לואי להב יפיק אלבום לג'קו אייזנברג

rifkin1

New member
אני זוכרת שהודיעו

באופן רשמי שמאיה ומישל חתומים ב - NMC ושזהבית תופיע בסרט עם איבגי. כל כך ריציתי שהם יודיעו משהו רשמי על ג'קו וסף סוף זה הגיע ועוד הודעה רשמית כפולה. שמחה שבחרו בעיתון הארץ...

rifkin1

New member
אני קוראת את הגלרייה

מוסף הבידור של עיתון הארץ בקביעות כל יום חמישי במשרד ומעולם מעולם לא נתקלתי ברכילות, שמועות או בחומר צהוב אחר...

shongold

New member
ריפ זה העיתון האמין ביותר שיש וגם

הכי אינטלגנטי שיש...וגם הכי נקי שיש. ויושבים אנשים שהראיה שלהם את הדברים לא פלקטית טולרנטית ומעמיקה..ויש כזה דבר

אני לא מאמינה שלא ראיתי את זה,

איזה יופי!!! אני כל כך שמחה בשביל זקי... איזה חדשות טובות.

moon line

New member
איזה יופי../images/Emo13.gif לשמוע שלהב שנחשב לאחד

המפיקים הטובים בתחום, יפיק לג'קו תת'קליט היפ היפ הרי
איזה כיף שזה הוא ולא נניח צביקי פיקי מוכר הארטיקים ושירי מעליות כולבו. go ג'קו go עלה והצלח שיהיה שיתוף פעולה פורה ומוצלח!

חולית5

New member
אין שמחה ומאושרת ממני ../images/Emo6.gif

אלו בשורות !!! מאחלת המון הצלחה בהמשך הדרך ... בטוחה ששני הצדדים יגיעו למחוז חפצם ואין לי ספק שההמשך יהיה רק טוב!
בע"ה - וכמו שנאמר בן פורת יוסף... אוהבת מכל הלב

חוליתהה חוליתהה, בעלי שואל אותי

היום תגידי... מי זו חולית? כמה היא כותבתת בימים האחרונים ... ואני כזה...
wtf... והוא הסביר שהוא ראה את הכותרת של הדיסק ונורא שמח.. בשבילי.. ואז הוא המשיך להתעמק בשרשורים.. יענו חיפש אותי.. בקיצ יש לך מעריץ חדש הוא הולך לפתוח לך פורום. וזה לדושה שלי: העצב עוד דמעה גונב שלום נשמה אני עוזב הפצע מדמם עוד וכואב לא יוכל לסלוח אני הולך אין עוד צורך להעמיד פנים לא רוצה תרוצים ולא שקרים במשחק הזה אני מפסיד יום אחד תביני שטעית פזמון:על תיבכי גם לי עצוב חבקי אותי כי לא אשוב אוהב אותך אך לא יכול לא יכול לסלוח שוב

חולית5

New member
היי ללושקה ..

אז זהו שאת ממש לא לבד במערכה וגם אותי מחפשים כאן לעיתים קרובות מאד!!!(בעלי וכל שאר ירקות) חושבים שאני כל היום בפנטזיות ... הקיצר זה כבר לפרטי ! תגידי את תמיד משרשרת קטע משיר ואף פעם לא כותבת פרטים על השיר - מי? מה? מו? תגידי מה את אומרת תגידי משהו ??

a d i d a s 2 1

New member
ועה ועה וי ועה כפרה על לושה

איףףף הזמר הזה... כמעט חטף ממני תביעה את יודעת? אבל לך מה אכפת? כי בית"ר זה בית"ר לא? מכירה את זה?? "באפלה פגשתי בך ואיש אחר היה איתך בחשכה הושיט לך יד כואב לראות כך מהצד הלכת איתו מאושרת לא זוכרת שהבטחת לי שתהיי רק שלי הלכת איתו כל הדרך מאושרת ונסערת לא זוכרת אותי ליבי שואל מה לך קרה איך זה שפתאום הפכת זרה כשמרחוק קולך נשמע בתוך תוכי נשרה דמעה" איזה זמר אבאלה!

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

חדשות מעולות
שיהיה לו המון בהצלחה
על הכתבה

talytal

New member
עדי מתוקיזה! ../images/Emo140.gif

איזה כיף לראות אותך פה! תעדכני, ספרי משהו, איך הולך בצבא?
מתגעגעת!

גם אני התגעגעתי ../images/Emo24.gif

אבל האמת היא שאני כבר לא בצבא. יצאתי משם. סיפור ארוך...

talytal

New member
מקווה שעבר בקלות... ../images/Emo140.gif

ובכל מקרה, שמחה מאוד מאוד לראות אותך כאן!

למעלה