לואי להב יפיק אלבום לג'קו אייזנברג

דורית41

New member
אני-תחליף...לא כדאי

אם אני מחליפה את ג'קו,לואי מיד מבטל את החוזה,עם כשרון השירה שלי.....אז לא כדאי.

rifkin1

New member
כל כך מתאים ל"מעריב"

לפרסם על גבי חצי עמוד פלוס תמונה שג'קו "נעצר" בגלל מהירות מופרזת בכביש הערבה ובסוף יצא רק עם אזהרה בלבד... אבל כאשר מתפרסמת ידיעה רשמית על כך שהוא הוחתם ב"הד ארצי" ועל המפיק המוסיקאלי שמפיק אותו הם שותקים... טוב, ידיעות כאילה יותר מתאימות לעיתון "הארץ"

L e e e e e

New member
לתמר סוקניק יש בלעדיות על הידיעה

ולכן היא לא תתפרסם במעריב או ידיעות.

שונית 7

New member
תמר סוקני היא עיתונאית בעיתון הארץ

ועד כמה שידוע לי הבת של גדי סוקניק .לי התכוונה שיש ידיעות שנתנת להם בלעדיות בעיתון אחד בלבד ועיתון הארץ מקבל כנראה באופן קבוע ידיעות בלעדיות בענינו של ג'קו וכנראה לא במקרה כי הם היו היחידים שתמכו בו עם פרוץ השערוריה .

kapit5

New member
כיפק היי לעיתון הארץ

תמר סוקניק-אנחנו נישמח לעוד ידיעות על ג'קו

kapit5

New member
../images/Emo24.gifבוקר טוב שונית

היום אני עובדת מהבית.אז יש לי כמה דקות לפני שאני צוללת לעבודה. היום התעוררתי עם שיר בלב לאור ההתפתחיות של אתמול. הרגשה ניפלאה של יש למה לצפות. שיהיה לך יום נעים וגשום-מתה על חורף,אפור ורטוב.ממש עושה לי טוב.

shongold

New member
שונית בוקר חומד הארץ כיודע הוא

עיתון ל..אנשים חושבים - באמת עיתון רציני היחיד שקיים אצלנו ללא פלצנות ונטו ידיעות ופרשניות. עיתונות צהובה לא קיימת אצלם. ומכאן מה שהם מפרסים אמין. ורק משום כך פנו אליהם על מנת לפרסם את מה שראוי בינהם לפרסם, כי ידעו שזה יעבור ישיר ולא עם תוספות...כאלה ואחרות. בואי נקח את המשפט שלך ונהפוך אותו פרסמו את פרטי החוזים של ג'קו בגלל האמינות של העיתון ולא בגלל התמיכה בג'קו.

שונית 7

New member
בוקר טוב נכון שון אבל גם היה קודם

פרסום שג'קו עתיד לחתום בהד ארציונכון שהאמינות של עיתון הארץ גבוהה הם גם בהחלט היחידים שכתבים שלהם הביעו תמיכה בבחור מהתחלה כשאחרים גם אם תמכו פחדו להתבטא.

shongold

New member
ולמה את חושבת שהם הביעו תמיכה בג'קו

האם בגלל העיניים היפות...?! חחח מי יודע אולי גם זה היה הנימוק..

שונית 7

New member
../images/Emo6.gif בטוח בגלל העיינים היפות :הם גם

אנשים רואים ולא רק חושבים!!!

Nova5

New member
הנה אתן, שון ושנית,

נהנות לכן בשקט... אפשר להפריע? שונית, חייבת לספר לך ששון עוד לפני שבועיים, כאשר הכל היה מעופל ולא בטוח, ראשונה הצביעה על אפשרות חד משמעית שלואיי להב יכול להפיק את הדיסק של "עניים היפות" שלנו - ואף אחד אחר. אז כשהיא עמדה מול כל הפורום וסבתה שלו בשרשורים, האנרגיות הטובות שלה עשו את שלהן...

shongold

New member
לואי להב - כן חשבתי שזה יכול להתאים

הזיווג הזה לנוגעים בדבר חד משמעי! וכנראה באמת האנרגיות...הטובות שלי עשו את שלהן...! יש יותר מידי דברים כאן...שהמקריות...מעבר לסטנדרט...את לא חושבת..?!

למעלה