בקשר לאופטימיות../images/Emo6.gif, ופסימיות../images/Emo4.gif
בנות יקרות, לא הייתה לי הזדמנות להגיב בשרשור של שון - הייתי עסוקה. אבל דיון הזה נמשך וחושבת אני לנכון להביע את דעתי. קראתי את השרשור הזה כמה פעמים - ולא מצאתי בו שום זכר לדיכוין, אלא קריאה נרגשת לג'קו ובעיקר לסובבים אותו להזיז דברים. אכן, היו שם אי דיוקים מסיומים, כמו, למשל חתימה שלו ב"הד ארצי", אבל בעיקר עבדות היו נכונות. לכל אחד יש את הסגנון כתיבה שלו - ושון הביעה את הכאב שלה ולא רק שלה בצורה חדה ומנומקת, כמו שרק היא יודעת לעשות. טליטל, נכון, הכי קשה לדעת דברים ולשתוק, אבל אפילו הכי מעודכנים מאיתנו לא יודעים הכל עד הפרט האחרון. ארשה לעצמי להזכיר שג'קו מכבד אותנו בנוכחותו הרבה. עד לפני שבועיים דברים היו די תקעים - יש לנו עדות ישירה מנשוא הפורום. קרה תהליך מסוים שהזיז את הדברים לכיוון הנכון לאחרונה - ויכול להיות גם תחת השפעה של כל השרשורים שהרבה מאיתנו לא אהבו ממש. בנות, על תזלזלו בכוחות שלכם. אנרגיות חיוביות הן דבר חשוב ביותר (מי כמוני יודעת, הצלתם אותי בכל המבחנים
), אך לא פחות חשובה אנרגיה של חשיבה, של רצון טוב, של תמיכה לא עיוורת אלא מחושבת. אל תשכחו שאלו דברים יקרים וגם חסרים לנשוא האהוב שלנו כמו לכל בן אדם שבונה את עצמו בתעשייה חסרת רחמים ואת , טליטל יכולה להיות בהחלט גאה בפורום שבנית - חיי, חושב, מייעץ, מוכה ובעיקר - אוהב