לואי להב יפיק אלבום לג'קו אייזנברג

talytal

New member
שון יקירה, זה שהדבר פורסם עכשיו

לא אומר שמדובר במשהו שנסגר בימים האחרונים. ג'קו חתום בהד ארצי לא יום ולא יומיים, וכן, גם בזמן שנכתבו שרשורי הדיכאון בסגנון "הוא לא חתום, אם הוא היה חתום היו כבר מפרסמים", גם אז הוא כבר היה חתום. ומפיק כמו לואי להב לא סוגרים ברגע גם כן... פשוט צריך היה קצת סבלנות עד שהדברים הבשילו להוצאה לתקשורת, זה הכל. ומיותר לציין - אני מקווה שזה שם סוף לשרשורי הדיכאון, לעוד הרבה הרבה זמן. אי אפשר להגיד שטדי לא מילאו את תפקידם נאמנה, נכון?

shongold

New member
טליטל חביבה בואי נתחיל מהסוף - סוף

טוב הכל טוב...! ואין טוב מזה לתחילתה של קריירה של אמן יוצא מגדר הרגיל שאליו אנו כולנו משוייכים במסגרת הפורום הזה. אנו חלוקות על הגדרה של ביטויים הנפוצים כאן: שירשורי דיכאון את קוראת לזה...ואני מכנה זאת שירשורים שמשנעים מערכות, במקרה זה מערכת קטנה כמו שלנו. מנפץ אולי הורס כל מיני דעות מסויימות וגורם לחשיבה מעבר למובן מאליו. והיתה לכך מטרה מבחינתי הושגה במאת האחוזים. והענין הוא ענין של הבעת השגות וטלטלת מערכות - שהוא מתיחס דווקא לאלה שאינם נוטלים כאן חלק פעיל, אלא לאלה שיש להם תפקיד ביצועיסטי בקריירה של האמן. לגבי הפרטים שהזכרת שפורסמו בעיתון הארץ - ג'קו חתום ב"הד ארצי" - מבחינתי ואני מקווה שתביני למה אני חותרת - אי פרסום חוזה החתימה באמצעי התקשורת - לדידי /לדידו של הקהל הרחב - אייזנברג עדין מתחפר בבור, לאייזנברג הלכה הקריירה, אייזנברג מוקצה, אף אחד לא רוצה לגעת באייזנברג. מכאן הדחיה וחוסר ההבנה וחוסר יכולת להביא אותו למה שרצוי להביא. ברגע שהענין מתפרסם דלת אחר דלת תפתח עבורו. והקריירה שקפאה ועמדה במקום זמן כה רב - מתחילה להפשיר ולקבל את הלגיטימציה הראויה. גם פרסום שכזה לא יביא מיידית לשבירת כל הטאבויים...אבל זאת תחילתה של עליה סדורה. לואי להב - ובכן לדעתי הענין די טרי...וודאי היה במשא ומתן אבל החתימה כנראה בימים האחרונים. חוזרת למושג 'שרשורי דיכאון' - אין לי מושג כזה בלקסיקון. וביקורת היא ביקורת ואם יש ענין עבורי חזקה עלי שאגיב. מתוך ראית כל הפרטים שבתמונה ומכל זוית אפשרית. כך אני רואה את מהות החיים במאקרו, וכך גם אני רואה את מהות היותי בפורום הספציפי הזה - במיקרו...! מקווה שתרדי לסוף דעתי! ואכן יום חג לנו - חכינו לו המון זמן ושיהיה לכולם רק טוב

Nova5

New member
בקשר לאופטימיות../images/Emo6.gif, ופסימיות../images/Emo4.gif

בנות יקרות, לא הייתה לי הזדמנות להגיב בשרשור של שון - הייתי עסוקה. אבל דיון הזה נמשך וחושבת אני לנכון להביע את דעתי. קראתי את השרשור הזה כמה פעמים - ולא מצאתי בו שום זכר לדיכוין, אלא קריאה נרגשת לג'קו ובעיקר לסובבים אותו להזיז דברים. אכן, היו שם אי דיוקים מסיומים, כמו, למשל חתימה שלו ב"הד ארצי", אבל בעיקר עבדות היו נכונות. לכל אחד יש את הסגנון כתיבה שלו - ושון הביעה את הכאב שלה ולא רק שלה בצורה חדה ומנומקת, כמו שרק היא יודעת לעשות. טליטל, נכון, הכי קשה לדעת דברים ולשתוק, אבל אפילו הכי מעודכנים מאיתנו לא יודעים הכל עד הפרט האחרון. ארשה לעצמי להזכיר שג'קו מכבד אותנו בנוכחותו הרבה. עד לפני שבועיים דברים היו די תקעים - יש לנו עדות ישירה מנשוא הפורום. קרה תהליך מסוים שהזיז את הדברים לכיוון הנכון לאחרונה - ויכול להיות גם תחת השפעה של כל השרשורים שהרבה מאיתנו לא אהבו ממש. בנות, על תזלזלו בכוחות שלכם. אנרגיות חיוביות הן דבר חשוב ביותר (מי כמוני יודעת, הצלתם אותי בכל המבחנים
), אך לא פחות חשובה אנרגיה של חשיבה, של רצון טוב, של תמיכה לא עיוורת אלא מחושבת. אל תשכחו שאלו דברים יקרים וגם חסרים לנשוא האהוב שלנו כמו לכל בן אדם שבונה את עצמו בתעשייה חסרת רחמים ואת , טליטל יכולה להיות בהחלט גאה בפורום שבנית - חיי, חושב, מייעץ, מוכה ובעיקר - אוהב

talytal

New member
הודעות שלך תמיד עושות אותי אופטימית

חיבוקים ונשיקות, נובה יקרה!

Nova5

New member
למתוקיזה בחזקות../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

shongold

New member
נובה אהבתי במיוחד כמה משפטים

ומה שאני אוהבת אני מצטטת שוב בכף שלי... "אנרגיה של חשיבה, של רצון טוב, של תמיכה לא עיוורת אלא מחושבת. אל תשכחו שאלו דברים יקרים וגם חסרים לנשוא האהוב שלנו כמו לכל בן אדם שבונה את עצמו בתעשייה חסרת רחמים ובנושא "הד ארצי" על פי הניסוח שלי שבכותרת הכוונה היתה ברורה, אם נקלטה... כהלכתה!

Nova5

New member
חדשות טובות ומחזקות מאוד

את המעמד של ג'קו במוזיקה ישראלית, מחזקות אותנו ומהקלות על התהליך ההמתנה. אני חושבת שהעבודה המשותפת שהחלה עושה כבוד לשני צדדים - גם לג'קו אבל גם ללואי. מקווה שזאת בחירה הדדית. מאחלת לג'קו עבודה פורייה ועמידה על התוכן המהותי והמוזיקאלי שהוא בחר לעצמו ושמירה על הייחודיות שלו. ללואי להב אני מאחלת להפיק את הפרויקט הכי טוב מכל אלו שהוא עשה עד עכשיו. ולכל הגורמים הנוגעים בדבר אני מאחלת להרוויח הרבה כסף על הדיסק - ואנחנו נתרום את חלקנו - זה בטוח.

a d i d a s 2 1

New member
איזה יופייייי איך אני מאושרת!!!

רטטטט בכלל הגוף אחרי שעניתי לכתבות היפות האלו!! הגיע הזמןןן לידיעה כזו! סופסוף... ועכשיו שיקום מר יודע הכל ויגיד שהוא יודע שהוא לא חתום בהד ארצי... ג'קו בהצלחה... זה מגיע לך..ולמי אם לא לך... עם איך שמוזיקה הישראלית נראית היום... הגיע הזמן לכולם לשכוח ולסלוח (ולא שיש על מה..) ומכאן..הבמה שלך!! בהצלחה!

talytal

New member
נו, אמרתי לכן שיש סיבה לאופטימיות?

אז עכשיו פורסם ואפשר להגיד - יש חוזה בהד ארצי, ויש מפיק, ויהיה אלבום. הכל טוב, אנשים, הכל טוב.
ועם קצת מזל וסבלנות, יהיו עוד חדשות טובות בקרוב מאוד....

reviital

New member
מנהלת שלנו,מענין איך תמיד את מצליחה

לסקרן אותי בכמה מילים?!?

thr7

New member
מגניבבבבבבב

אם זה לואי להב , אני מצפה לגדולות, הוא ישמע נהדר אני בטוחה, ורוק יהיה ועוד איך, כאחת שיש לה את כל התקליטים(והדיסקים) של שלום חנוך אני ממש מאושרתתתתתתתתתתת..

kapit5

New member
בשעה טובה-../images/Emo220.gif ג'קו

אתה בידים טובות. שיהיה בהצלחה.כמה חיכינו לחדשות כאלה והנה זה בא. כמו שתמיד אצרתי.אופטמיות,תיקווה ומחשבה חיובית. בסוף הכל מיסתדר.

rootteem1

New member
האופטימיות חזרה לפורום?!../images/Emo2.gif

חח...
תודה על הכתבה המעודדת=]

reviital

New member
לא שמעתי את השם לואי להב, אבל את

רשימת האלבומים שהוא הפיק - כן שמעתי, ואת רשימת האמנים שעבד איתם - אני כן מכירה, אז אני מאחלת לג'קו ולמפיק - עבודה מהנה עם פירות מוצלחים!!

למעלה