מנסה משו...וזה *אנסה *לשון* לא להתjavascript: window.close()ייחס להודעה הזאת
ק קרניjack New member 6/6/05 #9 מנסה משו...וזה *אנסה *לשון* לא להתjavascript: window.close()ייחס להודעה הזאת
B bad astronaut New member 6/6/05 #13 לא אני אכנתי אבל מצאתי את זה איפשהו... לדעתי זה יפה! אני גם אנסה לעשות אם אני יצליח להתקין פוטושופ =/ אני לא מצליחה להתקין אותו!
לא אני אכנתי אבל מצאתי את זה איפשהו... לדעתי זה יפה! אני גם אנסה לעשות אם אני יצליח להתקין פוטושופ =/ אני לא מצליחה להתקין אותו!
ק קרניjack New member 6/6/05 #39 וגם צריך את מס הפורום בתמונה כי ציבעוני זה יותר נחמד=] את יכולה להעלות? אולי מישו ירצה לעשות משו, כי לי יש רק את תוכנת הצייר שזה זבלי
וגם צריך את מס הפורום בתמונה כי ציבעוני זה יותר נחמד=] את יכולה להעלות? אולי מישו ירצה לעשות משו, כי לי יש רק את תוכנת הצייר שזה זבלי
B bad astronaut New member 6/6/05 #42 אני יכולה לעלות =] אבל לדעתי התמונה מאוד יפה, אני אישית בלי לעליב מעדיפה שלא יהיה משהו זוהר כזה וכל זה... אני אוהבת את זה ופשוט אפשר להוסיף מספר... בנתיים מה שראיתי וראיתי רק 2 אהבתי הכי את זה ואת של SPFAN..
אני יכולה לעלות =] אבל לדעתי התמונה מאוד יפה, אני אישית בלי לעליב מעדיפה שלא יהיה משהו זוהר כזה וכל זה... אני אוהבת את זה ופשוט אפשר להוסיף מספר... בנתיים מה שראיתי וראיתי רק 2 אהבתי הכי את זה ואת של SPFAN..
S SPFAN New member 6/6/05 #15 עשיתי משהו פשוט... הנה מה שעשיתי. לא דע איזה גודל צריך לעשות כי אף פעם לא עשיתי כזה, אז אם זה גדול מדי - תגידו לי ואני אקטין
עשיתי משהו פשוט... הנה מה שעשיתי. לא דע איזה גודל צריך לעשות כי אף פעם לא עשיתי כזה, אז אם זה גדול מדי - תגידו לי ואני אקטין