מטושטש!
J Just TalTi New member 7/6/05 #72 אני עשיתי אחד יותר נכון.. רק הוספתי לו את המספר.. יצא מכוער. אל תצחקו עליי אבל בגלל שהשקעתי אז לא נעים לי לא לשים את זה [אולי יש לי פיצול או משו. אוי ויי] הא, ועוד משהו. אין לי מושג מה הגודל שלו.. צטערת
אני עשיתי אחד יותר נכון.. רק הוספתי לו את המספר.. יצא מכוער. אל תצחקו עליי אבל בגלל שהשקעתי אז לא נעים לי לא לשים את זה [אולי יש לי פיצול או משו. אוי ויי] הא, ועוד משהו. אין לי מושג מה הגודל שלו.. צטערת
ק קרניjack New member 7/6/05 #75 ../images/Emo41.gif ביום שישי אני עאעשה את הצבעה../images/Emo41.gif אז תעלו עד יום שישי
M mayoosh4 New member 7/6/05 #76 חעחעחע ג'ני רמאית קטנה! זה כבר כפתור רק כתבת את ה-1300 סתם חע כפרעלייך
J just jenny New member 8/6/05 #81 חחחחחחח אני יודעת../images/Emo3.gif הם לא אמרו שחייבים להכין.. הם רק אמרו שצריכים לוגו לפורום חיחי עלייך
חחחחחחח אני יודעת../images/Emo3.gif הם לא אמרו שחייבים להכין.. הם רק אמרו שצריכים לוגו לפורום חיחי עלייך
D DARk lies New member 8/6/05 #77 אמ עשיתי איזה משהו. אבל הוא יצא נורא מכוער. לא יודעת למה. [אה! אני יודעת. כי אני עשיתי ] לא חשוב.. בכל מקרה
אמ עשיתי איזה משהו. אבל הוא יצא נורא מכוער. לא יודעת למה. [אה! אני יודעת. כי אני עשיתי ] לא חשוב.. בכל מקרה
ק קרניjack New member 8/6/05 #82 יצא חמוד נורא=] את יכולה "להשמין" את השם SIMPLE PLAN ככה יראו את זה יותר טוב