לורן היל ב
אנשים

Lex 1

New member
איזה כותרת דראמטית להודעה! חחח ../images/Emo6.gif

בכל אופן.. תהני המונהמון! הייתי בלונדון רק למשהו כמו 5 שעות בחיי
כשהייתי בעצירה מקנדה לארץ. הייתי נותנת הכל לחזור לשם כי באותו זמן הייתי עייפה ובקושי הסתובבנו ועוד לא הכרתי את מק אז זה כאילו היה מבוזבז..
. אז שיהיה לך כייף ותחזרי עם חוויות!

DoLi it is Me

New member
יוואוווו יוואואואואאוואואואוא דיייייי דיי

גמננייי רוצצה אני רווצצה לללווננננדדדווווןןן
ההורים שלי לא רוצים לינסוע בגלל שזה כבישיים הפוכים לכל מקום אחר אפשר רק לא ללונדון או לאירלנד או ארה"ב אררר

The Psycho Girl

New member
../images/Emo207.gif את מי שזה מעניין

אני מניחה שיש כמה שזה מעניין אותן סון אוף דורק התפרקו דייב כתב בספייס שלהם זה עצוב כי הם היו טובים הלכתי להזיל דמעה בפינה

מאיושSP

New member
מממממממממה?!?!?!?!?! ../images/Emo7.gif

התפרקו התפרקו?! כאילו ממש? סווווופי????? לאאאאאאאאאא אוווף הם כאלה טובים והשירים כ"כ יפים. אוווף אני לא מאמינה. אבל אבל.. לללללמה?!????? דייי לא. אני באבל עכשיו.

shakedy69

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

סטיביייייייייי, ג'יימססססססססס דייב....לאא איפה אני אראה אותם עכשיו?!....איףףףףףףףףף כלכך אהבתי אותם!!!!

butbut

New member
OMG OMG OMG OM GOMG!!!!!הלב שלי קופץץץ

שלשום חלמתי שהם צועקים אחד על השני,ואז שהם מחליטים לפרק ת'להקה [וזה היה כאילו שאני משהו בחדר שהם לא יכולים לראות] גאש גאש גאש גאש.. זאת הפעם ה-4 בחיים שלי שאני חולמת משהו וזה קורה!!!

JuSt My LuCk

New member
|בוכה||בוכה||בוכה|לאאא!!!!!|בוכה||בוכה||בוכה|

אוף =[ דווקא שהשבוע נכנסתי לנוסטלגיה אליהם !! והם ממש הצליחו בהתחלה!!! טיפשים למה הם מתפרקים?!?!?!?! ומסכן ג'יימס!! שוב פעם זה קורה לו |בוכה| למרות שזה לא כמו בבאסטד אבל עדיין :( עצוב מאוד ....

shakedy69

New member
הם לא מתפרקים הם לא מתפרקים!!!!!!!

רק דייב עזב את הלהקה ויש לו להקה חדשה הוא פירסם את זה בשביל להרוס להם ג'יימס לא מזמן פירסם בולטיין על זה, והוא אמר שהם לא מתפרקים והולך לצאת להם אלבום שני כניראה בלי דייב!! בעיה שלוווווו...מסכן ג'יימס =/

Lex 1

New member
WTF?! אני לא מבינה כלום!!../images/Emo7.gifאני מתה פה...

קראתי את ההודעה הראשונה ואני פשוט התמוטטתי פה לכמה דק'.
. כמעט זלגו דמעות. אני המומה, עצובה ומבולבלת אם מישהי מוכנה לעדכן בצורה ברורה אני יהיה אסירת תודה. דיי סוד אני לא רוצה שזה יהיה הסוף!

shakedy69

New member
בקיצור הם לא התפרקו...

רק דייב עזב אותם, הם ממשיכים כרגיל וכן יהיה להם אלבום 2...ולפי איך שזה ניראה דייב וג'יימס ממש לא ביחסים טובים =/

מאיושSP

New member
וווואו איזו הקלה! מסכן ג'יימס אווף

הוא כ"כ חמוד.
הדייב הזה ממש מגעיל, ההודעה שהוא פירסם ממש הבהילה אותי כולי בוכה וזה! גרררר.

The Psycho Girl

New member
בא לי לחנוק את הדייב הזה !!!!!!!!

לפחות הם מתפרקים חח כמה בכיתי על זה לידיד שלי אתמול הוא יהרוג אותי כשהוא ישמע שהם לא מתפרקים

איזה נעל הלהקה הזאת

חח אם הם לא מתפרקים (מוחה דמעות ומנגבת פרצוף בבושה) למה הם נתנו לדייב להשתלט על המייספייס? דייב, מכוער מבפנים.. אבל כוסון בן שרמוטה מבחוץ XD

Lex 1

New member
לא הספקתי להגיב אתמול בפורום, רק פה.. ../images/Emo4.gif

עכשיו ניכנס לחפור

למעלה