היום הייתי אצל הרופא, בגלל שאני צמחונית אז אמא שלי רוצה לדעת אם ומה חסר לי.. אז הביאו לי כוס כזאת לעשות בה פיפי>< ומחר אני צריכה לקום באיזה 6 וחצי אוף אני פוחדת ואני שונאת רופאים!!!!! וזה בנוסף לעובדה שהרופא שהיינו אצלו היום התחיל לשאול אותי שאלות מביכות שבחרתי גם לא לענות עליהם וגיליתי שהגבובה שלי 1.58 ולא 1.59 כמו שחשבתי..=[ ואוף אני פוחדת תבדקו מחר שאני נשארתי בחיים, טוב? בבקשה=[ תמיד תזכרו אותי לטובה, כן??
ומה אני יגיד שמחדירים לי מחט כל פעם בשבוע?../images/Emo4.gif
תקראו לי מוזרה אבל אני אוהבת בדיקות דם
. אממ דונט וורי פשוט אם תסתכלי על המחט כשהאחות מחדירה וגם לא לאורך כל התהליך, ותחזיקי למישהו את היד, זה תמיד עוזר!
. חחח ואת תשארי בחיים! יש אנשים שעוברים בדיקות קשות יותר בחיים אז תחשבי על זה ככה. אהה ו... מחזקת את היותך צמחונית, גמני הייתי רוצה אבל אני לא חושבת שאני יצליח לעמוד בזה.
וכן בשום אופן לא הסתכללתי על המחט! אצלי זה לא "אני רוצה להיות צימחונית, עכשיו נראה אם אני יצליח" אני רואה בשר ואני פשוט נגעלת ממנו לא מסוגלת לאכול חח ובהתלחה אם אי פעם תצליחיXD
יתרגל ויפסיקו לי התופעות לוואי של האלרגיה במקרה ואני אפגוש חתול או אבק. בנוגע לנושא השני - זה באמת לא ככה. אני מרגישה רע בשביל כל החיות שנרצחות בדם קר כדי שלנו יהיה מה לאכול או ללבוש או לנעול. אני לעולם לא אלבש פרווה או עור גם אם ישלמו לי אבל לגבי האוכל, מצד אחד יש את כוח ההרגל ומצד שני יש גם את אמא שלי שלא מוכנה 'לעזור' לי. היא טוענת שזה מביא מחלות כשאוכלים כל מיני תחליפים ומספיק לה שכבר עכשיו אני בתת משקל, אז זה בלתי אפשרי...
גם אמא שלי לא בדיוק בעדי, נגיד אני רעבה או משו ושואולת "מה יש לאכול?" אז היא תגיד לי "יש קציצות יש שניצלים, למה את לא אוכלת את כל זה?!" וזה לא מביא מחלות לפי מה שידוע לי, אבל כן יכול להיות חסר ויטמינים בגוף וצריך לחשוב על ארוחות שמכילות את זה במקום לאכול בשר, נראה מה יגידו לי=[
התכוונה בערך.. בכל אופן אני בנאדם חלש גם ככה חחח כאילו אני ממש רזה, עושים לי "פו" ואני עפה חחח סתם היא נורא דואגת לי וכל הזמן מנסה לדחוף לי אוכל. אז רק פעם אחת שהעלתי את ההצעה הזאת בכלל היא הביאה לי כזה מבט שחשבתי שעוד שנייה היא תרצח אותי איתו אז זה לא כי היא לא אכפת לה, אני חושבת שאם הייתי במצב של משקל סביר אולי זה היה מתאפשר.