לורן היל ב
אנשים

DoLi it is Me

New member
יוואוו איזה מתווקיייםםם XDDD

איזה כיף להם בטח טום נותן להם כל יום חטיפים מזהב ושר להם שירים

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחמוד../images/Emo99.gifישלו פלא כמו שלי D:

Lex 1

New member
תודה על כל התמונות../images/Emo99.gif Once again.. ../images/Emo3.gif

Decay Dance

New member
../images/Emo207.gifאני עוזבת

אני טסה מחר ללונדון לשבוע
ובגלל זה גם נעלמתי בזמן האחרון מהפורום אז אל תדאגו אני יחזור וישתתף יותר! קיצר אני מזה מתרגשת החלום שלי מתגשםםםםם חבל שאין הופעה של מקפליי באותו הזמן....אבל לא אכפת לי זה לונדון...ואני הולכת לקנות את MITO ייאיייי
תעדכנו הרבה את הפורום כדי שיהיה לי מה לקרוא ולהתעדכן כשאני יחזור. אז אני נפרדת עכשיו כי מחר לא יהיה לי זמן כי ישר אחרי העבודה אני צריכה להגיע הביתה להתארגן ואז יוצאים. אני יתגעגע אל כולכן

m i c k e y 15

New member
יאו יאו יאו יאו כיף לך! קחי אותו גם! לא פייר!

חחחחחחח תהני תהני מתוקהההההה!! תפגשי אותם ברחובבבבבב ואואו חחח

Decay Dance

New member
חחחח יותר פשוט שאני יחזיר את מקפליי איתי במזו

במזוודה לישראל. כן נראה לי אני יסתובב עם טוש ודף או פוסטר בתיק למקרה שאני יפגוש אותם ושיחתמו לי חחחח ואז אני יתעלף והם יעירו אותי ואני אראה אותם שוב ושוב יתעלף חחח חחח בואי אני ישים אותך במזוודה וידחוף לך לבפנים שתייה ואוכל מידי פעם

sapsapsa

New member
ואיייי כיף לך!! הייתי

בלונדון לפני שנה ולא נפגשתי איתם ברחוב לצערי הרב... אבל כל העיר הממהמת כיפתה / חיפתה על זה

talosh1234

New member
../images/Emo207.gif אני עוזבת גם אבל רק ל 4 ימים :/

נוסעת לאילת ל 4 ימים..... ממחר ב6 בבוקר יוו כמה אני הולכת להפסיד :[ לא נורא שאני יחזור אני ישלים :]]] אזז ביייייי כי לא יהיה לי זמן מחר :/ ביי ביי

Lex 1

New member
Enjoy!../images/Emo13.gifואני שואלת את עצמי שוב..

מתי אני ייצא לחופש באילת?!

butbut

New member
אם תיפגשי את דני ברחוב תימסרי לו

שהמעריצות בישראל אוהבות אותו.. כנ"ל לגבי דאגי טום והארי. =] סתם סתם אבל תהניייי הכי שבעולם=] תנצלי כול רגע ורגע לצלם תמונות או סתם לזכור לך בראש כמה העיר הזאת יפה=]

למעלה