לזכרם של ההורגים הערב בפיגוע טרור

../images/Emo16.gif ניזכור

אני מדליקה נר לזכרם של הרוגי הפיגוע בסיני. ומאחלת החלמה מהירה לכל הפצועים. ומתפללת שלא נדע עוד צר וכאב.

טרור

אני משתתפת בצערם של כל המשפחות תהיו חזקים ולכל הפצועים החלמה מהירה באהבה

motibocsh

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif|נר

SweetyTom

New member
../images/Emo16.gif נר זיכרון לזכר ההרוגים, וביחד

עם הזיכרון זה נר של תקווה

נר לזכרם

אני רוצה להאמין שאולי ימצאו שם עוד אנשים חיים, אבל כנראה שהסיכוי שואף לאפם. אני משתתפת בצערם של משפחות ההרוגים ומדליקה נר לזכר ההרוגים.

angoranim

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

נימעס כבר הטרורו הזה אבל חברה זאת מציאות כואבת שאי אפשר לשנות אותה וזה המצב בכל העולם ואנכנו העם היהודי חיים אותו בלי שום דרך לשינוי כמו שכבר אמרו לא לבוא לסיני מה אתם בתם אההההההה אתם האשמים אם האיתם רק קצת פותחים את הרוש אז אולי לא היו כל כך הרבה ניספים יהודים ולזיכרם של החללים חבל עלכם ועל מישפחות שלמות שלו חשבתם קודם מה יכול אולי ליקרות חבל על כל הילדים שלא עשו רע לאף אחד והם אינם חבל שזאת המצאות של העם שלנו זה נורה שכך ניגמר לו טיול יפה באסון כזה נורה שכך לא שומעים למערכת הביתחון של המדינה חבל מאוד שזה הוא המצב ועצוב יותר שכך אני חיים את חיינו וזאת בושה גמורה

dalidan

New member
הדלקת נרות להרוגים

אני ומשפחתי מדליקים נרות להרוגים והחלמה לפצועים

dalidan

New member
הדלקת נרות להרוגים

אני ומשפחתי מדליקים נרות להרוגים והחלמה לפצועים

../images/Emo16.gif לזכר כל ההרוגים ../images/Emo16.gif

שנפלו למקום הלא נכון בזמן הלא נכון, לידיים הלא נכונות, והפכו לקורבן הטרור. יוצאים לחופשה מהנה, ולא חוזרים... יהי זכרם ברוך

למעלה