הוי כמה שאתה טועה, אוירון
שבוע טוב לך. 1. אתה מעוות דברים וחבל. סיפור שהיה, כך היה: עד לשבת של אותה השתלמות, עם הריקוד: "את אינך", כלל לא ידעתי שיש לזה ריקוד של אלי רונן, (אז, לא היו רישומים, וסדר כמו היום.) אף אחד גם לא אמר לי,(גם לא רקדו אותו בשום הרקדה.) לא יואב, לא אלי רונן, ולא שום מדריך אחר. לאחר שהדגמתי אותו, ושמו את המוזיקה, ניגש אלי אבנר נעים,(הוא היחידי) ואמר לי שהוא חושב שיש כבר ריקוד לשיר הזה,(הוא לא זכר של מי?), אני מאוד כעסתי על יואב, וסירבתי לרקוד אותו פעם שניה, למרות שהריקוד היה מעולה ומאוד אהבו אותו, אני ניגשתי למדריכים אחד אחד(למורת רוחו של יואב) וביקשתי שלא ילמדו את הריקוד בחוגים, וכך היה. אף אחד לא לימד. זו הייתה תחילת הסוף שלי עם יואב, בגלל שהשתמש בי ככלי ניגוח. את ההשתלמות ההיא, עזבתי בכעס, ומאז לא ראו אותי שוב בהשתלמויות. אגב, עד לרגע זה ממש. לא ידעתי של מי הריקוד? וטוב שכתבת שזה שייך לאלי רונן, אני אתקשר אליו. בעבר אמרתי, וגם בפורום זה כתבתי: אני עושה ריקודים, להנאתי בלבד!!! לא בשביל חו"ל ולא בשביל שום פרסום. אני לא שייך לשום קליקה, גם לא אהיה. אז אוירון חביב, בדוק פרטים לפני שאתה כותב: חבל שיום טוב ידע. כי באמת לא ידעתי!!! אתה יכול לשאול את אלי רונן. אנחנו עד היום חברים טובים, ובקשר טלפוני מדי שבוע, לעולם הוא לא דיבר אתי על זה, הוא יודע מי אני. מ"ס הטלפון של אלי רונן:03/7313083. בדוק אותי אם אמת דיברתי, ואל תתביש לחזור לפורום לעדכן. 2." הנחלים רושמים" אכן צעדיו שונו, כי בגירסה הקודמת הוא לא נרקד. (הייתי בתחילת דרכי) והיה חבל לי על השיר היפה, ועשיתי עוד ניסיון בהחלפת הצעדים, ולשמחתי התקכל הרבה יותר יפה מהקודם, בדיוק על אותו משקל, של הריקוד: כמו בלדה,(זר קוצים) רק שהריקוד היה שלי אז וגם היום.(מותר לנסות לא?) שיהיה לך שבוע מצויין יום טוב. נ.ב. שמחתו של המגיב לך הייתה לאיד, והוא קפץ על הסוס לפני שרתמו אותו.(כהרגלו).