לחברי מחנות שץ ובובליל - שאלה רצינית

nuno12

New member
לחברי מחנות שץ ובובליל - שאלה רצינית

קודם כל - אני תומך בזכייה של יוסי בובליל, ואני סובל מכל רגע של שפרה על המסך, היא משדרת את כל השלילי שכותבים עליה. לדעתי הכעס של רבים על צבר נובע מדברים אחרים כמו הזמן שהוא מבלה עם שפרה במקום להיות במשחק ולתת לעצמו להיפתח אבל... לגבי האמירה שייחסו לו כמי שאמר - "שאריות אדם" לגבי יוסי ועינב, בדקתי לאורך ורוחב האינטרנט ומסתבר שרוב המקומות מציינים שמה שנאמר על ידו אחרי ההדחה של שי הוא - "נשארנו שאריות אדם" - וזה שונה לגמרי מ "נשארנו עם שאריות אדם" השאלה למישהו יש הקלטה או משהו לבדוק אם סתם עושים עליו עליהום ובעצם הוא סתם בחור חביב ש"נפלה" עליו סבתא יכנע או שבאמת "התפלק" לו אמירה מזעזעת? תודה - צריך להיות פיירים

blur2

New member
סוף סוף.. כבר התחלתי להרגיש שאני שומע דברים

שאחרים לא.

BMCB

New member
זה בדיוק מה שגם אני [ואמא שלי לצורך העניין]

שמענו אותו אומר. שהוא מרגיש שהוא כבר נשאר שאריות אדם. כולם פה פיתחו את זה למקומות אחרים, כי זה מה שהם עושים תמיד וזה מה שנוח להם לעשות- לחפש איפה שפרה וצבר אשמים.

דודויו

New member
לכולם יוצא אמירות מביכות

הם מצולמים 24 שעות ביממה כל מילה אחת קטנה שהם אומרים כולם יודעים ושומעים..... יש מקרים שמשדרים ועושים מזה עניין של 2 תוכניות (בת שרמוטה של יוסי). ויש כאלה שעוברים על סדר היום כיאלו לא קרה כלום. נאמרו ואמרו מספיק דברים מעליבים בבית, לדוגמא שפרה אמרה "יהודים סוג ב'" ודברים דומים מעליבים כנגד אשר לאחר שיצא ועוד........צבר כולם יודעים מה הוא חושב, פשוט הוא שקול כל מילה שהוא אומר 10 פעמיים לפני שיגיד כי הוא זוכר שיש מצלמות. אבל מה זה כבר משנה לחפש בקטנות כל מילה שמישהו צייץ, אפילו אם היא מביכה ומעליבה ? באמת שזה ממש לא משנה אם לי צבר אמר "נשארנו שאריות אדם" או שהוא אמר "נשארנו עם שאריות אדם". זה שהוא משעמם מאוד ולא אמיתי, זה מספיק לי לא לשלוח לו SMS כדי להשאיר אותו בתוכנית. ללאון הכי הרבה יוצא מילים מביכות (ולא רק על מין, לפעמיים דברים גזענים על רנין) בחוש הומור, וזה משעשע ואנשים אוהבים את זה. כולם פה הפכו לי לצדיקים......שפרה לא באמת נפגעה שעינת אמרה פרינדמנים, צבר ושפרה תיכננו את זה שהיא תלך לאח הגדול ולתת לו מה שהוא רוצה לשמוע להשתמש בתירוץ של הגענות, צבר אמר לשפרה לעשות את זה לפני שהיא הלכה ראיתי בלייב. צבר הזה כל הזמן רוצה להיות צודק, והוא משתמש בזה כסוג של אסטרגיה. אחרת גם לא היו משדרים את עינת אומרת אשכנזים ופרינדמים, שידרו את זה כדי שיראו על מה שפרה מתלוננת באח הגדול לאחר מכן. ואני לא התפלא שצבר חיכה אחרי התוכנית הקודמת לצעוק על יוסי כדי למשוך את זה ל-2 תוכניות רצוף שישודר גם היום, הבנאדם אסטרטג ברמות וכרגע הוא חושב רק על הקהל בקטע של אסטרגיות ואיך להפיל את מי שהקהל אוהב. זה גם לא שעינת מצביעה לאנשים בגלל שהם אשכנזים, כי אחרת היא הייתה מצביעה לאיתי ולא לשי, בנאדם שאומר "אני רוצה להדיח את רנין כי היא ערבייה" זה גזענות. כל פליטת פה עושים פה היסטריה....כמו שאיתי אמר מי שמעסק בקטנות הוא ילד קטן. (או סתם שעושה את זה בשביל אסטרטגיה לקהל). צבר הוא עורך דין אינטליגנט מאוד, ואני לא נופל בפח שלו עם המינפלציות לקהל. הצדקנות שלו כל הזמן הורגת אותי. אני לא טיפש אני יודע שהוא הכי ערוממי שם, אני לא צריך שהוא יגיד למישהי שרמוטה כדי לא לאהוב אותו, זה גם ככה בחיים לא יצא לבנאדם המחושב והצדקן הזה.

leelach

New member
גם צבר אמר שהוא לא סובל את איתי, לא סובל אותו

אז גם הוא נופל לפעמים

אוי נו... שפרה לא אמרה "יהודים סוג ב'" על אשר

צבר אמר לשפרה "נשארנו שאריות אדם" ואז שפרה ענתה לו, שזה (כלומר הביטוי שלו שאריות אדם) מזכיר לה שיר של יהודה עמיחי, שנפתח במילים "ירושלים מלאה יהודים משומשים בהיסטוריה, יהודים יד שניה.." אשר כבר מזמן לא היה בבית כשהשיחה הזו התקיימה. אם כבר מעמידים דברים על דיוקם.

עינת י

New member
מספיק עם השקרים!!!!

אחת ולתמיד. צבר אמר לאחר ההדחה של שי : נשארנו עם שאריות אדם והכוונה היתה ליוסי בובליל. שיפרע ענתה לו- זה מזכיר את השיר של יהודה עמיחי. " יהודים יד שניה,משומשים עם פגימות קלות, זולים יותר"

א ו ח נ ה

New member
אולי מספיק כבר? הוא אמר *עם*

אלא אם כן אני +3 אנשים אחרים חרשים, ואנחנו לא.

עינת י

New member
תגיד אתה חושב שאנחנו מפגרים?

צבר ושיפרע דיברו על ההדחה ועל מי שנשאר מההדחה כלומר על יוסי ואז צבר אמר- נשארנו עם שאריות אדם ויפרע אמרה- כן יהודים סוג ב'. ההקשר של השיחה היה על יוסי ולכן זה נאמר על יוסי.

עינת י

New member
אם היית יודע מה ההשכלה שלי

שיפרע לא מגרדת לי את הריצפה אבל כנראה היא מתאימה לפוץ כמוך.

למעלה