לחברי מחנות שץ ובובליל - שאלה רצינית

אנדרסטייטמנט לגבי שאריות האדם ותביעת דיבה הלו

הלווו כשתבין את הכוונה 'שפרדמנים מתים' תבוא אלינו ותצא בהצרות ..בנתיים אתה מדבר שטויות ושאריות האדם הם שיפרה וצבר הגזענים ..ובוא אסביר לך מזה פרדמנים מתים זה אנשים קרירים ומתנשאים וההסבר הוא ממש על קצה החוט ..ולא אתפלא קמרה שאתה כזה ולך לתבוע אותי עכשיו..ותרגיע כי זו תוכנית טיוי ולא יהיו שום תביעות מפגרות ....עוד מתנשא אחד ..

kamrashhalural

New member
נחשית יקרה !

"פרידמנים מתים" נאמר על ידי עינב בהקשר של אשכנזים באופן כללי ! אז את והחברים השחורים שלך - אל תנסו להגן עליה וליפות את התמונה ! עינב היא גזענית שונאת אשכנזים שסולדת מכל מה ששונה אך במעט ממנה ומ"תרבותה" (לגדול בגן חיות לא נקרא תרבות).

Preema

New member
../images/Emo31.gif שטויות.

אין בכלל מה להשוות אם אכן נאמר
: "נשארנו עם שאריות אדם" הרי זה חמור כי כמה מאות מאשר אמירה : "נשארנו עם פרידמנים מתים" שנאמרת בעידנא דריתחא כשהבחורה רואה את אבא שלה שוכב על המיטה ,שבור מובס ומדוכא. אני שוב אומרת,עינב נראית לכם "בהמה טיפשה" אבל אתם נותנים לראייה הגזענית הצרה,להוליך אתכם שולל. הוולגריות (האמיתית) שלה ,הצעקנות והפינוק -מטעים. עינב פיקחית מאד. היא מסבירה בקטע המדובר לאבא שלה שאין לו אפילו מה להתעצבן,כי מנטלית,השוני בינהם לש"צ הוא גדול מדי.היא צודקת במאה אחוז. אני לא יודעת אם ההערה של אסי עזר מתוכננת אבל העוול כאן באמת זועק לשמיים,כי איפה היו אדון צבר וגברת שפרה כאשר שי עשה לינץ' פומבי בנעמה ואח"כ באיתי?

kamrashhalural

New member
למה לשחורים מותר לקלל ולדבר לא יפה ???

תמיד זה נפלט להם בסערת הרגשות ובעצבים (הבלתי נשלטים שלהם), אבל להם צריך לסלוח ... יוסי קרא לשפרה "שרמוטה" כי הוא היה עצבני ולעינב צריך לסלוח על ההערות הגזעניות שלה כי היא היתה עצבנית.... האנשים האלה כל הזמן עצבניים על כל העולם ואחותו .... למה ששורצע חייע מקלל ויורה הערות גזעניות צריך "לסלוח" לו ול"הבין" אותו ? מי הם בכלל האפסים האלה ? לא לשכוח ולא לסלוח !

yifatzo

New member
אחרי המשפט שיצא מפי האתון "פרידמנים"

אתון זה בלשון המעטה כניראה "שבובוליל" תהפך להיות מילה של שלוח מזרחי במילון של אבן שושן

yifatzo

New member
אחרי המשפט שיצא מפי האתון "פרידמנים"

אתון זה בלשון המעטה כניראה "שבובוליל" תהפך להיות מילה של שלוח מזרחי במילון של אבן שושן

לונה 2

New member
הם חושבים על המליון...

ומוכנים למכור את נשמתם לשטן, ואנחנו במלחמה שאין בסיומה כסף אלא רק בזבוז כסף. המשפטים של צבר ושפרה "שאריות אדם" ו"יהודים יד שניה" לדעתי ולהבנתי הוצאו מהקשרם. סערה בכוס מים. (למרות שאני לא במחנה שלהם, ולא אהיה)

למעלה