לחבר של כולם

ברוך שובך ארצה -בועז

אם זה בועז שלנו - השמיע קול. ובקשר לאימרה השחוקה אנא הוסף הסבר. בידידות - דברנו עליך בהעדרך

לכל המתעניינים !

בקר טוב ! לאצבעוני הגלילי - תודה על הפרגון (גם לך כנראה יש את זה). לא אוכל לצערי לנקוב את שם המרקיד הוותיק מפ"ת, כי מה שכתבתי זה כבר רמז עבה כפיל וכל המוסיף גורע. למאיר מן הפטיש - הנה לך סיבה טובה להתאמץ הפעם, יש פרס קלטת וידאו מסידרת "רוקדים" לפותר נכון את כל העשרה. אם אתה מאיר הפטיש תפתור אותה עד שעה שתים עשרה וחמישה כדבריך, ואני מוסיפה אפילו עד שתים עשרה וחמישה ביום ראשון, אתה תקבל מירון קלטת וממני תקבל גם וידאו שיהיה לך היכן לדחוף אותה. איך אני ? ושאלה לירון - האם כבר חיזקת את משענות הכסא שלך ? יום טוב ! מירי.

אנשים - זה ל א בועז הידוע שלנו!

אתם לא שמים לב לכוכבית האדומה? זהו מתחזה או מישהו אחר שקורא לעצמו בועז. חוץ מזה בועז "שלנו" כתב את שמו ללא האות וו - נהג לכתוב "בעז".

אורח יקר!

בועז שעליו אנו מדברים כאן הוא מרקיד שהיה עד לפני זמן מה פעיל ביותר בפורום זה, ואז לפתע פתאום נעלם (נאלם דום)...

ברור שכל זה לא נוגע אליך

אבל תבין שאנשים פה לא מבינים מה קרה לבועז כהן, ולאן נעלם, ומתגעגעים כל כך עד שברגע שהם שומעים את השם "בועז" ישר הם נדלקים... אז עכשיו, לאחר שהבנו את הנקודה תרגיש חופשי לשוחח אתנו כ"בועז" אורחינו החביב.

כן בועז - דיברו על כך שאנו קרובים..

מי אתה בועז כהן שדיעותינו כל כך קרובות כנראה - עד כדי כך שחשבו שאולי אנו קרובי משפחה? אני מכירה את רוב הרוקדים והמרקידים - מעניין אם אני מכירה אף אותך! תמשיך לכתוב על אף הכל!

לחבר של כולם

בוקר טוב לך. שלחתי לך התנצלות גדולה וכנה.טרם קיבלתי תשובתך. " לטעות זו חולשה אנושית ולסלוח זו מעלה אלוהית. שיהיה לך יום יום יום טוב.

החבר של....... כנראה מתבייש ....

ליום טוב בקר טוב ! החבר של כולם כנראה מתבייש לומר לך כי קיבל את התנצלותך הכנה. אני על כל פנים אהבתי את המשפט "לטעות זו חולשה אנושית ולסלוח זו מעלה אלוהית" ואפילו העתקתי זאת ליומני. חוץ מזה, מה שלומך ? ומה נשמע בדרום החם ?(הריקוד הראשון שלמדתי בזוגות). אגב - לא התיחסת לתיקון שלי לגבי "אבא של אשתו", כתבת "חמו" וזו שגיאה, היית צריך לענות "חמיו". רק שתדע ! אגב לא מזמן שחציתי את עירך ב"ש בחוזרי מאילת ראיתי כי נוספו עצי תמר רבים בדרך. והנה יש לי אליך שאלה/חידה (והזדמנות להשוות איתי את התוצאה). השאלה : איך קוראים בעברית נכונה לבסיסו של כף התמר ? והשאלה השניה : נא לצטט לי את הפסוק מהמקורות שבו המילה הזו מופיעה בהטייה. (רמז : שיר השירים). יאללה נראה אותך. בהערכה רבה. מירי.

למירי

סנסן אעלה כתמר אוחזה בסנסיניו - שיר השירים ז 40 ואשר להתנצלות אין לי ממה להתביש. אני לא פגעתי באף אחד. מאחל יום טוב וטלפון נעים

היית צריך לקבל.........

לחבר של כולם...... היית צריך לקבל את התנצלותו של יום טוב ולהגיב על כתיבתו היפה וזה לא עשית. למה ? ובאשר לתשובתך אין לי מה לומר, אתה תותח. אבל נידמה לי ששאלתי את יום טוב ואתה לא נתת לו צ´אנס להשיב. מירי.

למירי מחבר של כולם

איך מקבלים התנצלות ? מה צריך להגיד. ואשר לחידה שלך. אני מחכה בכל יום ששי בשעה 1200 - לקרוא את חידתך. עד שאני אומר "ג´ק רובינזון" - כבר יש כמה תשובות. אני איטי במחשבה. כשאת מכינה אותנו , לחידה קשה - אני מתמלא חרדה. לכן , כל כך שמחתי , שיכולתי , פעם אחת , לענות על שאלתך , ולהיות הראשון. אמנם היתה מיועדת ליום טוב , אבל הצגת אותה במקום ציבורי (בפורום) אולי להבא , תשלחי חידות אישיות ,בטלפון ולא בפורום. סודות לא מעבירים ברמקול - מוטב , באיתותי מורס. בכל אופן . תודה על הענין שאת תורמת לפורום , בחידותיך ובסגנונך הנפלא יש לך מתנת אלוה - הומור בריא. בהצלחה.

תשובה לחבר של כולם

יפה כתבת ! אני מבינה שאתה לא יכולת להתאפק עד שסוף סוף אתה כבר ידעת את הפתרון והיה לך הזדמנות להשיב גם שהחידה היתה מיועדת ליום טוב. אתה צודק !!! הפורום זה מקום ציבורי. ולגבי ה"איך מקבלים התנצלות" - אני עוקבת אחרי סגנונך כאן בפורום זמן רב, אתה רהוט וברור, ממוקד ובעל ידע רב ואצלך "דבר דבור על אופניו" ובוודאי היית מוצא משפט מנוסח לכתוב כמו : "אני מקבל את התנצלותך" וסוגר עניין. אגב - לעולם לא מאוחר. וכלל נוסף, כשתראה מישהו כועס עליך, נא להשיב לו בנחת כפי שכתוב בספר משלי : "מענה רך ישיב חימה". ולגבי חידת שבת זו - אל תכנס לחרדה - החידה הפעם לא תיהיה בנויה על ידע בריקודי עם אלא על "זכרון ופרפראות", ואני רוצה מאד לראותך משיב ראשון וזוכה בפרס מתנת "רוקדים". שיהיה לך רק טוב. מירי.

מירי יקרה

צהרים טובים לך. החבר של כולם, לא נשמע לי ביישן. נראה לי שהוא עדיין כועס ובצדק,יכול רק לקוות שזה יחלוף לו במהרה. תגובתי אליו לא היתה עם חשיבה אחת קדימה, דבר שבדרך כלל אני עושה בטבעיות.המשפט: "לטעות זו חולשה אנושית ולסלוח זו מעלה אלוהית" ? לקחתי מתוך שיר של איל גולן.גם אני אהבתי אותו מאוד.אני חושב שהמשפט חזק מאוד ונכון מאוד.לגבי:"חמו" ? לא עניתי כי רציתי לבדוק. נו? וכרגיל? אחרי שבדקתי את :צ ו ד ק ת . סופר סופר תותחית כבר אמרנו? באר שבע כבירת הנגב, ממשיכה לצמוח ולפרוח, בתים ושכונות חדשות שדרות עם עצי תמר,ככרות יפות ועוד... פעם אמרו על ב"ש שהיא תחנת ביניים בדרך לאילת .לא כך זה היום. אני מרגיש מצויין,ואני בתקופה יפה בחיי.(עוד מעט יש לי יומולדת,מזל בתולה.) על החידה כבר ענה לך החבר של כולם.לא נתן לי אפילו צאנס להתעורר.חידתך היתה יפיפיה, ולא פחות תשובתו של החבר. יש עוד שני משפטים שמאוד אהבתי....

ועוד רק למירי

המשפט הראשון: "את התקווה האמיתית שבחיי שואב אני ממך" לקוח מתוך שיך של עמיר בניון. המשפט השני: "בבקשה לעולם היי מחייכת כי כשאת נעצבת אני כמו לא קיים" גם הוא של עמיר בניון ומאותו שיר: " כשאת עצובה" .אני מאוד אוהב את השיר. מה את אומרת? על המשפטים? ועל השיר ? אם את כמובן מכירה אותו? זהו... אני מקווה שעניתי פחות או יותר על הכל. תודה לך על שדרשת בשלומי. ובכלל אני אוהב לקרוא את שאת כותבת גם אם זה לא אני הנמען,(וגם כשאת מבקשת לא לקרוא כי זה למישהוא אחר. שיהיה לך יום טוב יום יום.

ליום טוב אוחיון מחבר של כולם

אין לי אליך כל טינה - אני מקבל בשמחה את התנצלותך. בלי חנופה - אני באמת חושב , כמו מירי , ועוד חברים בפורום, שכתיבתך מענינת , והתיחסותך לכל נושא , בעדינות ובחוכמה. תמשיך כך.

יש!!!!!!

ערב טוב לך חבר של כולם וגם שלי. אני שמח עד מאוד שהתרצת וחזרת אלי. ועוד יותר, שאין לך טינה כלפי.עשה לי טוב שקיבלת את התנצלותי.אני מבקש לראות בהתכתבות זו סוף לפרשה המבישה(מצידי) ופתיחת דף חדש. נמשיך יחדיו לעניין,להגיב,להציע,להאיר ולהעיר, כמו ששאר חברי הפורום המכובדים עושים לטובת אהבתינו:הרקודי עם. תודה לך על המחמאות. גם אתה לא קוטל קנים. ועד שתגיע החידה של מירי ביום שישי? הנה לך חידונת כהכנה למבחן הגדול של מירי. איפה הונף דגל הדיו המפורסם? ומה היה שמה של אותה עיר בעת הנפת הדגל? ואם בא לך ?אז גם מהו שמה היום? מבקש בכל לשון של בקשה(למרות שהפורום פתוח לכולם) לתת לחבר של כולנו לענות ראשון. שיהיה לך ערב מצויין מיום טוב.

כיוון שהחידה היתה מופנית לחבר של

כולם אז אני אמתין לפיתרון שלו.אם הוא לא ידע או ידע תשובה חלקיתואקבל אישור לענות אז אני אשלים את התשובה בצורה מפורטת.

עזרא כרמל

לילה טוב לך ידידי. מיום בו נכנסתי לפורום, אני עוקב אחר תשובותיך, תגובותיך , ידענותך בנושאים שונים ותגובותיך. מה אומר? ומה אגיד? אתה פשוט חזק. באמת תותח כפי שכתבו עליך. כיף שיש כמוך בפורום. במקרה של החידה ששלחתי לחבר? עינך הרואות עד כמה התשובה היתה נכונה ומושלמת, בעיקר הפירוט ששלח החבר דרך לשכת הדובר של עירית אילת.כך שלדעתי במצב זה? כל המוסיף גורע. תודה על שהמתנת עם התשובה, וכיבדת את בקשתי, ובכך נתת קרדיט לחבר של כולם שמסתבר עמד בו בהצלחה. כדי שלא תצא מקופח? אז הנה גם לך חידונת חימום לקראת המבחן הגדול של מירי ביום שישי. הפעם זה יהיה על עירי באר שבע.באיזה מקום מוזכר בתנך בפעם הראשונה השם: באר שבע? באיזה הקשר? ועל שם מה היא נקראה כך? ואם בא לך? אז גם:מי הדמות הדומיננטית בזמן אבותינו שקשורה מאוד לבאר שבע? שיהיה לך לילה טוב מיום טוב.

ליום טוב ולאחרים

יוזמות ברוכות אבל בכל זאת... הפורום נועד לכל מה שקשור בריקודי עם. יש לתפוז עוד מאות פורמים בהם אפשר למצוא כל נושא שבעולם (כמעט). אני מבקש להשאיר פורום שה למטרה לה הוא נועד. מקובל? (נו... השאלה "מקובל?" דומה לשאלת המדריך במהלך הריקוד: "ברור? הבנתם?") האין אלה שאלות מיותרות כמו שאלתי במסר זה?

ליום טוב החביב.כיוון שירון התערב,

אשאל אותך אני חידונת.איך קוראים לריקוד בהקשרו של הקטע הבא מהתנך ...ואבכה על בתולי...

למעלה