לחבר של כולם

עוז 2002

New member
ירון, אתה בטוח...

שאסור לדבר על נושאים אחרים? חברי הפורום הינם קבוצה בעלת דינמיקה מסוימת, וחלק מכירים אפילו אישית, אז אסור להם לדבר על נושא אחר ועוד יפה כל כך כמו הסטוריה?? מה, בפורום בנות אסור לדבר על בנים?? אני מסכים עם שאר הדברים שכתבת אבל בוא נשאיר לאנשים את החופש לשוחח על כל נושא שבא להם.

לתשומת לבך, ירון

שלום ירון. אני מכירה מרקיד וותיק וידוע מפ"ת (שגם אתה מכירו היטב) שבעבר היה בעל החוגים הגדולים באיזור המרכז. מרקיד זה היה נוהג לפעמים כשלימד ריקוד מסוים וראה שמשהו מהרוקדים לא קלט את הצעדים נכון, לקפוץ לפניו ולהדגים ממש מולו, ולפעמים היה אומר "למי שעדיין לא קלט" וכו´. מובן שמרקיד זה יכול לרשום ברקורד שלו שיא בסגירת חוגים !!!!! ולמה רשמתי הערה-בונה זו. היות ואתה הכנסת את הערתך בתוך השרשור של הנושא הנ"ל ובכך גרמת במישרין לכל משתתפיו וגם לי, להרגיש מאד לא נוח (ראה את תגובת יום טוב). ואם היית שואל אותי מה היה עלי לעשות : היית פותח הודעה חדשה, משבח את המתדיינים באופן כללי ובפרט ומוסיף הערה/הדרכה על קיומם של פורומים אחרים ב"תפוז" ? היש איזה קורטוב של צדק בדברי ? בהערכה ובלי חנופה ! מירי.

לכולכם תשובה ביחד:

אין זו נזיפה ולא קריאה לסדר. זה פשוט הסבר על מהותו של הפורום. ועוד: 1. לכתוב את ההסבר בהודעה חדשה זה חסר תועלת כי אז צריך להסביר למה אני מתכוון ולפרט עוד פעם על "אילת ועקבה". על כן זה צריך להית בהקשרו (כמו שכתבתי בעבר על הודעות חדשות לעומת תגובה להודעות) 2. לא כל הקוראים הם משתתפים קבועים ותמיד יש מצטרפים חדשים. אלה ואלה, לא יודעים את ה"היסטוריה" של הפורום, מי כתב מה ועל מה, הם מתייחסים למה שהם רואים לפניהם. 3. מותר לגלוש לדברים מהצד ואף אחד לא ילך לכלא וגם לא יסולק מהפורום. זה פשוט הסבר פעם נוספת להשתדל להשאר בנושא הפורום.

לירון - הגלישה לצד בגלל החידות

קשה להגדיר נושא בנוקשות, כשפתאום צץ משהו מעולם אחר. תתאר לך שחבר ירצה ליצור ענין בפורום וישאל - מה שם אשתו של... והעונה יאמר לו עבור לפורום "זיהוי נשים", כי זה לא שיך לריקודי עם. במקרה יום טוב , עם הומור מוצלח , שאל משהו אישי, ואל תשכח. ברגישותך הרבה , שזה היה בתהליך של השלמה בין חברים. וברוח ההומור שלי - עניתי בצורה יסודית , כדי לכסות שאלות של עזרא ועוד כאלה , שרצו להתבטא. תראה זאת ברוח טובה . אני חושב שהרבה חברים שרוקדים באילת ,ושומעים את שם עירם לבקרים בחוגים אחרים - ישמחו להתמשכל (לרכוש השכלה) על עירם ועברה. ושוב תודה ליום טוב , על ההפתעה שעשה לי. באשר לסדר הכתיבה. אנו כותבים על נושאים שונים שנדונים בדף מולנו. בין הטיפות האדומות. כשכותבים - לא חושבים על המיון. וכשלוחצים "שלח" - אברוך , מתברר שזה לא במקום. ו "את הנעשה אין להשיב" (שלום עליכם) -מה בפרט - שהחדש מתדרדר לתחתי הדף , והנמען לא יודע שכתבו לו. ובאשר לרווחים. קורה שהאינטרנט מסדר לנו את השורות - בלי רצוננו. ירון - מנהל אתה (שמלה לך ) - קצין תהיה לנו. כדבריך...

מירי הציעה בעבר

לקרוא שנית לפני שלוחצים אל "אל חזור" = שלח. מומלץ מאד. אם קרה (כמו שקורה הרבה גם לי) שזה "לא יצא מספיק טוב", אפשר לנסות להתקשר אלי בטלפון ואם אינני עסוק מאד מאד עם לקוח או משהו אחר, אוכל גם למחוק את מה שנכתב לא במקום. הדבר גם נעשה לא פעם כשמישהו כתב כפול בטעות ובעצם תמיד תוכל לכתוב שוב (נא לא להגזים באפשרות זו!) ואני, כשאני רואה כפילות באותו מקום אני מוריד את הראשון. לגבי מיקום ההודעה: אם שמת לב הי פעמים שהודעה ראשית (כתומה) קפצה ועברה אל הוא המקורי שלה. זה לא קרה לבד, כמובן, אלא אני עשיתי זאת וזה מה שאני מבקש לשים לב מראש כדי לא לעשות לי עבודה מיותרת. ואשר לגלישות למחוזות אחרים אני חוזר שוב: מותר לפזול לצדדים (לא לעבר חתיכות) ז"א לכתוב דברים שקצת מחוץ לריקודים, אבל זיכרו שהנושא הוא ריקודי עם. או קיי?

הסברתי ואסביר שוב

אין אפשרות לכתוב זאת אלא בהקשרו. מי שלא קבוע בפורום (לא הגיע במשך שבועיים לרקוד והנה הוא כבר מתקשה להשתלב בחוג שלו זוכרים?...) ואין אלה הערות אישיות והן גם לא היו פוגעות. פשוט השתדלו להצמד לנושא הפורום לטובת כולנו.

בי

New member
ל א נעלבתי

אמנם לא השתתפתי בדיון המתמשך הנ"ל, אבל גם אם כן הייתי משתתפת לא הייתי נעלבת, כי אכן זה תפקידו של מנהל הפורום, בין היתר, להיות לפעמים השוטר הרע. אני מסכימה אתך לגבי המרקיד ולגבי המעיר בנוגע לסגנון. המדריך הנ"ל, טוב עשה שרקד לפני מי שמתקשה, אבל רע מאד עשה בכך שאמר דברים מיותרים שגרמו למי שמתקשה להרגיש רע. נראה לי שגם כאן נעלבת יותר מהסגנון של ירון מאשר מהעניין עצמו, אבל אני רואה שירון כבר הבהיר את עצמו, ואין צורך שאסנגר עליו....

למירי

תגובתך לירון עינינית ויפה, אני לא מתפלא הרי יש לך את זה. למרות שהבנתי שאינך מעונינת לציין את שם המדריך מפורשות, גירית את סקרנותי ובודאי גם של אחרים לדעת מיהו. מה שחשוב, "חידה השבת של מירי", תיננתי לשבת בדיוק בשעה היעודה בכדי להקדים את כולם. ביי.

זו לא הייתה הכוונה

עדה לא רשמתי את שם המרקיד כי לא רציתי לפגוע בו ישירות. בוודאי שלא התכוונתי ליואב אשריאל שלדעתי הוא היה ועדיין מרקיד מצויין ואיני זוכרת ברקורד שלו אף סגירת חוג. אם בכל זאת מעניין אותך מי המרקיד שהתכווני תשאלי אותי במסר אישי ואז אשיב לך בחוזר. ובקשה נוספת אלייך - תפסיקי להפגע מכל שטות שנכתבת כאן, קחי דברים ביתר קלות ובהומור וזה יקל עלייך בחיים. מירי.

למירי - זה לא כל כך חשוב

חשבתי שזה יואב אשריאל כיוון שהרקיד בחוג גדול בפ"ת וגם הוא נהג לעשות כך לעמוד לפני הרוקד שאינו יודע ולהראות את הצעדים זה פשוט הזכיר לי אותו. לפעמים היה מעיר גם הערות בוטות. אך אם זה לא הוא - זה לא כל כך חשוב לי לדעת. לגבי מה שכתבת שאת מבקשת שאפסיק להפגע מכל שטות שנכתבת - אז אולי את תפסיקי לכתוב "כל שטות כאן" שכן לי יש חוש הומור ואני יודעת לקחת בהומור דברים, אך לפעמים את מגזימה בהערות ובכתיבה מאד צינית ואת נוטה להתקיף אותי מן הרגע הראשון שנכנסתי לפורום - טעיתי לגבי יענקלה שחיבר את הריקוד על פי תנועת הרכבות ומייד הערתי - אבל אז באמת חשבתי שזה מצחיק ולא לקחתי ללב, אפילו צחקתי על עצמי, אבל המשכת והמשכת , תמיד אני זוכה ממך לעוקצנות ואף פעם אין מילת עידוד, תמיד העוץ ואח"כ חתום בנשיקה ב"אהבה", איך אומרים "לא מדובשך ולא מעוקצך" - חבל שאת לא יודעת לרסן עצמך שכן את מפעילה את הפורום בנושא ה"שכל" (חידות וכד´) ואני מפעילה את הפורום בנושא ה"רגש" - אני לא מבקרת אותך על כך ואת אל תבקרי אותי... אל תשלחי אותי לאתרים או פורמים אחרים ואל תעליבי בי... ואז הכל יהיה בסדר, אני תמיד מפרגנת לכולם ואם אני פוגעת אני גם יודעת להתנצל - את פוגעת ופוגעת ואינך מתנצלת ופשוט נמאס לי. תאמיני לי שאני יודעת לחיות את החיים - החיים שלי קלים כנוצה.

זה בכלל לא חשוב.

עדה ! זה בכלל לא חשוב ובנתיים את לכלכת את יואב אשריאל ואפילו את לא חושבת שאת צריכה להתנצל. הדבר היחיד שאני מסכימה עם כל הנאום שלך זה שאת עובדת עם רגש ואני עובדת עם שכל. נכון - אצלי השכל עובד ולא נותן לרגש מוטעה וטיפשי להשתלט עלי ולכן אני לוקחת את החיים בהומור ולא כמוך נפגעת מכל שטות. אני לא מתקשקשת כמוך על שני שקלים נוספים לחוג שאת טורחת על הנושא הזה ללא גבולות. אני מוציאה על ארועים (חתונות, בר מצוות וכו´) בממוצע 1200 ש"ח בחודש ולכן אין לי זמן לריב על עוד שני שקל כניסה לחוג. לבד מזה - אף אחד לא נפגע ממני (חוץ ממך) כי כנראה לאחרים יש הגיון שונה משלך. מירי.

את אולי עובדת עם שכל שאין לך כל כך

תסלחי לי אך את זו שמתקיפה ואת זו שטורחת להעליב על כל דבר, את זו שאינך מתנצלת ובקיצור מה לעשות אין כימיה בינינו, יש לי טיפ בשבילך - כולנו נהיה שווים שם מתחת לפני האדמה - עם שכל או בלי שכל - עם רגש - או בלי רגש. ולגבי 2 שקלים, מאד חכמה להוציא על ארועים בממוצע 1200 ש"ח בחודש אבל את זה לא כולם. את כנראה לא רואה את המצב בארץ וכן 2 או שלושה שקלים תוספת זה הרבה מאד בעיקר שריקודי עם אמורים להיות ריקודי עם במחיר עממי, ויש אנשים שאוספים היום מזון לאחרים שמעת על כך? אם מצבך הכלכלי מאפשר לך לבזבז אז לא כולם באותו המצב! אם היה לך באמת שכל היית מעריכה את מה שאני עושה ונלחמת למען כולם. שכן במצב של היום זה גם יגיע כבומרנג למדריכים, אנשים שלא יהיה להם מה לאכול לא ירקדו וכאלה שהמצב יהיה אצלם בינוני יצמצמו בהרקדות. את כנראה לא מבינה מהו מיתון עמוק ובכלל תעשי לי טובה בואי נפסיק להתכתב אין לי עניין בך ואני גם לא מאמינה שאת סטודנטית ואם אכן את לומדת כנראה שאת מהסוג שדוגר - שאין לו חכמה או פיקחות טבעית את יודעת או שיש את זה או שאין את זה. זה שאת בקיעה בחומר הקלטות של ירון מישר זה לא עושה אותך גאון זה רק עושה אותך מתמצאת בתחום ריקודי עם ואת מי זה מעניין מי יצר או באיזו קלטת? אותי בכל אפן זה לא מעניין העיקר שאני רוקדת ונהנית - אז בבקשה בפעם המי יודע כמה, תפסיקי להתעניין במה שאני כותבת ואל תתייחסי אלי כפי שאני מזמן יודעת שאין לי מה להתייחס אליך. ואני לא הראשונה שאת פוגעת, ישנם אנשים שאני קוראת שהגיבו אליך אבל לא ענית להם כאשר הם ענו לך באותה מטבע. וזה שאף אחד לא מחזיר לך זה לא אומר שאף אחד לא נפגע....

למעלה