מעולה, חמין בלי שעועית זה לא כל כך
חמיני כזה, אני מכינה אותו אשכנזי-פולני למהדרין, בתוספת הביצים שאני מבשלת אותם קודם לכן, וכך הן נכנסות נקיות לסיר, ולפעמים אני מחליפה גריסי פנינה בבורגול שלם, ולפעמים מוסיפה לבשר גם עוף שלם, תלוי במספר המסובים, קישקה וקוגלאך זה ממש חובה, אם אין לא יאכלו החמין, תפוחי האדמה שלמים, ככה שיוצא חמין אשכנזי עם מגע ספרדי, ניסיתי פעם חומוס במקום שעועית, לא הלך, ואגב אני משתדלת מאד להכין פעמיים בכל חורף, מקסימום גם פעם שלישית. טיפ: אם אתם רוצים שהחמין, תוך כדי אכילתו, ימשיך את דרכו הלאה, כדאי להוסיף לשולחן ההגשה צלחת פילטים תפוז והחמין מתגלץ יופי, ובאותם ימים רצוי גם לכסות את המשקל