היה לחם קימל? נדמה לי שהיה לחם קימל מיוחד שקראו לו לחם "גרוס" (מאפיית גרוס..) היה נחשב ללחם איכותי.. ואני שנאתי אותו בגלל הקימל.. והורי שלא זרקו חלילה חתיכת לחם..תמיד כעסו עלי "שאני משאירה מהלחם" והכל בגלל הקימל.. ועכשיו כוסברה - אני פשוט "גיליתי" אותו לאחרונה...אם מוסיפים ממנו קמצוץ ממש! הוא מאד מאד מוסיף פיקנטיות למשל לקציצות, למרק עדשים.. וכדומה.. תנסו פעם. אבל קמצוץ ! ככה תסתכלו.. ראיתם?? טיפטיפונת.. זהו.. בתאבון!!!!!!!