חני בוקר טוב ושבת שלום
נראה לי שדאוד ואני חייבים לך הסבר קצר שקשור בתולדות הפורום הזה. בעבר היה פורום אחד בלבד לחולי פיברומיאלגיה ותשישות. הוא הוקם ונוהל בהצלחה ע"י בחורה שהיתה חולה במחלה זו והחליטה להביא לידיעת הציבור את הנושא. זו ליאורה* שמאז הקימה את העמותה ואת הפורום ועוד...הפכה לאמא ,ומטבע הדברים צימצמה את פעילותה הציבורית בעמותת אסף את שרביט ניהול הפורום בוואלה היא העבירה לזוהרה שתחילה ניהלה אותו כמיטב יכולתה וקיבלה גיבוי מרוב המשתתפים חוץ ממטרידן אחד או שניים שאותם ניסתה לחנך... השחיקה לא אחרה לבוא והפורום התדרדר. נכון, אני ועוד הביעו ביקורת, ואז הסתבר לנו שזוהרה אינה יכולה להתמודד עם ביקורת או הצורך בשינוי. קיצפה יצא בעיקר עלינו ובעיקר עלי בזמן מסוים. גם כשהמטרידן הכפייתי איים עלי במיילים פרטיים, איים על בני וכו' זוהרה סרבה למחוק את הודעותיו וניסתה "לחנך" אןתו "להחליף שם-יוזר ולהיות משתתף/ת חיובי אמפטי ותורם"(עד היום איננו יודעים אם מדובר בגבר או אישה, אדם אחד או יותר, אך הפורום עבר תקופה קשה של מטרידנים(לא אני, לא דאוד) וזוהרה בשלה-מסרבת למחוק את רוב הודעותיהם בעיקר אלו שהופנו ישירות כלפי וכלפי משפחתי. כמי שעוסקת בצרכים של ילדע ביה"ס היסודי(כך כתוב בסוף כל הודעותיך) את יכולה להבין את המצוקה שנולדה מההטרדות הבלתי פוסקות ומהעיקשות של זוהרה. מצב הפורום בוואלה אכן התדרדר, היו מחשבות ותכניות על פתיחת הפורום בתפוז...על הפרק הזה דאוד יוכל להוסיף ביתר דיקנות, והעמותה פרסמה בעלון האחרון שלה "פורום תשישות כרונית ופיברומיאלגיה של אס"ף -תמיכה על ידי החולים עובר לכתובת חדשה * * * וכאן ניתנת הכתובת הנוכחית של הפורום הזה בתפוז אנשים. (חדשות אס"ף ינואר 2003 עמ' 22) מכאן והלאה התרחשה מלחמת גוג ומגוג כשזוהרה אינה טומנת ידה בצלחת, כל הודעותי הטובות והרעות כאחת וכן הודעותיו של דאוד נמחקו...זוהרה גייסה את דודו לעזרתה כמנהלת-משנה....והשאר ברור. הפורום בוואלה כמעט שותק. היו ימים שהשיחות התנהלו בין דודו לזוהרה...מה שכן נעשה "שם" בוואלה" הפורום נסגר לכל דיכפין והפך למוגדון סגור לחברים בלבד. ז"א מי שרצה להכנס היה צריך לעבור דרך שומרות הסף....חוץ מהותיקים שהיו "בסדר" לאורך כל הדרך, אלה קיבלו הרשאה אוטומטית. כל המניפולציה הזו נעשתה על מנת להרחיק את דאוד ואותי. הפורום בוואלה נדם ואילו אנו התחלנו להנות מחברותא נעימה חסרת מתחים פה בתפוז.השיחות פה היו נעימות, נטולות מתחים,וללא מנהל. אך עינה הצרה של זוהרה, ודודו בעקבותיה לא איפשרו לנו להמשיך בדרכינו. קטעים מויכוחים בפורום וואלה צצו(הועתקו בכוונה) לכאן, השמצות, ונסיון להעתיק את ה"מלחמה" לכאן. השאר נדמה לי נראה לעין. מישהו כנראה התערב בפורום וואלה וביקש/הורה להסיר את ה"אמברגו" כדי שיותר אנשים יוכלו לפנות....אנו המשכנו להתנהל ללא מנהל בשקט עד שמידי פעם זוהרה ו/או דודו מתערבות ומתחילות פשוט ללכלך. עד כאן. עכשיו אולי תבינו את הרקע לקטעים הלא נעימים. בלי קשר, יש לנו כמובן את המטרידנים שלנו, עלי לציין שקיים מטרידן וותיק ביותר שאוסף מידע על כל אחד ואחד מאיתנו ובעת הצורך שולף ומציק. התמונות שהוא מצרף...זו התוספת האחרונה. בעבר היתה לנו "פינת החי" פה. חלקנו מגדלים חיות מחמד והעלינו תמונות "מהבית" המטרידן עושה בהן שימוש ציני ורע, ולעתים נטע, מנהלת הפורומים מוצאת לנכון עוד לפני שבאה בקשה מאיתנו, למחוק הודעות מזויעות במיוחד. אל אף כל מה שכתבתי, ואתן רואות בעינכן, אתן מוזמנות להנות מהדברים הטובים שיש לפורום זה להציע. שבת שלום. טיה