לחני ולסבתה של רג

זוהרה7

New member
דודאית - ראיתי גם ראיתי../images/Emo23.gif

ראיתי את תגובתך וראיתי גם את כל מה שסוני וטיה כתבו. לדעתי שניהם ירדו מהפסים. מה עשיתי בסך הכל??? תמכתי בסבתא של רג. כאשר טיה נכנסה היא לא תמכה אלא הפריע לה לראות את שמי. וסוני.... על השקרים שלו אין לי מה להגיד. זה כבר לא האמת שלו מול האמת שלי. זה מגדלים באויר. ואני בכוונה לא מגיבה להם. כל טוב לך יקירתי. זוהרה*

dodo281

New member
זוהרתי - בעניין סוני - ........./images/Emo28.gif

זמן רב נזהר בכבודי - אך מאז שהבאתי כאן בפירוט - את הדרך בה אני - אישית - רואה את מניעיו, מעשיו ומטרותיו. מסתבר - שהפכתי לפתע - ל"שקרנית" - ...... אז יחסי לנ"ל - שונה במעט משלך - ביחס לדבריו עלייך
- לא מגדלים באוויר - כי אם - צפלין של ממש - ענק ומלא הליום = סוני ה-
-
הבל-פיו - משנה המציאות -
ובאשר לדברי - בעניין דעותי - מה מניע את מעשיו של סוני - וכיצד הוא פועל - בהאתי אותם - משום שהגעתי למצב של דאגה אמיתית בעניין העמותה ....!!! הפינה לשיפוטכם - למי שטרם ראה דברי - בעמודים הקודמים - לא רחוק. לא ניסיתי לשכנע איש - כי זה אינו ריאלי - לכל איש דעתו שלו. דברי מתחברים למה שאתם חושבים/חשים - עשו חושבים פעמיים ויותר!!! דברי אינם מתחברים למחשבותיכם/תחושותיכם - תייקו לסל- וחסל !!! שיהייה זה לכולנו שבוע טוב !!!

dodo281

New member
אופס-!!! שכחתי !!!-לא יפה !!! - :-

לגרף צפלין -
- על ההקשר בדברי לעייל

זוהרה7

New member
דודאית יקרה שלי../images/Emo23.gif

גם לי תחושות לא נעימות
והלוואי שלא הייתי חשה כך
כל טוב,
זוהרה*

dodo281

New member
סוני - נא לדייק !

מחקנו שני יוזרים - של משתתפים קבועים - שהפכו למטרידנים קשים מאוד: האחד - שלך - הטרדה קשה וממושכת - בשם עקרונות נעלים כ"אחדות הקהילה" - תחילה שיח בנושא - ואח"כ - כשזוהרה לא נענתה לרצונותיך - הטרדה קשה - שנועדה להחריב את הפורום הוותיק בוואלה. השני - של טיה - שמתמיד - מעת לעת היתה מתפרצת וגורמת להשבתת הפורום - והפעם התלקחה - בדיוק יחד עם התלקחותך. הפורוםפ בוואלה נועש לשרת את צורכי החולים - ולא צרכים "מיוחדים" של אנשים מאוד מסויימים - שלצרכיהם ולנושא הפורום אין ולא כלום.

tiaa1

New member
דודו-אל תתחילי עם הדמגוגו שלך

"ההתפרצות" שלי היתה על כך שזוהרה התחילה להעתיק הודעות שלא נראו לה לפורום תפוז, וכשדרשתי להעלותן-כדי שכולם יוכלו לראות ולשפוט על מה יצא קיצפי טענתן ש"ההודעה נמחקה" אף אחד לא האמין לכן ומכאן התגלגלו הענינים. אני אולי הצפתי בבלונים....אתם הצפתם בשקרים ובהמצאות שלא היו ולא נבראו ועוד טענתם ש"הודעות" נמחקו....זוהרה כל כך כעסה כי נתפסה בקלקלתה-שקר..(היא הרי לכאורה אדם דתי שומר מצוות ששקר לא יעלה על דל שפתו....אה) שעשתה "גיוסקטיף" מס' 1 בוואלה ולדבריה גייסה מנהלים למחוק את כל הודעותי מקדמא דנן. גם בדיחות, גם סיפורי ותצלומי חתולים שרק יומיים קודם התמוגגתן מהן...אז מי כאן השקרן????ואת מי צריך להעמיד על דיוק הדברים??? מה בכלל נכנסתן לפורום הזה??הייתן יכולות להשאר בפורומכם, להתדיין ולהתקשקש אחת עם השניה ועם מי שמקורב אליכן ועם אלו שמבחירתם החליטו להשתתף בשני הפורומים. לסוני ולי היה ברור-כל אחד לחוד שאנחנו לא נכנס לפורום שלכם. וגם לכם היה ברור, תחילה ע"י הפיכת הפורום לפורום "סגור" רק לחברים מורשים...ואחר"כ-בלחץ של מי שזה לא יהיה פתחתן שעריכן ,אבל אנו לא מטרידים אתכם, למה זוהרה ואת מוצאות לנכון מידי פעם להכנס "בכאילו" תמימות ולחרחר ריב? שם אתן מנהלות חסודות, כאן אתן עלובות חסודות.

dodo281

New member
טיה - ....................

כל אמת שאינה מוצאת חן בעינייך היא - דמאגוגיה...... אבסורד ! איזה מן כלים יש לך לשפוט את הנעשה מאחורי הקלעים בוואלה ?! ועוד אבסורד - על שמך שיפוטך חסר הבסיס - את שופטת לחומרא את זוהרה..... הצפת את הפורום - ממש - בהודעות סרק ובהודעות שיטנה - ואלו נמחקו. לא חדלתם את וסוני - למרות כל התראותינו - ועל אף כל העבודה הענקית שהשקענו במחיקות - במטרה להגיע לכך שתרגעו - מבלי למחוק את היוזרים שלכם. לא נרגעתם - זמן רב... רב מאוד !!! - מתיש ומשבית. ואז - נמחקו היוזרים - ועמם אבדו לעולם : גם תמונות החתולים גם חומר טוב שלך - שהיה בוואלה - הומור, רפואי ופכי-חיים. ואז - לא חדלתם להטריד - ואז - סגרנו את הפורום - לטובת המשתתפים בו . ובאשר למאחורי הקלעים של וואלה - שוב את ממציאה מעייני רוחך .....!!!! איש אינו לוחץ עלינו - בשום כיוון . אחלה ניהול יש בוואלה - ואני יודעת שגם כאן - בתפוז
מידע ישיר - ממנהלי פורומים שאני מכירה. תמונות הודעותייך מן העבר -

dodo281

New member
סוני וטיה - לשם מה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לשם מה אתם נכנסים עם "ענייני הפורום" לתוך שרשור תמיכה עם חני ואמא שלה ?! אין לכם כל גבולות ?! יש לכם צורך כ"כ נואש כי כל אדם עמו אתם באים במגע - יגיע לנקודה בה יזדהה עימכם?? וגם אם כן - הרי יכולתם להניח לשרשור תמיכה להתקיים כשלעצמו , ולפתוח לצורך ענייניכם - אפילו מול חני - שרשור חדש. למה אתם כופים עצמכם בדרך זו ?!

tiaa1

New member
דמגוגו,מי שכופה עצמו זו את,

נא ראי שתי הודעות בשירשור לאמא של חני ש"במקרה" "טרחת" או החלקת בלשונך והזכרת לשימצה את שמי.

dodo281

New member
טיה - שוב דמאגוגיה ?!?! -

כשאמרתי : חילופי הדברים עם טיה - ?!?! הרי ברור שדין אחד לי ולך בענין זה - הרי הייתי חלק מחילופי דברים אלו. ומכאן - אם את מפרשת כי הזזכרתי את שמך לשימצה - הרי שגם את עצמי הזכרתי לשימצה . הגיוני ?!?! הכל באוזנייך טיה....

tiaa1

New member
דודו-רצית שירשור חדש עם חני?אבל

"בטעות" ממש ב"טעות" שרבבת את שמי, ולא בנימה טובה ומפוייסת, אז מה??? מי תחמן????מי מניפולטור????מי עושה פרובוקציות????

tiaa1

New member
דודו, רצית שרשור חדש אך "בטעות"

שירבבת את שמי בהשמצה???? מי מניפולטור???? מי שקרן???? מי עושה פרובוקציות????

למעלה