לחני ולסבתה של רג

ששרון

New member
וואו, מממממ ...דודו??? ../images/Emo13.gif

הפתעת אותי כהוגן, נכנסתי לרגע , וממש במקרה ראיתי את הצעתך. אז תודה על הפרגון, אמונך בי ממש מחמיא, אבל זה ממש לא בכוון שלי
עוד "בימים ההם" ליאורה שאלה אותי בזמנו אם אולי יתחשק לי לנסות להחליף אותה בניהול הפורום של וואלה, לפני איזה שנתיים, וגם אז כמו היום, אמרתי לה שזה ממש לא "עושה לי את זה" ותפקיד שאני מבכרת לא לקחת בו חלק. חוץ מזה שאני חושבת שהפורום פה מתנהל בסדר גמור בפני עצמו. אז אנא הוציאו אותי מכל הדיונים בנושא... אין לי שום עניין בכוון זה. בכל אופן תודה על הפרגון, להבא רק היתי מעדיפה אם במידה ויש לך הצעות שכאלו הקשורות לפומביות שלי... שתעלי הצעה זו מולי באופןיותר דסקרטי במייל לפני שאת מפרסמת זאת פה, ולפי תשובתי תמשיכי הלאה. אני משערת שהכוונה היתה רק טובה, אבל היה לי יותר נוח אם הית עושה זאת בדרך הזו. אבל שוב תודה על המחשבה עלי בכוון, זה בהחלט מחמיא
להית, שרון

dodo281

New member
הי שרון ../images/Emo13.gif

אז נתחיל מהסוף
- כמובן - אכבד את בקשתך, וכמובן - הכוונה היתה - כפי שהבנת
בעניין "זה לא עושה לי את זה" - , כן, גם לי ... ולכן באוגוסט - כשזוהרה ביקשה סיוע - וסייב וסוני נענו - אני שתקתי. אח"כ נוצר שוב צורך - ואני ממילא בפורום ומשתדלת לתרום - לפי יכולתי - אז... וכן -
זה תפקיד שלא נוח לקחת בו חלק. כל הלוקח חלק יודע זאת
ואיש איש - בדרכו - וכיכולתו . את למשל מילאת זמן רב - תפקיד קשה - שלי אין כל יכולת למלא - בשל הריכוז, והרגישויות - (לא אציין ספציפית מה הן
). ואני מבינה - שאת ממשיכה למלא תפקידים
- בדרכך - בשקט בשקט ....
ובעניין ליאורה - טוב לדעת שאני בחברה טובה
יישר-כח - שרון -
מכל ה-
, אך גם היישר מהמוח

ששרון

New member
דודו, שוב תודה על הפרגון ../images/Emo13.gif

ואכן, לא קל לנהל פורום, יש בזה המון סיפוק, אך אתה גם הרבה יותר חשוף ויש אנשים שקשה להם עם החשיפה הזו, וגם היותך נתון לבקורת כל הזמן. אז ישר כוח לך על ניהול הפורום בוואלה. ואני באמת מקווה ששני הפורומים יגיעו לנחלה ולרווחה לטובת כל הקהיליה של החולים. ואגב, אם הזכרנו את הפורום בוואלה, בזמנו שאלתי אותך על המגנזיום ואמרת שתעני בהמשך, ואיכשהו זה נשכח עם כל הנושאים האחרים שעלו שם. אם תוכלי טיפה לפרט בנושא (כמו האם לקחת למרות שבדיקות הדם מראות שהוא תקין? ואיזה כמות, איזה חברה לקנות מגנזיום ועוד ועוד...) אמרת אני זוכרת שזה יכול לעזור לי בשינה, אך לא פרטת. מאחר ועודני סקרנית, אם יהיה לך מתישהו זמן לפרט טיפה בנושא, אולי פה , תעשי נפש אחת בישראל למאושרת (ואולי לכזו שתצליח לשון, מה שיהפוך אותה להרבה יותר תקשורתית....
) שרון

dodo281

New member
הי שרון - תודה שהזכרת לי - ../images/Emo140.gif

סליחה ששכחתי !!! אני פשוט שוכחת....... ולאחרונה - אחרונה ממושך מאוד - קשה מאוד וכאבים לאין-קץ . היום יום יותר טוב - סוף סוף - והיה עוד יום כזה בשבוע שחלף, אז יש תקווה
ועניין המגנזיום חשוב !!! וחשוב לי לשוב ולהביא אותו בפני החברים - תוצאה של שני סבבי מידע קודמים בעניין המגנזיום - היתה - ש- 7 חברים החלו ליטול אותו - וכתבו על הטבה....!!! וכיוון שמדובר בנטילה אוראלית - חלקם - חדל מלקבל ערויי מגנזיום - שאלו כמויות אגרסיביות - עם השפעה - לפי החברה - עד חודש מתום קבלת הערויים (אחת לשבוע - 5 שבועות....) אכתוב. ולמה כתבתי עתה כ"כ ארוך - במקום לכתוב כבר על המגנזיום?! כי - כתיבה ספונאטנית - הולכת קל יחסית. ושוב - תודה שהזכרת לי

daud

New member
היי שרון

בעקבות הכתבה על המגנזיום חבר שלי עשה חיפוש רציני באינטרנט על נושא הספיקה של מגנזיום בגוף ו התוצאות מפתיעות!!! המגנזיום הכי זול הוא זה שנספג הכי טוב בגוף, אני לא זוכר את שמו ואין לי כוח לחזור על החיפוש עכשיו אבל מגרעתו היא הטעם הנורא שלו ולפי מה שהבנתי הוא כ"כ זול שכאשר הוא לא בא בצורה של טבליות לבליעה אז משתמשים בו בין היתר לפיזור על מדרכות וכבישים כדי למנוע הצטברות של שלג וקרח עליהם מחיר אם זכור לי נכון מצאנו צנצנת של 30 האו 60 טבליות בפחות מ5$

ששרון

New member
הי דויד, תודה, ומאוד משעשע מה

שרשמת
- על הכבישים... מקווה שדודו תמצא הזמן ותענה לי גם, יש לה הרבה ידע בנושא. שרון

שריק 7

New member
הי- שרון! בעניין מגנזיום.

אני זוכרת את עצתה של דודו לגבי סוג המגנזיום: מדובר ב מגנזיום דיאספורל של חב' פרוטינה. זהו מגנזיום ציטראט (כנראה) הקיים בטבליות להמסה במים=100 מ"ג. וגם בטבליות לבליעה במינון שונה. אם טעיתי- וודאי דודו תתקן את הדרוש. אני נוטלת מגנזיום זמן רב. הטענה שמשפר לא רק את עניין השרירים הדואבים, אלא מסדיר גם את זרימת הדם למוח. אני נוטלת לסירוגין: מגנזיום ציטראט סולגאר ומגנזיום + בי-6 סולגאר. העיקר, לדעת הרופאה שלי- לקחת לפחות 700 מ"ג ביום. אני, מטבעי , לא מצליחה תמיד בכך ונוטלת מעט פחות... הומלץ לי להגיע עד 1000 מ"ג אם ניתן. מה פירוש? שיש להתרגל אל הכמויות, ואם עוברים את המינון, הגוף יגיב בשלשול. אך אין כלל סכנה בלקיחת המינונים שהוזכרו, לדברי רופאתי. רוצה לשתף אותך כי גם השימוש ברודיולה מאוד מסייע לי. אני מקווה להעתיק לכאן כתבה-שתיים על מגנזיום, אחרי שאתאושש מהתחושה הקשה שהריבים המאוסים גורמת לי. לצערי, רבים כבר לא פותחים את הפורומים הקיימים, קיבלתי על כך עדויות במייל ובטלפון. שנהיה בריאים- שרי

ששרון

New member
הי שרי

תודה ואני גם אתקשר
ואכן את צודקת לגבי מה שאמרת, מאוד מוציא את החשק... שרון

mira ker

New member
קראתי בכתבות שדאוד שלח

המון חומר על מגנזיום ההמלצה היא לקחת מגנזיום עם קלציום. בגוף היחס הוא קלציום 2 ומגנזיום 1 הוא המליץ לקחת מגנזיום 1 וקלציום 1 כי מגנזיום נספג לא טוב במערכת העיכול של חולי הפיברו. לכן המינונים הגבוהים. הוא טוען שהשילשולים נובעים מכך שהוא לא נספג טוב במערכת העיכול. אני שולחת את הקישור....למטה תקראי יהיה טוף מירה

mira ker

New member
דאוד, אתה מצפה שאחפש בגוגל מגנזיום

ב5 דולר???? חחחחחחחחחח תן לינק. אולי זה יתן לך כוח בסופו של דבר. יהיה טוף..בסוף מירה

חני ב

New member
../images/Emo13.gif נכון דודו

אני מנהלת פורום הורים לילדים ביסודי יחד עם חברתי droli, ונהנית רגע רגע מהפורום. לכל שאלה, הסבר וכל דבר אחר, בשמחה אענה.

dodo281

New member
חני - הי ../images/Emo13.gif

תודה. באם תעלה שאלה של הורים בדבר ילדים חולי תש' כר' - או פיברומיאלגיה - אנא - הפני אותם אלי - או לפורום בוואלה, או למייל שלי בוואלה. אוכל לסייע - כמיטב יכולתי - כמובן
תוכלי - אם תרצי - אף להעלות שאלה יזומה - בעניין זה - אולי תעורר מישהו. ככל שגיל החולה בתסמונות - צעיר יותר, כך הרגישויות, הבעיות, וההתמודדות קשים ובעייתיים יותר - ובמיוחד - בגילאים בהם על הילד לבנות את אישיותו, בטחונו ביכולותיו - קוגניטיביות ואחרות, וכישוריו החברתיים - תחת התסמונות. זה מאוד קשה !!! - הן לילד, הן להורים/אחים. הנושא עלול להיות מאוד רגיש - כך שאם תראי לנכון - תוכלי - במסגרת הודעה כזו - לרשום את המייל שלי בוואלה - למקרה שאנשים הם "נוסעים סמויים" אצלכם - כאלו שלא יעלו שאלות בפורום עצמו.

dodo281

New member
טיה - רצף מלא "עובדות" ..... ../images/Emo28.gif

אין בדעתי להתכתב עמך..... אומר בקצרה: 1. פרשנותך למרבית הדברים - מנותקת מהמציאות. 2. יש לך זיכרון כ"כ קצר לכל דבר טוב, וזיכרון כ"כ ארוך לכל מקרה בו מישהו לא הסכים עמך...... לא רק שזוהרה מחקה הודעות שפגעו בך - אף ללא בקשתך, לא רק שזוהרה מחקה הודעות - לפי בקשתך , כי אם גם - כשאת עצמך - שרבבת לפורום בוואלה בטעות את שמו האמיתי של בנך - הודענו לך מיידית על כך - במייל אישי - כ"א מאיתנו בנפרד - וההודעה נמחקה מייד - עמ"נ לא לחשוף שם של קטין - שלא ברצונו - אף אם השגיאה היתה של אמו. 3. ליאורה העבירה לזוהרה את ניהול הפורום - בלי כל קשר להולדת בנה . זמן רב לפני-כן - ובחרה בדקדקנות רבה - את ממשיכת דרכה. 4. לא אנחנו מתחילות עימותים כאן בתפוז - את עושה זאת בשיטתיות - ויש זמנים בהם סוני עושה זאת - אתם מתחילים - ואיש מכם אינו טיפש... ברור לכם מראש - כי על דברי בלע הקשורים בנו או בפורום בוואלה נענה - כך שאתם מתחילים זאת - והפעם - את עצמך - אז על מה את מלינה ?1! על שעונים לך ?!?! ואז - כדרכך - מעוותת - ומאשימה את מי שענה על דברייך הפוגעניים - כי בו האשם - והוא שמפריע לפורום להתנהל. נו, באמת.... טיה. 5. סוני הוכנס לניהול הפורום בוואלה ע"י זוהרה. התנגח בדרכו האגרסיבית - עם ההנהלה - ונזרק מניהול בוואלה - פנה לפתוח פורום בתפוז - נכון, לעמדתו - לטובת הקהילה.

tiaa1

New member
דמגוגו,לפני שאת מפסיקה סוף סוף

להתכתב עימי- לא התכוונתי שליאורה העבירה את הפורום לזוהרה כשילדה את בנה. אם כך הובן מדברי זו טעות. בעניין פירסום שמו של בני הודיתי לך ולזוהרה אישית על המחיקה המהירה. אבל כל זה היה בסוף תהליך של חדשים- מאז זוהרה קיבלה את הפורום ועד לאוגוסט האחרון...כמעט שנתיים אם אינני טועה...ועד אז והרבה לפני כן זוהרה סרבה מתוך פרינציפ למחוק מטרידנים. היא העדיפה לחנך אותם. ובאמת בואי נחליט שאת ואני מפסיקות כל הדברות והשמצות. לדעתי נאמר הכל וחבל על הנוכחים. כשתצא השבת וזוהרה תחזור לביתה בשלום תיידעי אותה אולי על הפסקת אש ובא גואל לישראל תפוז אנשים. אני מדברת בשם עצמי וסוני יחליט עבורו. לי נמאס מהידברות איתכן. נעשה הפרדת כוחות. לכו לפורום שלכן ותניחו לנו. אנו לא נגיע אליכן ואתן אל תבואו לכאן אפילו לא בתמימות.

dodo281

New member
טיה - ../images/Emo36.gif

זוהרה אכן , מתוך עיקרון מעשי !! - לתשומת לבך - בחרה לא למחוק מטרידנים. ועדה אני - כי מחקה הודעות פוגעניות - המתייחסות אלייך - הןן תחת בקשותייך - את, הן תחת בקשותי שלי - מזוהרה - בגין הודעות שנועדו לפגוע בך. כל שיכול להיות - הוא שאולי !!! זוהרה - פספסה משהו - ואת תזכרי לה זאת לנצח נצחים - אך - את כל הטוןב שנהגה בך - אינך זוכרת..... ולעניין "הפרדת כוחות" - כל שעלייך לעשות - הוא להימנע מהודעות פוגעניות כלפי וכלפי זוהרה - וזאת - ידוע לך מזמן !!! מה הקפיץ אותך נגדי עתה ?!?! על מה טענת כי אני בעלת מצבסי רוח מתחלפים - ומה הבאת לעדות ? את העובדה - שכאשר נקעת רגל - לפני מספא ימים - השתתפתי בכאבך - וכן - כדרכי - הבאתי בפנייך מספר עצות מעשיות - שאולי יועילו לך , ואח"כ - כשהתחלת לתקוף - מובן וצפוי היה - כי אענה לך . ןמה מסקנתך ? - כי אני לוקה במצבי רוח ? - אנא - חדלי מלהשליך על אחרים.... ובאשר להצעתך - בדעתי להמשיך להיכנס לכל פורום בו אני עשוייה להועיל, ולכל פורום בו נמצאים חברינו. לא תתחילי בדברי בלע - לא תהייהלך כל בעייה עם נוכחותי ונוכחותה של זוהרה. מעולם !!! לא פנינו אלייך - אף במשתמע - אף לא בשמץ של גסות - לפני שתקפת אותנו או את הפורום בוואלה !!! חדלי - ובא גואל. נקודה.

dodo281

New member
זוהרתי - בהיכנסך - שימי ../images/Emo23.gif

עניתי לחני ולסבתה של רג - בשרשור חדש - נוסף .

למעלה