לידה ללא כאב

swann

New member
מצטרפת לדברי אם פי

וגמני חשבתי על ההצעה שלה להביא מיילדת שתהיה קרובה לביתך למקרה של לידת בית לא מתוכננת. או לחילופין, אם יש לך היכן לשהות בנוחות בבית קרוב יותר לבית החולים זה גם יכול להוריד לחץ. וכן, מסתבר שאני כן זוכרת את הסיפור שלך. נראה לי שכשכתבת שילדת במקלחת זה מה שבלבל אותי, כי לא זכרתי את זה. אז בהחלט זוכרת, ושמחה שאת שוב בהריון. מאחלת שוב לידה טובה

צימעס

New member
במקרה שתיארת, של הגעה לבית חולים

והחלשות/הקטנת תדירות הצירים, את יכולה להשאר כמה שעות ליד בית החולים - בעיר בה בית החולים נמצא, אולי באיזה פארק/דשא/מסעדה, אולי אפילו לשכור חדר במלון או להיות אצל חברים. ככה, כשתהיי ממש קרובה ללידה תהיי גם קרובה לבית החולים, ותוכלי להגיע לשם רק ברגע האחרון. מה דעתך? אפשרי?

אשכר ש

New member
כן, אני זוכרת את הסיפור

אבל רק מעיוותי העיתונות
צר לי מאוד על אובדנך
. אני מאוד מסכימה עם פיסקת הסיום שלך. אמונה של אישה בעצמה, בעוצמה שלה, ביכולת שלה ללדת, היא המפתח להתמודדות עם הכאב. וגם, לעיתים תפיסת החיים ואורח החיים, לא גורם לאישה לחפש משהו מלאכותי שיקל על כאביה ולכן היא פשוט מוצאת את הדרך להעביר את הכאב. כך הרגשתי שהיה בלידתי. אינני משתמשת במשככי כאבים בחיי היום יום. לא היתה שום סיבה שאשתמש בהם כשאני יולדת בתהליך טבעי. זה בכלל לא במודעות שלי לחשוב על משהו חיצוני שיטשטש את הכאב. אני מאחלת לך לידה נפלאה והרבה הרבה אושר
.

../images/Emo201.gif

זוכרת את הסיפור, ואת הכותרות בעיתונים. מאחלת לך שתלדי בנועם וברוגע ועם כמה שפחות כאב.

debby12

New member
מנהל
זוכרת את הסיפור שלך מהעיתונות

כתבת נפלא. מסכימה עם כל מילה. כיף גדול לקרוא שאת שוב בהריון. הבנתי מבין השורות שגם הפעם תלדי בבית חולים. ואם את מוכנה, אשמח לקרוא מה הסיבות שלך להעדפת בית חולים (בייחוד כי כתבת שאת מפחדת מהתערבויות) אה ועוד משהו. אין דבר כזה "יוחלט על זירוז". מזכירה לך שזו *את* המחליטה [למרות שבית החולים לא ממש רוצה שתזכרי את זה]

אום נטע

New member
../images/Emo201.gif גם אני זוכרת

זה היה כשרק התחלתי לדבר בקול רם על לידות בית ומיד ניפנפו לי בסיפור שלך כדוגמה על כמה ללדת בבית זה מסוכן. אני לא יכולה אפילו לדמיין לעצמי אובדן כשלך. אני מאחלת לך מכל הלב לידה טובה ותינוק בריא ומתוק שלא יעזוב את ידך עוד שנים ארוכות ארוכות!
טלילה

mise

New member
../images/Emo201.gif זוכרת, ודאי.

גם הכותרות, גם הבלוג בבאופן. איתך בצערך וכאבך, שלא תדעו עוד צער לעולם. מאחלת לך לידה טובה, נכונה, בריאה, מעצימה וידיים מלאות.

למעלה