לידיעת הקהילה - הצעת חוק של שינוי

אין אפ'חד בצ'אט ../images/Emo7.gif

וחבל שלא בא לך. את חסרה לנו. ותאמיני לי שההורות ההומולסבית המון פעמים נחבאת בין שאר הנושאים. ולפעמים עולה לראש ההר. וגם מנסיון התחככות והתלקקות זה נחמד...
ותיראי אפילו תפוז הפך כחול...

יא צפונית שכמוך...

המון זמן מסתובבת לי ההערה שלך בראש. ואכן, פעמים ראשונות כשקראתי את הפורום נראה לי קצת מלאכותי כל הפוצי מוצי. (מה לנו הצברים וגילויי רגשות כלשהם?
) וכמה שיותר הכרתי את הנפשות הוירטואליות שפועלות ככה הבנתי שזה לא מלאכותי (לא כאן בפורום) ושזה אמיתי. ושיש מקום גם לדיונים הרציניים וגם ל"שטויות" לגור תחת קורת גג אחת. בדיוק כמו כל משפחה. נחמד לי להשתטות (המון) ונחמד לי לתת מחמאות (מקרב הלב!) ונחמד לי גם להקשיב ו/או לענות לבעיות/שאלות שנובעות מעצם קיומנו כמשפחות סוטות... ולפעמים סתם לקרוא מה שיש לאנשימות עם יכולת ביטוי הרבה יותר נרחבת משלי... להגיד (ואת ביניהם!) ולפעמים נחמד לי גם להצליף (אני? להצליף? אוי יא סוטה שכמוני...
). ותמיד אוהבת מה שאת מוסיפה לכל דיון (וזו לא התחככות או התלקקות
אלא פשוט דעתי האישית...). (למה אין אייקון של קידה?)

שמנתולה

New member
אבל... אבל... אבל...

לא אמרתי שלנו אסור להרעיף מחמאות על עצמנו, ברור שלנו מותר להתחכך ולהתלקק וכל המרבה הרי זה משובח, מה שכן אמרתי זה שאני לא אוהבת שכל מני זרים עם כוונות (ממש לא) נסתרות באים ועושים את זה על הגב שלנו... |קידה|

אם ככה - אני רגועה...

ואיפה הזרים האלה? אני אראה להם! שרק יתקרבו לפה ואני... אני... אני...אשלח אותם אליך...

למעלה