לידת לוטוס ברוטשילד?

debby12

New member
מנהל
הה? שלושה שבועות?

אצלנו אחרי שישה ימים הטבור נשר (ולא, זה לא היה לוטוס) - ואני עוד חשבתי שזה הרבה זמן. אחחח - הילדה מחוננת - אני אומרת לכן. אגב, לא מרחנו אלכוהול ולא כלום - על פי המלצת המיילדת. מה שכן - לא עשינו לה אמבטיה כל הזמן הזה (גם על זה היא המליצה) וככה זה מתייבש מהר יותר. ב-72 שעות הראשונות היא המליצה בכלל לא לרחוץ - כי זה מוריד את הורניקס שעוזר להם לשמור על חום הגוף בהתחלה. אחרי זה היא אמרה שזה "רשות" (כמו שיעורי בית בכיתה ג'
. אבל היה פה קר נורא, והיינו עצלנים... דבי <מחכה לשירותי הרווחה שיבואו להחרים לה את הילדה
>

Manty

New member
כנ"ל

לא השתמשתי בכלום לנקות, ולא עשינו אמבטיה, למעט ביציאתה לעולם, במשך 3 שבועות. דרך אגב, קראתי שמאד טוב to rub את הורניקס אל תוך עור התינוק. אצלנו, לצערי, לא היתה טיפת ורניקס (ולא פלא, בגילה המופלג של 42+ שבועות) עד היום עורה מאד יבש..

שָׂרָה

New member
אני הייתי חייבת לשטוף את התינוקת

היא היתה מלאה דם. אבל לא הורדתי את הוורניקס. עיסיתי את זה עליה וכאשר ניגבתי אותה, לא נשאר עליה כמעט וורניקס. ולגבי היולדת שהתווכחה עם הרופא היא יכלה להגיד שיביא הוכחה רפואית שזה מסוכן, ושיראה איפה כתוב בחוק שחייבים לחתוך את הטבור. ואז להגיד לרופא שהוא עובר על החוק שהוא מאיים, וכופה טיפול רפואי כאשר הוא לא יכול להביא את המסמכים המעידים שזה דרוש, ולא מכבד את זכותה על גופה ועל תינוקה. גם אם הרופא היה בסוף חותך עם איומים, לפחות הוויכוח היה מתמשך ומתמשך ואז היו קונים עוד זמן כמו 20 דקות שאז כמעט כל הדם עבר לתינוק.

mise

New member
נדמה לי שגם אצלנו אחרי 5-6 ימיםנשר.

אנחנו רחצנו לראשונה (פרט לזמן יציאתה ממני אל המים) בגיל שבועיים וחצי. אז מה עושים עם הטבור ללא ניקוי באלכוהול? כלום? אני מרחתי אלכוהול, אבל גם שמן זית בחלק היבש מסביב, כי הוא היה נראה לי יבש מדי..

למעלה