ליז בוכה בחדר ארונות ,מישהו יודע למה ?

didush100

New member
הן מתוקות ומקסימות ליז חולה בראש

קונטרול פריק סכסכנית שחושבת שהיא תמיד צודקת

איציק911

New member
דידוש תרגעי,את חולה בראש,ליז בחורה ברמה

היא לא מצליחה להתחבר עם מצוקתיות כמוך וכמו אתי קרן וליהי

Klayhamn

New member
לא לפני שהיא תגיד

"היא לא חלשה, היא חזקה" ליהי עשתה את מה שצריך כדי למנוע כל אפשרות שיוטל עליה חרם - חברה לקרן ואתי. אני ממש מקווה שאחת מהבנות החדשות תוביל עליה חרם כדי שליהי תחווה קצת על בשרה את מה שהיא עושה לליז.

רותי167

Well-known member
אנחנו יכולים לעזור לליז,להוכיח איכפתיות

תמיכה וסלידה מרוע וחרם. צריך לסמס לליז שלא תהייה מועמדת להדחה,שאתי ,קרן וליהי יחזרו להדחה,זה יעשה את העבודה מעולה מבחינה חברתית. אישית אתמוך ואסמס לה לא כי אני אוהבת אותה אלא להוכיח שאפשר אחרת.

dindan84

New member
אני בעד.מתחילת המשחק.כעת אתחיל לסמס סופסוף

ליז לא טלית אך חווה שם חרם מזעזע מסכנה אמא שלה..אני הייתי מוציאה אותה משם מזמן ואיתן מפתיע אותי לטובה היום פעם שניה - יותר טוב מאיריס-זה בטוח

Klayhamn

New member
רעיון גרוע מאוד

בלתי אפשר להציל את ליז -- ואם תצליחו במשימתכם להוציא אותה מהתחתית שבה היא נמצאת כרגע, לקפוץ 4 שלבים מעלה --- מי שתחליף אותה במועמדות להדחה היא ענבר - וברגע שהיא תהיה מועמדת היא תעוף ליז אמנם סובלת, אבל איך אפשר להעדיף שענבר תעוף על פני ליז?

חני156

New member
אני כרגע עם ליז.. בדגש על כרגע!

ומיצי שענבר וגם החברה שלה יעופו הן איבדו את הקולות שלי

noaxxx

New member
אני בעד הרעיון, ועוד דבר...

העניין עם ליהי הוא מוזר... כי לכאורה, היא כן אמורה לדעת מה ההרגשה להיות במצב הזה. היא סיפרה שכל החברות שלה מהמושב, אלה שגדלו איתה, הפנו לה את הגב. אני לא יודעת מה בדיוק היה שם (לא חושבת שהיא סיפרה..) בכל מקרה, היא סיפרה שנאלצה להתחיל מחדש ולמצוא חברים חדשים. זו עוד סיבה למה החברות עם קרן כ"כ חשובה לה, והיא חוזרת ואומרת שהכי חשוב לה לצאת מהתכנית עם החברות הזו.

רותי167

Well-known member
noaxxx , חרם ונידוי חברתי זה דבר נוראי

איך לאף אחת שם אין טיפת חמלה? גם לא ליהי שעברה משבר עם חברותיה.

didush100

New member
אין עליה שום חרם מדברים איתה כל היום

היא בכח מנסה לצאת המסכנה

noaxxx

New member
היי דידוש../images/Emo140.gif אני לא חושבת שאפשר לזייף כזה

בכי כ"כ הרבה זמן.

didush100

New member
הי מותק

אפשר ועוד איך ובגלל זה היא בוכה כי ההצגות שלה כבר לא עובדות על אף אחד אז היא פונה לדמעות. בגלל שהיא לא יכולה לשחק כ"כ הרבה היא מתמוטטת.

אביבה75

New member
מאיפה הרוע הזה דידוש מאיפה ??

תנסי לחשוב רגע שאם זו הית ביתך או אחותך גם היית חושבת כך .????????????? בעצם כניראה שכן.

למעלה