ליז בוכה בחדר ארונות ,מישהו יודע למה ?

didush100

New member
כי היא לא כזאת אומללה היא רק נכנסה לתפקיד

של האומללה זה הכל

sivan513

New member
את היית במצב כזה פעם?

להיות תקועה בבית בלי אף חבר, שלאף אחד לא אכפת ממך? אז את לא יכולה לדעת אם היא אומללה או לא

תכל'ס היא באמת אומללה

נכון שלכל אחת קשה שם, כל אחת מסיבותיה, אבל לליז אין שם באמת אף אחת קרובה אליה, רק אתמול לקחו לה את עדי ורק הבנים יחסית נותנים לה תשומת לב.. בכל מקרה אם באמת כ"כ קשה לה ,היא תמיד יכולה לעזוב... למה להישאר בכוח במקום שלא טוב לה...

didush100

New member
היא לא אומללה היא הזויה

היא מביאה את הכל על עצמה לא עשו לה שום דבר רע בחייאת היא לא נורמלית והיא מנסה לקבל לגיטימציה לדרך שלה בכל מחיר לא הלך לה בדיבורים אז היא פונה לבכי ולייסורים. ליז לא תעבור שם שום שינו כי חשוב לה כל הזמן להיות צודקת

לא משנה מה גורם לזה

אם היא אשמה במצב או לא, בשורה התחתונה היא מרגישה אנרגיות שליליות שעושות אותה אומללה, עם תחושות ורגשות אי אפשר להתווכח...ואני אגב לא מתה עליה באופן כללי, אבל קשה לי להיות אדישה למצבה, במקומה הייתי עוזבת.

didush100

New member
היא לא רוצה לעזוב

לא שמעת מה היא אמרה עכשיו לאיתן? הוא העלה בפניה את האפשרות ופתאום היא הפסיקה לבכות ואמרה לו שהיא רוצה להישאר. היא עושה מניפולציה נו זה שקוף לגמרי. זה כמו ילד קטן שכשהוא לא מקבל את מה שהוא רוצה הוא מתחיל לצרוח ולבעוט. ליז לא באמת מנסה להשתנות היא מנסה להוכיח את צדקתה וכל האמצעים כשרים בקרוב היא תימאס גם על הבנים חכי ותראי.

שריוקי

New member
יש כפתור כזה שנקרא מיוט..לא מאחלת לך אפילו

יום אחד להרגיש מנודה ומתוסכלת מעצמך... לא חייבים לאהוד את ליז אבל מה שעושים לה זה רע....

didush100

New member
לא עושים לה כלום

היא משחקת על הקלף של האנדרדוג. לא מאמינה לבכי שלה ולא להצגות שלה

שריוקי

New member
את בטוחה שאת רואה את הערוץ הנכון?

נכון שייש קצת הצגות וקצת היסטריה והרבה בכי אבל לחלוטין יש עליה חרם..מכל וכל סיבה מאשימים אותה ואתן לך דוגמא למה שהיה בצהריים.....גב' אתי ניסתה לישון כמו עוד כמה בנות בחדר..אורטל..ליז...ואז שמו שיר כדי שיקומו ואת מי אתי האשימה..את ליז,לטענתה היא היתה צריכה לצאת מהחדר כדי שתוכל לישון...כמובן שאת הטענות האלו שטחה בפני חברותיה היקרות במקלחת ותגובתן??פחחח איזה חיידק ועוד כמה פנינים...האשמה כזו אדיוטית מוסיפה לנידבח החרם.הם ימצאו כל סיבה אידיוטית כדי להאשים אותה ולגרום לריחוק ממנה...את זה את מבינה????או שזה גם כלום לא עשו לה....כשאדם רגיש ונמצא במצב ירוד,כל דבר קטן יגרום לו לבכי...את זה את מבינה???

רגע רק רגע

Active member
איך התולעת, סליחה, הבונגילה...

דוחף את עצמו לכל סיטואציה. השתלט על השיחה... תיכף יתחיל לדבר על עצמו

niva99

New member
ואיך לדעתך הוא צימח את הבונגילה?

רק כך בנחישות...ע"י דחיפה מאסיבית ואיטית לשיחות...

didush100

New member
ליז מנסה בכח ודרך הבכי לקבל את התמיכה של

הבנים ולהוכיח להם שהיא מסכנה וכמה כולם רעם אליה. כמו שאמרה אתמול לאיילת אחרי שרבו ואיילת באה לדבר איתה באת לדבר איתי רק בגלל שהבנים כאן. היא מגעילה אותי ברמות וחולה בראש

billc

New member
די, את מגזימה, את מתחילה להזכיר את קרן../images/Emo6.gif

למעלה