תגיד! ההורים שלך אחים
E E m i l i K o New member 10/8/07 #78 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הצוץ הזאתתתתתת פה גדול יש לה
E E m i l i K o New member 10/8/07 #81 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פשוט לפני דקה סיפרתי לה שזאת פעםן ראשונה שאני שומע את זה וכן, פעם ראשונה אני שומע את זה
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פשוט לפני דקה סיפרתי לה שזאת פעםן ראשונה שאני שומע את זה וכן, פעם ראשונה אני שומע את זה
T TzutZ New member 10/8/07 #82 אומרים שאת הפעם הראשונה לא שוכחים... שמחה שזכיתי לתענוג מקווה שנהנית...
E E m i l i K o New member 10/8/07 #85 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לספר לבני 22 על בחורה בת 25? נראה לי שהם יאהבו את הרעיון
T TzutZ New member 10/8/07 #86 תגידו אתם לא מרגישים קצת מעוכים פה בפינה?... זה כמו שמישהו משתלט על כל המיטה ומועך אותך על הקיר
E E m i l i K o New member 10/8/07 #90 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וואלה?? וממתי נהנים עם בתולות? הן לא יודעות לעשות את העבודה וכן, גברים סתם אומרים שהם מעדיפים בתולות, זה לא נכון מעדיפים אותן מנוסות, ויודעות איך לתפעל הכל.....
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וואלה?? וממתי נהנים עם בתולות? הן לא יודעות לעשות את העבודה וכן, גברים סתם אומרים שהם מעדיפים בתולות, זה לא נכון מעדיפים אותן מנוסות, ויודעות איך לתפעל הכל.....