לילההה טובבבב
בוקר טוב

ג ב ש ו ש

New member
שמח בשבילך,בהצלחה בעבודה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

אממ אני אישית הייתי בוחר בספרות

תודה:]

נראה לי גם. אני אוהבת ספרות.
אבל אני יודעת שאני אצליח גם בביולוגיה. אחאח.. בחירה קשה:] לי"ט.

צטלע

New member
כל הכבוד ../images/Emo13.gif

ובהצלחה בעבודה
ובקשר למגמות, תקחי דברים שאת אוהבת ושאת יודעת שגם תאהבי ללמוד. זה נורא אישי לגבי כל אחד. את צריכה לבחון לגבי מה אהבת השנה (ובשנים קודמות..), במה הרגשת יותר טוב, יותר נוח..זה השיקולים. כי בסה"כ מוגבר זה לא סתם יחידת חובה או משהו, ובכל זאת זו העמקה, אז הכי חשוב זה לא לסבול שם חחח ואפילו לאהוב את זה ולהנות!

תודה מיטלי. את האמת? ציפיתי לתשובה ממך.

לא יודעת למה. אני ממש ממש נהנת בספרות. השאלה כמה זה ישפיע לי על העתיד המגמות האלה.. למרות שאין לי משו שאני רוצה שקשור לביולוגיה והמורה לספרות אמרה שזה ממש קשור לחברה, ואני בנאדם שממש בתוך החברה. זה חומר מעניין, אני חיה בתוך זה. [עצם זה שאני נגיד גם פעילה ממש וכל זה.] לי"ט, וממש תודה על העצות

צטלע

New member
אין על מה!

לא הבנתי אם כתבת שאת רוצה ללכת לביולוגיה או לא, אבל כעיקרון אני חושבת, אחרי שגם אני עברתי את זה חח, שהבחירה צריכה לבוא רק ממך. כי כמה שיגידו לך תלכי לפה תלכי לשם, הם לא יכולים לדעת באמת איך את מרגישה בכל דבר. כמו שאמרתי לך מקודם, הבחירה במוגברים חייבת להיות כזו שמתאימה בדיוק רק לך, כי אם זה יהיה משהו שלא מתאים לך, ואת הולכת לעשות בו 5 יח"ל..לא נראה לי שזה מצב מומלץ.
בקיצור, תעשי חושבים כמה פעמים. תעשי שיקולים. עושים אצלכם ערב מגמות או משהו? כי בד"כ אני זוכרת שגם אצלנו מציגים בערך מה לומדים וזה.. אני בטוחה שבסוף תעשי את הבחירה הכי טובה בשבילך!

לילה טוב ../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

לא הלכתי לביצפר היום כי יום רביעי יש בגרות בצרפתית
איך הולך המשפט הזה יום _____ יום באסה...?
....זה בידיוק המצב...אתמול היה מושלם והיום כבר לא :-\ אבל אני לא נותנת לעצמי להתאכזב מהר מידי...צריך סבלנות..והרבה!

מכרונסה

New member
חחחחחחחח לא הוא לא הולך ככה...

זה הולך: יום אסל יום בצל (שזה בערבית..) וזה אומר: יום דבש יום בצל.. הכל יסתדר שירנוש=]] לילה ...

צטלע

New member
בהצלחה!!! ../images/Emo9.gif

גם אני הייתי צריכה לעשות.. אבל כבר פרשתי מצרפתית. שיהיה בהצלחה! =) ו..יום אסל יום בסל? ובהחלט! אחרי העליות יתכנו גם ירידות, אבל העליות שוב קרבות.

צטלע

New member
יאפ, אני יודעת.

אצלנו זה כבחירה למקצוע שלישי מורחב. אבל לא השתגעתי לעשות מיליוני מוגברים :) מספיק "סבלתי" שנה וחצי עם הצרפתית..ומפה דרכינו מתפצלות.

Hadas 87

New member
"יום אסל יום באסל"

זה בערבית... אני לא סגורה לגמרי על הפירוש שלו. באסל זה נראה לי באסה, אסל זה אולי אחלה? חח אני לא בטוחה האמת.. חח בכל אופן, זה המשפט. הוא ממש נכון גם, אגב...

s h a r o n 7

New member
../images/Emo29.gif לילה טובבבב ../images/Emo23.gif../images/Emo126.gif

חזרתי מפסטיבל הנהגתיייייי היה הכי כיף בארץץץץץץ חחח כולי צרודההההההה
מחר יום ארוךךךךך לילה טובבב

למעלה