לילההה טובבבב
בוקר טוב

צטלע

New member
לילה טוב! ../images/Emo29.gif

היה יום מבוזבז! בקושי בהיסטוריה למדנו משהו. באנגלית לא היה כלום, וספרות כנ"ל. ואז זהו. וגם מחר, אולי יצא שאני אלמד שעה..בשביל מה בכלל לבוא לביצפר?
אהה..., וקיבלתי 100 במתכונת בפיזיקה!!
נ.ב, גם אצלכם כל ההודעות בשרשור נמרחות לצד..והפרסומת הזו עולה עליהן?

M e R a V 2

New member
../images/Emo45.gif גם אצלי זה ככה../images/Emo12.gif

יאא כל הכבוד על הציון
באמת סתם ימים מבוזבזים \: מקווה שתשרדי חחח

מכרונסה

New member
כל הכבודדדדדדדדד../images/Emo47.gif

באמת שאת מלכה... מזה הציונים האלה?! קולה כבוד=]]

איזה יוםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

היה לנו יום ירוק.. הכיתה שלנו לא התארגנה רק באוכל... כולם עושים רכבת הכיתה שלנו עומדת בצד ומתסכלת.. צריך היה לשיר את השיר הבנים במקום המציאו ואנחנו שותקים חחחח.. אחרי זה האכול קיבלנו את הניקוד הכי גבוה כול הכבוד לנו ופה הצחוחקים.. אנחנו כאלה מביאים למורות אנינ ו3 בנים חח..אז אחד עושה לנו הסלט פירות הזה ניראה כאלו מישהו הקיא אותו(הבנים לא יודעים להכין חחח)וצחוקים והכול.. אחרי זה ההצגת פסל איזה חמוד יצא לנו מזה חמוד עשינו בנאדם הכובע שלי עיל הפסל..החגורה של הנבים עליו עשינו אותו פריק חחחחחחחחחחחחחחחחחחח... ואז ההצגת הריקוד שלנו..אני כזאת עושה ל---- אולי נעשה סלטות וזה ובלה בלה..אז הוא עזבי אותי אין לי כוח לכיתה הזאת בסוף אני ועוד כמה בנות וכמה בנים עמדנו ושתקנו אז עושים לנו כן שירו אנחנו מתחילים לשתוק ואז הזה עם הביטחון מתחיל פתאום לשיר כולנו מתסכלים אליו כולם בשוק חחחחחחחחחחחחחחחחחח... המורה שלנו רוקדת עם הכיתה השנייה אז --- עיושה לה שבי שבי מיד חחח.. יואו פה הכי מצחיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק... האמ המורה של כיתה אחת רוקדת שיואו עם התחת הכול אז אותו אחד ששר עושה לי זאתי רואים שהיא מרוסיה רוקת כמו בחשנות מזה? הוא ביקש שנצנזר לו את זה הכול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא יודעת אם אני רוצה אותו כבר או לא..הוא לא היה בראש שלי בכלל היום.. חשבתי אולי לתת הזמדנות למישהו שאני כבר הרבה זמן "מסננת "אותו

מכרונסה

New member
שיר שולטטטטטטט

בלומפילד לא הבית - של האדומים, כי גם אם זה כואב - לכם אין אוהדים שער 5 נראה - כמו מחנה פליטים, תרדו כבר מהארץ - אתם לא יהודים שרים על השואה - אתם לא מתביישים, חכו לנקמה - שתבוא מאלוהים הפועל קראו לי נאצי - אבל אני גאה, במגן דוד - שיש לי על החזה שרים על הרימון - בליגת המילואים, ספרו גם שקיבלתם - מכות של החיים שרים לי עד המוות - אחר כך רק בוכים, שבכל מגרש בארץ - מכות אתם אוכלים שער 5 דרש - בתחת הוא קיבל, שונא לעד הפועל - אוהב את ישראל השיר הזה הוא קונטרה - לשירה הגרמנית, יבוא היום הפועל - תחזרו ללאומית את הפזמון עכשיו - אנחנו לא שרים, שמים עליכם זין - על כל האדומים 5-4-3-2-1, " על הזין הפועל.., אההההו.. על הזין הפועל

למעלה