מאניי מצטרפפתת :)
א אייללוש New member 23/7/06 #47 ../images/Emo6.gifמצטרפת../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif
ה הדסי מתה על אגמי New member 23/7/06 #19 איילה גם לך את אזכור../images/Emo46.gif../images/Emo204.gif
א אייללוש New member 23/7/06 #32 תאמת חשבתי בכלל על משו אחר../images/Emo6.gif תכננתי לצאת עם חברה שלי מהכיתה ואז היא לא יכלה בדקה האחרונה אז סתם שאלתי את רעות אם היא רוצה שאני יבוא לבקר אותן אלייך זהה לא בעיה לבוא עד לסניף ואליך בכללי וסתם בקיצור מי שירצה שיבוא אני מתכננת על דיזינגוף ועזריאלי
תאמת חשבתי בכלל על משו אחר../images/Emo6.gif תכננתי לצאת עם חברה שלי מהכיתה ואז היא לא יכלה בדקה האחרונה אז סתם שאלתי את רעות אם היא רוצה שאני יבוא לבקר אותן אלייך זהה לא בעיה לבוא עד לסניף ואליך בכללי וסתם בקיצור מי שירצה שיבוא אני מתכננת על דיזינגוף ועזריאלי
א אייללוש New member 23/7/06 #51 אחרי זה עינב אמרה שפשוט לא זה רחוק הכל ולא היה לי כח וזה קיצר לה לי רעיון שסתם נסע לת"א והכל והיא הבטיחה לי שנסע וזה קיצר שומדבר לא מתכונן חוצמזה שאני רוצה ללכת מחר ואשמח אם אנשים יצטרפו ונעשה פגשון פורום
אחרי זה עינב אמרה שפשוט לא זה רחוק הכל ולא היה לי כח וזה קיצר לה לי רעיון שסתם נסע לת"א והכל והיא הבטיחה לי שנסע וזה קיצר שומדבר לא מתכונן חוצמזה שאני רוצה ללכת מחר ואשמח אם אנשים יצטרפו ונעשה פגשון פורום
ר רעות האכלנית New member 23/7/06 #40 לע להגיבבבבבב../images/Emo70.gif../images/Emo205.gif אני פתחתי קודםםםםםםםם
א אייללוש New member 23/7/06 #59 לכי תנוחי../images/Emo3.gif../images/Emo199.gif../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif