את אתי יקחו בליינד לאל ג'זירה....
צ צליל לא מכוון1 New member 20/9/11 #200 לוא דווקא, אתי היא מולטי טאלנט גבות, שפם, שחי, פדיקור עם פטריות, פדיקור בלי פטריות... הכל הולך. נקיון זה הבונוס במיוחד אם מאיימים עליה בהדחה......
לוא דווקא, אתי היא מולטי טאלנט גבות, שפם, שחי, פדיקור עם פטריות, פדיקור בלי פטריות... הכל הולך. נקיון זה הבונוס במיוחד אם מאיימים עליה בהדחה......
ק קשקשה9 New member 20/9/11 #205 כן בטח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נחנקתי ../images/Emo6.gif
צ צליל לא מכוון1 New member 20/9/11 #52 וגם, שמעת את קרן וליהי עכשיו? היא נתנה לה את השמלה כי הרגישה אשמה שהן "דפקו לה כל העגילים היפים" (מילים שלה)
וגם, שמעת את קרן וליהי עכשיו? היא נתנה לה את השמלה כי הרגישה אשמה שהן "דפקו לה כל העגילים היפים" (מילים שלה)
ר ריף24 New member 20/9/11 #70 צליל את משקרת.היא לא אמרה רגשות אשם, היא אמרה שלדעתה הן עשו עיסקה טובה מבחינתם עם דניאל,ושכנראה דניאל זקוקה לפריטים שהיא לקחה מהן.
צליל את משקרת.היא לא אמרה רגשות אשם, היא אמרה שלדעתה הן עשו עיסקה טובה מבחינתם עם דניאל,ושכנראה דניאל זקוקה לפריטים שהיא לקחה מהן.
M meytula New member 20/9/11 #76 וצליל השקרנית../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היא אמרה שהיא מרגישה רגשות אשם בדיוק כמו שצליל מתארת ,גם אני שמעתי את זה דידי את היחידה שמשקרת כל הזמן
וצליל השקרנית../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היא אמרה שהיא מרגישה רגשות אשם בדיוק כמו שצליל מתארת ,גם אני שמעתי את זה דידי את היחידה שמשקרת כל הזמן
M meytula New member 20/9/11 #84 ../images/Emo6.gifאין עלייך ../images/Emo47.gif גם בטלויזיה שלי,צליל אולי התקלקה לנו הטלויזיה??
M meytula New member 20/9/11 #86 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif הם נראים ממש חמודים יחד..
צ צליל לא מכוון1 New member 20/9/11 #115 הכי טוב, גם בלי לשמוע מה הם אומרים ניהנית לראות אותם יחד , הוא שותה אותה בצימאון... אני גם אוהבת אותו במשקפיים חחח הוא יותר עושה לי את זה כשהוא ככה. (כשהוא לא מפהק)
הכי טוב, גם בלי לשמוע מה הם אומרים ניהנית לראות אותם יחד , הוא שותה אותה בצימאון... אני גם אוהבת אותו במשקפיים חחח הוא יותר עושה לי את זה כשהוא ככה. (כשהוא לא מפהק)
M meytula New member 20/9/11 #160 לגמרי עדיף קצת שקט מכולם גם,ליהי לא מפסיקה לחפור על הגמר.כמה עלוב אפשר להיות