הקבוצה שלו שיחקה אתמול וניצחה
ס סיטואציה הזויה New member 20/9/11 #231 חבל,היה אפשר לצעוק לו מבחוץ שהקבוצה הפסידה.. אם היינו יודעים מראש, כשהם היו קודם בחצר היינו שולחים מתנדבים שיצעקו לו שהקבוצה הפסידה...ואז אולי הוא היה מוותר על הצפייה... ואז הוא היה חוטף התמוטטות עצבים והיה אקשן.....
חבל,היה אפשר לצעוק לו מבחוץ שהקבוצה הפסידה.. אם היינו יודעים מראש, כשהם היו קודם בחצר היינו שולחים מתנדבים שיצעקו לו שהקבוצה הפסידה...ואז אולי הוא היה מוותר על הצפייה... ואז הוא היה חוטף התמוטטות עצבים והיה אקשן.....
ה הילולה555 New member 20/9/11 #208 הזוג המלכותי../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif
צ צליל לא מכוון1 New member 20/9/11 #44 My thoughts exactly כתבתי למעלה, הוא ישרוף את המועדון. מי יכול ללכת לכבות שם את השאלטר?
M meytula New member 20/9/11 #54 צליל את צדקת../images/Emo124.gif קרן נתנה את השימלה בגלל רגשות אשם שצחקה על דניאל היא עכשיו אמרה לליהי''לא נעים לי בגלל שאני מרגישה שלקחנו לה את כל הבגדים השווים והבאנו לה ..''לא שמעתי מה. קרן שקרן וליהי מכשפות לנצח
צליל את צדקת../images/Emo124.gif קרן נתנה את השימלה בגלל רגשות אשם שצחקה על דניאל היא עכשיו אמרה לליהי''לא נעים לי בגלל שאני מרגישה שלקחנו לה את כל הבגדים השווים והבאנו לה ..''לא שמעתי מה. קרן שקרן וליהי מכשפות לנצח
ר ריף24 New member 20/9/11 #60 סקר חדש וחשוב.רק אוהדי אורטל או קרן להכנס http://www.skarim.co.il/poll/zz551/36627/1000/
צ צליל לא מכוון1 New member 20/9/11 #62 אני קוראת אותה כמו ספר ../images/Emo6.gif מרשעת מניפולטיבית. ואיך ליהי כמו תוכי אחריה.......בעעעעעעעעעעעעעעעע
אני קוראת אותה כמו ספר ../images/Emo6.gif מרשעת מניפולטיבית. ואיך ליהי כמו תוכי אחריה.......בעעעעעעעעעעעעעעעע
ר ריף24 New member 20/9/11 #92 זה לא נכון.בכל מקרה-זה אומר שאתן מחפשות-ואין. איפה קרן-ואיפה דניאל! הכל התגלה. כל הבלוף שלה. דניאל היא המניפולטיבית הכי גדולה בארץ.שילוב של אתי ופרידה הכט.מפחיד
זה לא נכון.בכל מקרה-זה אומר שאתן מחפשות-ואין. איפה קרן-ואיפה דניאל! הכל התגלה. כל הבלוף שלה. דניאל היא המניפולטיבית הכי גדולה בארץ.שילוב של אתי ופרידה הכט.מפחיד
ק קשקשה9 New member 20/9/11 #107 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif