לילה של שירים..

THE WIZARD 55

New member
לילה של שירים..

אז אני כאן, כנראה לבד, אלא אם כן יקפוץ איזה סהרורי נוסף.. ובא לי על שירים שיהיו עצובים כמה שיותר.. אני מביאה ממחטות..לישון לא אצליח... והולכת לחפש שירים מרגשים, נוגעים ללב, נוגים...

mike00

New member
אל תבכי וויזי../images/Emo140.gif

יש כאן עוד סהרורי,אבל קשה לי עם עצוב,אני מעדיף שמח,מצחיק,אופטימי וכו'....

THE WIZARD 55

New member
חחחח מייק, אז תשים לי שירים שמחים..

אני תמיד אופטימית.. אבל לא יודעת, הלילה בא לי ככה שירי אהבה, מרגשים... חחח סתם בא לי להיות רומנטית...אמרו לי שאני בחורה לא רומנטית בכלל

mike00

New member
שיר על אהבה שקורע אותי מצחוק

ומי העז להגיד לך שאת לא רומנטית?? אחרי השירים שלך למייק וכל ההצעות נשמע שאת רומנטיקנית חסרת תקנה.. הדבר היחיד שמקלקל קצת זה שאמרת שאת מורה
יש לי טראומה קשה מגיל צעיר....חשבתי לתבוע את משרד החינוך בגלל המשקעים שנשארו.. קורע אותי כל פעם מחדש

THE WIZARD 55

New member
נראה לי יש לי חור בהשכלה../images/Emo5.gif

לא מכירה את הזמר הזה, פעם ראשונה ששומעת אותו.. נחמד השיר, הזכיר לי את עצמי פעם
אני בכלל לא רומנטית, עזוב, אני פשוט גרועה בזה.. ואל תחשוב שלי אין טראומה מבית ספר, לא סבלתי מורים ולא בית ספר...חחחח שנה שלמה נעלמתי מבית ספר..הייתי מגיעה רק בהפסקות..מרד נעורים.. אני מורה אחרת, כשלימדתי תמיד נתתי להם הרגשה שאני חברה שלהם, תמיד השקעתי בבטחון העצמי שלהם, כולם אהבו אותי... הייתי אחלה מורה:)

mike00

New member
שיר של ארקדי שמתורגם מרוסית

במקור זה של וויסוצקי....שיר גדול!! בטח שזוכר את מאדנס....עוד שניה אני מסיים לשמוע....

mike00

New member
שימו לב לרקדנית שם,איזה שפיצית...תותחית על../images/Emo6.gif

THE WIZARD 55

New member
עכשיו אני כי ההוא הלך...

עכשיו אני כי הייתי מוכרח התגעגעתי, אז באתי...איזה שיר ענק חחח איזה שיר מייק, שנים שלא שמעתי אותו, באמת מצחיק!

junior gong

New member
אחלה שיר בעולם

אחד המועדפים לי בכל הזמנים ! בתור חובב מוסיקה מושבע, יש לי קטע כזה שאני יושב מול רמקולים, עוצם עיניים, ופשוט מנתח את הקצב ואת הכלים, ובשיר הזה קורה משהו מדהים, הקצב של התופים, הגיטרה בס המדהימה שמדמה קצב פעימות לב, הרית'ם האפריקאי, הסאונד ה-"שמן", החצוצרות, הקלימבה, ה-COW BELLS, והגשר של השיר פשוט מטמטמים, מ-ד-ה-י-ם- . מומלץ ביותר, לשבת מול רמקולים לעצום עיניים ופשוט לנסות להפריד את הכלים בראש ולשמוע כל כלי וכלי מה הוא עושה, מתי הוא נכנס, מה יש ברקע, מתי הכלי משתנה, חוויה מרתקת.

THE WIZARD 55

New member
חחחחחח שיהיה לו לבריאות

FREE LOVE EVERY WHERE אל תדאג, אני לא אבכה, תמיד מחייכת וצוחקת איזה שיר מדהים שמת לי.. אגב אם במקרה אני מזילה דמעות, שזה לא קורה כמעט העיניים שלי הופכות ליפות יותר..חחחח

למעלה