לילה של שירים..

THE WIZARD 55

New member
איזה שירים יפים..

פשוט לשמוע ולרחף במחשבות.. ועכשיו אני מגיעה למחוזות שלא הייתי רוצה.. מייק, אתה מבין ערבית? אם אני אשים לך שיר בערבית.. שומעת את אם תלך....

mike00

New member
לא,האמת שיש הרבה רגעים שהייתי רוצה לדעת

את לא מבינה כמה שירים קיבלתי מחברים ממצרים וערב הסעודית....הם יפים גם בלי שאני אבין את המילים אבל עדיין משהו חסר.... את יכולה לנסות אותי ואני אשמח לתרגום

THE WIZARD 55

New member
חכה, מביאה לך אחד טוב עם תרגום

ואחרי שתקרא את התרגום.. תגיד לי אם אתה חושב שרק בשירים יש אהבה כזאת.. הולך?..

mike00

New member
אני שכחתי ואת איך לא???טרחת להזכיר לי../images/Emo8.gif

אני אישית מאמין גדול באהבה.....קרה לי כבר בחיים ככה שאני יודע שכשזה קורה אז פתאום הכל נראה אחרת.. אז התשובה היא לא....לא רק בשירים יש אהבה כזאת......למי שיש מזל אז גם בחיים יש לו.... ורק שתדעי שהרבה שנים לא הקשבתי למילים של שירים,אפילו לא לשירים בעברית... עד שיום אחד רבתי עם חברה שלי שנורא אהבתי,פתאום כל השירים ברדיו קיבלו משמעות... פתאום כל המילים היו שם כדי לתאר את כל מה שהרגשתי.....זה היה מדהים.....וקצת עצוב...

THE WIZARD 55

New member
איך כל השירים מתאימים לכולם..

ואיך פתאום שמים לב למילים... ואגב, קרה לך בחיים, היא לא התממשה?

mike00

New member
אני לא בטוח שהבנתי את השאלה אבל

אני אנסה לענות... קרה לי פעם שקשר שלי עם בחורה שנורא אהבתי הסתיים בגלל החיים שלי......היא ישראלית שבאה לעבוד אצלי בקנדה, היינו ביחד שנה וחצי והיא חזרה לארץ......כשהגעתי לארץ היא כבר היתה עם מישהו אחר.... לא תמיד משיגים את מה שרוצים,אבל השנה וחצי הזאת היתה תקופה מדהימה בחיים שלי,היה לי כייף ללכת לישון..לקום בבוקר.. לבשל ביחד,סתם לטייל בפארק,הכל היה פשוט יותר טוב.....

THE WIZARD 55

New member
הבנת אותי טוב..

אני קצת מקרטעת עם הניסוח באמצע הלילה... אבל אחרי אהבה כזאת לא קשה להתפשר?.. אתה תשווה כל אחת אליה..

mike00

New member
אז זהו שלא...

אני חי כל יום מחדש.....אני לא מחפש אהבה.......אם זה יקרה אני אשמח אבל אני לא יוצא לרחוב במטרה למצוא את אשת חלומותי..... ובטח שאני לא משווה בין בחורות שהייתי איתן,לפעמים קופץ לי לראש איזה זכרון או שאני אומר לעצמי שעם החברה הקודמת זה היה ככה ועכשיו זה אחרת.....אבל בסופו של דבר מה שקובע אצלי זה אם טוב לי כרגע......ואם התשובה היא כן אז לא משנה לי מה היה קודם... קבלי משפט יפהפה: "מים רבים לא יוכלו לכבות את האהבה, ונהרות לא ישטפוה,כי עזה כמות אהבה". (שיר השירים)

THE WIZARD 55

New member
מכירה את המשפט הזה

תלוי כמה עזה האהבה לפעמים היא שורפת כליל את הלב, לעיתים משאירה צלקות מהכוויות.. לא תלעב בלנאר...אסור לשחק באש...

THE WIZARD 55

New member
חחחחחח גם לעוף זה מסוכן היום...

תמיד אפשר ליפול על הפנים.. יוו, התחלתי לדבר שטויות?.. כי אני גמורה...

THE WIZARD 55

New member
זה אחד הקטעים הכי ענקיים!! אני זוכרת

את זה, חחחח הנה שומעת ומחייכת:)

THE WIZARD 55

New member
קבל מייק

תגיד אם אתה אוהב את הסגנון..אם לא נלך על משהו אחר:) התרגום: אני מעיד, שאף אישה לא ידעה לשחק את המשחק כמו שצריך חוץ ממך. וסבלה את הטימטום שלי עשר שנים, כמו שאת סבלת. אני מעיד, שאף אישה לא ידעה לשחק את המשחק כמו שצריך חוץ ממך. וסבלה את הטימטום שלי עשר שנים, כמו שאת סבלת. והייתה סבלנית לשיגעון שלי, כמו שאת היית סבלנית. וגזזה את ציפורניי, וסידרה את מחברותי, והכניסה אותי לגן ילדים, חוץ ממך. אני מעיד, שאף אישה לא ידעה לשחק את המשחק כמו שצריך חוץ ממך. וסבלה את הטימטום שלי עשר שנים, כמו שאת סבלת. אני מעיד שאין אישה שיכולה לגעת בי, ברגעי אהבה, כמו רעידת אדמה. אני מעיד שאין אישה שיכולה לגעת בי, ברגעי אהבה, כמו רעידת אדמה. שורפת אותי, מטביעה אותי, מדליקה אותי, מכבה אותי, שוברת אותי לשני חצאים כמו הירח שורפת אותי, מטביעה אותי, מדליקה אותי, מכבה אותי, שוברת אותי לשני חצאים כמו הירח כובשת את נפשי, הכיבוש הכי ארוך, והכיבוש הכי יפה......חוץ ממך. אני מעיד, שאף אישה לא ידעה לשחק את המשחק כמו שצריך חוץ ממך. וסבלה את הטימטום שלי עשר שנים, כמו שאת סבלת. אישה, נתנה לי את האהבה, בכל מובן המילה, ודיברה איתי, כמו שמדברים למייתרי גיטרה. עפה כמו יונה לבנה במחשבותיי אם חשבתי. יוצאת כמו ציפור מהכיס שלי אם נסעתי. לובשת אותי, כמו מעיל מעליה, בקייץ ובחורף. את השקופה, הרומזת, הרגילה, היפה את הנחשקת, החייכנית, בעלת הילדות המתמשכת אני מעיד, שאין אף אישה, שעל מישור מותנייה מתאחדים הייסודות, ואלף כוכבים מסתובבים אני מעיד, שאין אף אישה, שעל מישור מותנייה מתאחדים הייסודות, ואלף כוכבים מסתובבים אני מעיד שאף בחורה אחרת חוץ ממך, אהובתי, שעל ידייה, גדל ראשון הזכרים, ואחרון הזכרים אני מעיד שאף בחורה אחרת חוץ ממך, אהובתי, שעל ידייה, גדל ראשון הזכרים, ואחרון הזכרים...רק את.......רק את.

mike00

New member
יפה,אני אוהב מוסיקה ערבית או מזרחית או איך

שלא יקראו לה......שיר יפה

THE WIZARD 55

New member
חחחח עלינא?...בטח דפקת לעצמך כאפות

בזמן ששמעת אותו... כבד קצת למתחילים... יש משהו יותר קליל, שמעתי היום 3 שירים של אותו זמר, איזה חמש שעות בלופ.. חחח נראה לי מהם נכנסתי לדכאון, הנה קבל..

למעלה