קבל מייק
תגיד אם אתה אוהב את הסגנון..אם לא נלך על משהו אחר
התרגום: אני מעיד, שאף אישה לא ידעה לשחק את המשחק כמו שצריך חוץ ממך. וסבלה את הטימטום שלי עשר שנים, כמו שאת סבלת. אני מעיד, שאף אישה לא ידעה לשחק את המשחק כמו שצריך חוץ ממך. וסבלה את הטימטום שלי עשר שנים, כמו שאת סבלת. והייתה סבלנית לשיגעון שלי, כמו שאת היית סבלנית. וגזזה את ציפורניי, וסידרה את מחברותי, והכניסה אותי לגן ילדים, חוץ ממך. אני מעיד, שאף אישה לא ידעה לשחק את המשחק כמו שצריך חוץ ממך. וסבלה את הטימטום שלי עשר שנים, כמו שאת סבלת. אני מעיד שאין אישה שיכולה לגעת בי, ברגעי אהבה, כמו רעידת אדמה. אני מעיד שאין אישה שיכולה לגעת בי, ברגעי אהבה, כמו רעידת אדמה. שורפת אותי, מטביעה אותי, מדליקה אותי, מכבה אותי, שוברת אותי לשני חצאים כמו הירח שורפת אותי, מטביעה אותי, מדליקה אותי, מכבה אותי, שוברת אותי לשני חצאים כמו הירח כובשת את נפשי, הכיבוש הכי ארוך, והכיבוש הכי יפה......חוץ ממך. אני מעיד, שאף אישה לא ידעה לשחק את המשחק כמו שצריך חוץ ממך. וסבלה את הטימטום שלי עשר שנים, כמו שאת סבלת. אישה, נתנה לי את האהבה, בכל מובן המילה, ודיברה איתי, כמו שמדברים למייתרי גיטרה. עפה כמו יונה לבנה במחשבותיי אם חשבתי. יוצאת כמו ציפור מהכיס שלי אם נסעתי. לובשת אותי, כמו מעיל מעליה, בקייץ ובחורף. את השקופה, הרומזת, הרגילה, היפה את הנחשקת, החייכנית, בעלת הילדות המתמשכת אני מעיד, שאין אף אישה, שעל מישור מותנייה מתאחדים הייסודות, ואלף כוכבים מסתובבים אני מעיד, שאין אף אישה, שעל מישור מותנייה מתאחדים הייסודות, ואלף כוכבים מסתובבים אני מעיד שאף בחורה אחרת חוץ ממך, אהובתי, שעל ידייה, גדל ראשון הזכרים, ואחרון הזכרים אני מעיד שאף בחורה אחרת חוץ ממך, אהובתי, שעל ידייה, גדל ראשון הזכרים, ואחרון הזכרים...רק את.......רק את.