לילה של שירים..

mike00

New member
יש לך טעות רצינית.....אני באמת אוהב את סוג

המוסיקה הזה.....היה לי קצת קשה להתחבר למילים כי אני בטוח שעם הייתי מבין ערבית אז המשמעות היתה הרבה יותר עמוקה.. לכל שפה יש את הסלנג שלה ואת הדרך שלה לבטא רגשות....אני בטוח שלא ספגתי במאה אחוז אבל עדיין נהנתי.. ואת זה האחרון אני מכיר.....

mike00

New member
הממ.....קצת קשה להסביר איך אני מכיר אבל

בקצרה אני יכול להגיד שיש לי חבר שאני מדבר איתו די הרבה,הוא חי בגרמניה אבל במקור הוא לבנוני... הוא שלח לי אותו לפני חצי שנה בערך....תאכלס השיחה התחילה מאום כולתום ואז הוא החליט שהוא רוצה ללמד אותי על מוסיקה בערבית......הוא היה מתרגם לי את השירים לאנגלית...בחור נחמד... אני עוד יפתיע אותך הרבה,אני מדבר כל יום עם חברה מערב הסעודית,מצרים ולבנון.....אנשים מאוד נחמדים...

THE WIZARD 55

New member
אז תשלח שירים ששולחים לך

בזמן האחרון בא לי יותר שירים בערבית.. ולמה שיפתיע אותי, אתה נראה אדם מאוד חברותי.. זה כמו שאפתיע אותך ואפסר לך שיש לי חברים יהודים

mike00

New member
אין בעיה,מעכשיו כל שיר שאני מקבל אני מעלה לפה

אבל את תהיי חייבת לתרגם אותם לעברית....כי לא את כולם אני מקבל מתורגמים... אני לא מכיר הרבה ערבים ישראלים שיש להם חברים בלבנון,מצרים וערב הסעודית...אז שליהודי יהיו כאלה זה יכול להפתיע לא?

THE WIZARD 55

New member
חחח יש לי כמה חברים שאני מכירה

יהודים שחיים בגולה, בד"כ כלל זה קורה שם כל ההכרויות האלה.. אותי לא מפתיע כבר כלום..תנסה להפתיע :)

THE WIZARD 55

New member
אני ברגע זה פרשתי, אני עומדת להרדם על

המקלדת, לילה טוב מייק, היה נעים לשוחח איתך.. אגב השם האמיתי שלך זה מייק?... תסבח עלא אלף כיר..
תפתח שרשור בוקר טוב.. חחח אנד גו טו בד..

mike00

New member
אוקי....עושה ניסוי..

לא הכרתי אותם בקנדה,הכרתי אותם דרך המחשב.... הייתי משחק במשחק רשת,משחק אסטרטגיה שבו יש לכל שחקן מדינה והוא צריך להיות הכי חזק כדי להגיע למקום ראשון, בשביל לעשות את זה צריך להשתמש הרבה בדיפלומטיה,לפעמים יותר מאשר בכוח... המשחק נוצר על ידי בחור ישראלי שעם הזמן תירגם אותו גם לשפות אחרות מלבד אנגלית ועברית.. וכשהמשחק תורגם לערבית את יכולה לנחש לבד מה קרה שם בין הישראלים והערבים.. אני הייתי מנהל של ברית במשחק הזה,הברית הבינלאומית הכי גדולה במשחק.. עם הזמן הייתי שותף באיחוד של בריתות וגייסנו הרבה מאוד שחקנים דוברי ערבית,לברית שלי היה פורום באנגלית ופורום בערבית,והיו לי מנהלים דוברי ערבית שעד היום אני חבר שלהם[רובם ממצרים].. היום אני עדיין בקשר עם הרבה מאוד מהשחקנים ששיחקו איתי למרות שאני כבר לא משחק במשחק הזה.. יש לנו פורום חדש ששם כולם נפגשים ומדברים על הכל....פה ושם יש שיחות על פוליטיקה אבל הרוב זה פשוט שיחות על החיים וצחוקים......ככה הם מכירים ישראלים,ישראלים מכירים ערבים וכולם נהנים ביחד...חאפלה אחת גדולה
לא מזמן הביא אחד החברה מערב הסעודית תמונה של שלט פרסומת מישראל שעליו יש תמונה של בן לאדן, הוא ביקש לדעת מה רשום שם וכשתירגמו לא את הפירסומת הוא צחק ואמר שלישראלים יש חוש הומור מעולה..

מילחמה

New member
נו אז מה היה רשום בשלט?

דינגיס רול....זה המישחק רשת הכי מהנה שהכרתי עד עכשיו

THE WIZARD 55

New member
אהבתי..

תן קישורים למשחק הרשת, הוראות הפעלה.. אולי גם אני אשחק שם.. נרהאה לי אני אכבוש את כל המדינות בדקה
הכי כיף לצחוק, עם כולם, זאת הדרך להמיס את הקרח.. חבל שהפוליטיקאים שלנו לא מחייכים קצת, אולי נשלח אותם לקורס סטנד אפ..

mike00

New member
יוצר המשחק הרס אותו וכולנו פרשנו

חלק עברו לשחק במשחק אחר וחלק סתם נשארו בגלל האנשים,אבל יש לנו פורום משותף והוא באנגלית...אם בא לך את מוזמנת להרשם..

מייק אני הולך גם כן על עידן רייכל

אבל אני לא זוכר איך קוראים לשיר שאני אוהב
זה מהאלבום השני... שרה אותו מישהי

למעלה