אוקי....עושה ניסוי..
לא הכרתי אותם בקנדה,הכרתי אותם דרך המחשב.... הייתי משחק במשחק רשת,משחק אסטרטגיה שבו יש לכל שחקן מדינה והוא צריך להיות הכי חזק כדי להגיע למקום ראשון, בשביל לעשות את זה צריך להשתמש הרבה בדיפלומטיה,לפעמים יותר מאשר בכוח... המשחק נוצר על ידי בחור ישראלי שעם הזמן תירגם אותו גם לשפות אחרות מלבד אנגלית ועברית.. וכשהמשחק תורגם לערבית את יכולה לנחש לבד מה קרה שם בין הישראלים והערבים.. אני הייתי מנהל של ברית במשחק הזה,הברית הבינלאומית הכי גדולה במשחק.. עם הזמן הייתי שותף באיחוד של בריתות וגייסנו הרבה מאוד שחקנים דוברי ערבית,לברית שלי היה פורום באנגלית ופורום בערבית,והיו לי מנהלים דוברי ערבית שעד היום אני חבר שלהם[רובם ממצרים].. היום אני עדיין בקשר עם הרבה מאוד מהשחקנים ששיחקו איתי למרות שאני כבר לא משחק במשחק הזה.. יש לנו פורום חדש ששם כולם נפגשים ומדברים על הכל....פה ושם יש שיחות על פוליטיקה אבל הרוב זה פשוט שיחות על החיים וצחוקים......ככה הם מכירים ישראלים,ישראלים מכירים ערבים וכולם נהנים ביחד...חאפלה אחת גדולה
לא מזמן הביא אחד החברה מערב הסעודית תמונה של שלט פרסומת מישראל שעליו יש תמונה של בן לאדן, הוא ביקש לדעת מה רשום שם וכשתירגמו לא את הפירסומת הוא צחק ואמר שלישראלים יש חוש הומור מעולה..