לימודי משפטים ומתנות ב-
אנשים

וכמובן,

37. כל שאלות היקום מתגמדות אל מול השאלה הנצחית: מי יותר שווה - דריזט או אנטררי?!?!

dralan

New member
הי!! שכחת את רייסט!!!! ../images/Emo46.gif

והנקודות שהעלית מצחיקות

אלאנקה

New member
אוי, אותך לא צריך לשאול על זה בכלל!!!

הרי זה מובן מאליו ש-כמובן וכמובן שאנטררי
. אוף, אתם לא קולטים
.

The Cat Woman

New member
../images/Emo12.gif

38. כשאתה חושב בסמיילים למשל-
ומוצא שממש קשה לך להתבטא בלעדיהם...
39. אתה חושב שזה לגיטימי לחלוטין לרצוח אדם רק כי הוא אמר שקווין הם חרא להקה. 40. לניתוחים אין כל נגיעה לתחום הרפואה. 41. זה לגיטימי לחלוטין לחשוב ולהגיד שאת ממש קרפד מכוער למרות שלמעשה אתה כוסית-על/ שווה! 42. להאמין שאתה דרקון/ פיה/ כל יצור אחר- זה הגיוני ואפילו מאוד מציאותי. 43. אלכוהול זה תחליף הגיוני למים. 44. טאקט ופוליטקלי קורקט נמחקו מהמילון העברי ומשמשות מעתה כקללות. 45. אתה מסרב להשתתף בהרבה סדנאות כמו: "קשת ורודה- איך חודלים את השימוש בה?" "כנות מופרזת והשתלטות עליה" "זהירות הצפה!" "אני המנהל ואין לי מושג מה הולך בפורום שלי" "אמרו לא! לאלימות"

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

אני כל הזמן חושבת בסמיילים של תפוז! בעיקר במלאך ובפטיש...

Super Alonit

New member
~משתדלת~

46. כשאתה מתחיל להזהר בלשונך ליד אנשים עם קשת ורודה כדי שלא יחסמו אותך.
47. כשאתה כבר שונא את הסנטר כי כולם תמיד פורשים אליו מהמפגשים. 48. שחצי ממה שיש לך לומר קשור איכשהו לקשתות ורודות.
49. שחצי מהבדיחות שלך מובנות רק ע"י הפורום. 50. שיש משמעות לסמיילי הדפוק של הפטיש עבורך.
51. כשאתה פסיכופט אלים ובכיין עם המן זמן פנוי מול המחשב (או הסלולרי, אנאערף) 52. כשאתה קונה קשת ורודה למרות שאתה לא מתכוון ללכת איתה רק כי זה ממש מצחיק אותך. :] (קניתי אחת!!! פרוותית כזאת ומגניבה! אני באה איתה למפגש הבא, באמאשלי!) 53. כשאתה עצוב אתה נכנס לפורום וזה גורם לך לחייך:] 54. או לחילופין כשאתה שמח והשמוקים האלה בצ'אט או בוויכוחים כאן הורסים לך את כל הכיף.
55. כשאתה מקטר ומקטר שכואב לך ההליקס ועדיין לא מרגיש בכיין (נו, לעומת איתי והקיטורים שלו
) 56. כשהמילה "צונאמי" הופכת להיות מילה נרדפת לאלונה ו"רודן" לאיתי.
אח"כ עוד, אין לי כוח כרגע. :]

lacrimosa girl

New member
אתם יודעים,

אף אחד לא חושב שאני מסוכנת
נראה לי שבפורום הזה זאת מחמאה

blacknwhite

New member
אממ... כנ"ל?../images/Emo3.gif

19. (נכון?) אתה מגלה שלנתח שיר של נייטוויש היה הדבר הכי מעניין (שלא נדבר על "היחיד") שעשית בספרות השנה... 20. כשאתה לא רק מחפש, אלא גם מוצא את המוות בכל דבר... 21. כשאתה שומע את המילה "גרזן" וישר חושב "כן, אני באמת צריכה להחזיר לדניאל SMS..."

dralan

New member
חחחחחחח

הצלחתי למצוא את המוות בשיר כלשהו שלמדנו באנגלית לפי כמה זמן
.... המורה מבקשת לעלות אסוציאציות שקשורות בשיר ואז במיון לפי חיובי או שלילי גילינו שאני היחיד שהביא דברים שליליים

dralan

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gifצ'אט היום ב-8../images/Emo37.gif../images/Emo37.gif

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gifאני אבוא, נראה לי.

אבל אם תהיו מאעפנים אני אלך! ראו הוזהרתם.

Amir Noy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאנשים לצאט!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

למעלה