מה? מי? מו?
B Beyond The Veil New member 22/5/07 #39 חחחחח איזה באסה שמתי לב רק יום אחרי (כמה מתאים לי...כ"כ אופייני )
B Blade Of Fire New member 22/5/07 #40 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifיאללה בואו גם היום לצ'אט!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifיאללה בואו גם היום לצ'אט!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
S Super Alonit New member 23/5/07 #46 אני יודעת../images/Emo189.gif רק שעד עכשיו לא ידעתי מתי. כמה זה עולה אגב?
C Cry For The Moon New member 24/5/07 #55 יש לי רק 2 שירים במחשב XDDD אבל אני מכירה אותם ככה ככה הנה כמה שירים שאני אישית אוהבת: The falling stone Son of the staves of time מהאלבום Gothic Kabbalah האלבום הכי החדש וסתם במעורבב: To the mega therion The Invincible Symphony of the dead
יש לי רק 2 שירים במחשב XDDD אבל אני מכירה אותם ככה ככה הנה כמה שירים שאני אישית אוהבת: The falling stone Son of the staves of time מהאלבום Gothic Kabbalah האלבום הכי החדש וסתם במעורבב: To the mega therion The Invincible Symphony of the dead
F Freedom Shepherd New member 23/5/07 #53 הממ צריך המלצות. תני שמות של אלבומים שלהם, ותרגישי חופשי לפרגן, אצלי זה לא מהחמור, זה ישיר.
פ פונצית גירל האמיתית New member 24/5/07 #57 הו אז שווה להשקיע בלבוש בהופעה הזאת ולנסות להיות מאהבת של אחד מחברי הלהקה, לשכנע אותם לקחת אותי איתם ולנטוש אותם שם:-
הו אז שווה להשקיע בלבוש בהופעה הזאת ולנסות להיות מאהבת של אחד מחברי הלהקה, לשכנע אותם לקחת אותי איתם ולנטוש אותם שם:-
B BrowN EyeD GirL1 New member 24/5/07 #58 למה להשקיע בלבוש? אם תבואי עירומה,מקומך בתור מאהבת של אחד מחברי הלהקה מובטח