לימודי רפואה בחו"ל

anabioein

New member
סופריצה!

השכר שלי לשעת עבודה הוא 17.30 ש"ח (בערך שקל פחות משכר המינימום לשעה, אבל בגלל שעובדים שישה ימים בשבוע ומקבלים מענק, מצליחים להגיע לשכר מינימום). אז תגיד: "יופי, אתה רק דרגת שכר א' ועושים גם תורנויות". אז תגיד. דרגת השכר הגבוהה ביותר (מנהל בית חולים) תביא אותך לשכר אסטרונומי של 54 ש"ח לשעה (!!!). בעבור תורנות של 24-26 שעות מקבלים תוספת לשכר (ברוטו) בשווי 5 שעות (אקדמיות) עבודה (נטו) במקום עבודתי הקודם.

anabioein

New member
שכר תורנות

24 שעות X שכר לשעה + יום עבודה (אם זה לא בשבת\חג)= 32 שעות עבודה. בשבילי זה יוצא 560 ש"ח (עיגלתי למעלה) -> 23.3 ש"ח לשעת תורנות. שווה!

סופריצה הכל למען מטרה טובה

שם מדליק אגב,השכר שאתה מציין ידוע לי,אבל הכל למען מטרה טובה לרפא חולים.

מישי24

New member
מעולם לא חשבתי על כסף

כשחשבתי על לימודי רפואה. הקשר היחיד מבחינתי בין רפואה לכסף זה מימון הלימודים...

doc monti

New member
בוא נגיד את זה ככה:

אני לא מכיר רופא רעב ללחם, אבל מעטים הרופאים שממש מתעשרים מהתחום. יש תחומים בהם אפשר להרוויח יותר טוב מאחרים, זה לא סוד. אבל בסופו של דבר זו עבודה שדורשת מגע עם אנשים, ועבודה די שוחקת. אם בנוסף לא אוהבים את התחום, ועושים את זה רק בשביל הכסף, לדעתי נשחקים מהר מאוד, ואז לא בטוח שהכסף זה מה שינחם אותם.

תגובה לאינפונדיבולום

עם כל הכבוד זאת מדינה דמוקרטית, כל אחד הולך ללמוד מה שחושקת נפשו.אם אתה רוצה לכפות על אחרים את הדיעה לך תגור במדינה דיקטטורית.וחוץ מזה תקרא מה שרשמתי למורן.

moran f

New member
בטוח שאתה מבין מה זו כפיה?

היא לא כפתה עליך שום דבר אלא הביעה את דעתה. מדינה דמוקרטית, כמו שאמרת.

כולם הבינו ממך את הדיעות "שלי"

כשאת מציגה את הדיעות שלי, כדאי שתשאלי אותי עליהים אם לא אכפת לך?

moran f

New member
אנשים יודעים לקרוא ולחשוב לבד

אני בספק אם יש לי כזו השפעה אדירה על גולשי הפורום (וחבל? לא, לא נראה לי שחבל). ובתור מישהו שכתב בכזו נחרצות על המניעים של כל מי שהולך ללמוד רפואה בלי לשאול אף אחד... טול קורה מבין עיניך.

תגובה למורן

אני לא מדבר על השפעה-אני יתן לך דוגמה:שהיו שמועות על הבן של שרון, שעבר על החוק והלבין כספים במרמה,לא נקטו הליכים, עד שהתקשורת התערבה ופירסמה כתבות בנושא.

natalysh

New member
ששש תגיד לחברים שלך,

כאן זה פורום, "מדינה חופשית", כמו שאתה אוהב, וכל אחד אומר מה שבא לו, כל עוד זה מנוסח בכבוד. אתה לא חייב להסכים או לאהוב כל מה שנכתב פה אבל אתה חייב לכבד את מה שנכתב פה ואת מי שכותב.

תגובה לנטלי

יש פתגם שאומר חזיר אוהב להתלכלך הוא אוהב את הליכלוך ואני לא מקטלג את עצמי בקטגוריה הזאת~! לא רשמתי דברים שפגעו באנשים אז תפני את בעיות התסכול שלך למישהו אחר!

natalysh

New member
אבל חזיר זה לא כשר,

בדיוק כמו חלק מההודעות שלך. תן לי להבהיר את עצמי עוד קצת - הודעות של "שששש" אינן מקובלות והן נוגדות את חוקי הפורום. אתה אמור להבין לבד מה זה אומר. כל הויכוח המיותר הזה לא התחיל לא ממורן ולא מאף אחד פרט לך, שהצהרת בנחרצות הצהרה שאין לה שחר. אנשים פה הגיבו לך בצורה מכובדת, ואתה לקחת את זה הרבההה יותר מדי אישי. יש פה אנשים הרבה יותר לומדי ניסיון ממך וממני ביחד, וחלקם הגיבו לך, אז גם אם אתה בוחר לא להאמין להם, שזו זכותך, תנהג בכבוד.

דברים שוליים,כמו ויכוח לא נכנסים ל-

ללב,את מעירה לי על מה שאני רושם, בתור אחת שכותבת,"בוא אני אשבור לך את האף אחד".תלמדי לשלוט בכתיבה שלך ואני כבר ילמד ממך.לא הגבתי בצורה לא נאותה,אם מישהו חושב כך? שיפנה אליי.אז תפסיקי לזרוק הערות לא במקום!

אני חושבת שהגבת בצורה לא נאותה

וההערה של נטלי הייתה מאוד במקום. בקשר לכל הדיון הזה באופן כללי, אנשים כאן הם בעלי דעה עצמאית, הם לא צריכים שמישהו "יתרגם" להם את מה שאתה כותב. אתה קבעת פה עובדה מאוד נחרצת שהיא ממש לא נכונה. אנשים כאן ניסו להסביר לך את זה, ומשום מה החלטת להגיב מאוד בתקיפות. לאף אחד כאן אין כוונה להתווכח או לריב איתך. רק ניסו להסביר לך את המצב כמו שהוא. הפורום הזה נועד לעזור, אז אולי במקום לריב, כדאי שתנסה להקשיב למה שמנסים להגיד לך כאן. אושרית.

אמרתי את הדיעה שלי

כמו שאת מציינת-"אנשים כאן הם בעלי דעה עצמאית".יש לכם קבוצה מגובשת, שתומכים אחד בשני זה לא אשמתי.לכן אני עוזב את הקומונה,לידע כללי זאת מדינה דמוקרטית,שכל אחד רשאי לומר את מה שהוא חושב.אם אתם תוקפים אותי על כל דבר שאני אומר, אני לא יגיב בכלל.

למעלה