לינה משותפת עם הרך הנולד

לינה משותפת עם הרך הנולד ../images/Emo85.gif

אז אנחנו בלינה משותפת אבא אמא ירדן (שנתיים ושבעה) ויהל (3 שבועות) יהל ביני לבין הקיר וירדן ביני לבין החצי קראתי את ההמלצות ללינה משותפת בטוחה - הבעיה שקשה לפעול לפיהן כשקרועים מעייפות (הגאזים הארורים...
) למשל - לילה אחד הנקתי את יהל ונרדמתי כשהוא עלי ואחר כך מצאתי אותו ישן ביני לבין ירדן כשהוא על הבטן... זה ממש מלחיץ אותי אבל מצד שני מתה מפחד לשים אותו במיטה משלו כי הבנתי שזה מגביר את הסיכון לSIDS ניסינו להסיר פאה מהמיטה שלו ולהצמיד אותה לשלנו אבל זה לא עובד - היא לא מתאימה בגובה וכו' מה לעשות??

tonti

New member
מה עם להעביר את ירדן

לצד של אבא? יהל בצד שלך, ירדן של אבא, ואת ואבא קרובים (גם חשוב, לא?)

חשבתי על זה..

עשינו טעות וקנינו לא מזמן את החדר שינה הזה והמיטה היא בגודל סטנדרטי כך שכואב לנו הלב להחליף למיטה גדולה יותר אז בגלל שהמיטה לא רחבה יותר אני די מפחדת שירדן פשוט יפול מהמיטה... בנוסף אני פוחדת שירדן לא יקבל את זה יפה תמיד הוא היה קשור אלי ומאז שיהל נולד הוא בכלל לחוץ עלי (ועל הציצי במיוחד
) אז הוא בטח יכעס ויעלב שאני לא לידו

אםדניאל

New member
אפשר להוסיף בצד

מיטה בודדת (להתאים את הגובה למיטה הקיימת) עם קרש בצד.גם יש מקום לכולם וגם לא נופלים מהצד...

rjf

New member
אני הייתי מפחדת לישון באותו מיטה עם

תינוק בן יומו וזעטות - אם אתי הוא ישן צמוד למיטה שלנו בעגלה ואח"כ צמוד למיטה שלנו במיטה שלו - בחודשים הראשונים ישנתי עם יד עליו. הפעם נפשט ונשכור עריסה

צימעס

New member
התמונה שתיארת

תינוק ישן בין אמא לאחגדול, נראית לי כ"כ טבעית ונכונה...

זה בדיוק היה האינסטינקט שלי...

כלומר - באמת זה דבר טבעי ולכן גם לא יכול להיות כ"כ מסוכן אבל בכל זאת פחדתי כי אומרים במפורש בהוראות הבטיחות ללינה משותפת להמנע משינה צמוד לאחגדול... ירדנוש באמת יכול בלילה לשים רגליים עלינו וזה לא נראה הכי בטוח לתינוק מאוד קטן...

debby12

New member
מנהל
אנחנו ישנו באותו הסדר בדיוק

כלומר עם אמא שמפרידה בין הזאטוטות. גם עכשיו כשגילגי בת 10 חודשים - הן לא יכולות לישון אחת ליד השניה כי כל הזמן מעירות זו את זו - בועטות, מושכות בשיער זו לזו (אפילו מתוך שינה
) בקיצור לא אופציה.

mise

New member
מה עם מיטה נוספת?

לנו יש מיטה נוספת, בדיוק בגובה, יצא כרגע שאבא ישן עליה והסדר הוא כך: אבא, הבכורה, אמא, הקטן, כך ששני הילדים מרוויחים אמא בלילה.

סליחה על השאלה

אבל הזוגיות לא נפגעת מכך
אחד התנוקות שלי ישן איתנו עד גיל חצי שנה, יותר מזה האיש שלי לא הסכים.......

ממש לא - להיפך!

קודם כל, אם הזוגיות שלנו היתה תלוי אך ורק בשעות שאנחנו ישנים, אז אוי לנו ואבוי לנו. חוצמזה, בגלל שכל הילדות איתנו בחדר, זה מותיר לנו שלל חדרים פנויים בבית (את יכולה להמשיך מכאן כיד הדמיון הטובה עלייך
). וחוצמזה אחרון - אין דבר ענוג יותר מלקום בבוקר ולמצוא את אבא ישן בשלווה ומחבק את בתו התינוקת מתוך שינה בלי לשים לב
. רק זה לבד גורם לי לאהוב אותו עוד יותר כל בוקר.

lunchy

New member
אנחנו צירפנו מיטת תינוק

למיטה שלנו. הורדנו את החלק שעולה ויורד והצמדנו את מיטת התינוק למיטה שלנו. המזרון של התינוק קצת גבוה יותר וגם יש רווח קטן. את בעיית המרווח פתרנו כשדחפנו את המזרון שלו צמוד למזרון שלנו ומלאנו את הרווח בכרית ארוכה וגדולה. זה שהמזרון קצת גבוה יותר, לא מפריע לאף אחד. הפתרון הזה נפלא!!! ישנים ביחד, אבל מאוד מרווח. מומלץ. אני אנסה לצרף תמונה.

למעלה