לינה משותפת עם הרך הנולד

אני מתארת לי שיותר נוח, כשמצליחים..

אף פעם לא הצלחתי להניק השכיבה, ואם כבר הצלחתי, למחרת היה לי מעין גודש באחד הצנורות, בצד בו הנקתי... גם את המתוקה שלי, שהנקתי שנה וחצי (בלי שום דבר מעבר להנקה. הנקה בלבד
) הנקתי כך-בחצי ישיבה חצי שכיבה...... אולי פעם אני אצליח....

ולינה משותפת עם אפרוחה בת שנתיים וח

וחצי??? כיף לנו כל כך ביחד אבל לקראת הלידה היתי שמחה ללמד אותה לישון לבד יש תובנות איך עושים את זה 4 במיטה נשמע לי מוגזם, ואים מקום לזוז בחדר שלנו...

צימעס

New member
הגדולים שלי

התחילו לישון במיטות שלהם אחה"ץ, ורק אח"כ גם בלילה. זה היה מעבר הדרגתי בהריון עם הקטנה (ואז רגרסיה מוחלטת אחרי הלידה
)

רגרסיה זה מעודד מאוד...

היא ישנה בצהרים במיטה שלה וגם עד 11-12 בלילה ואז בשקט בלי שאף אחד מרגיש נדחפת למיטה שלי בשבוע האחרון התחיל להיות לי צפוף ולכן אני מחפשת פתרון השיטה של בעלי להרדים בבכי במיטה ממש לא נראת לי ואין לי רעיון אחר מלבד לבלות את הלילה לצידה...

אין לי תשובה אבל

יכולה להגיד לך שבנתיים אנחנו ארבעה במיטה ולהפתעתי זה לא כ"כ נורא שמתי לב שאני והקטן לא תופסים יותר מקום ממה שהייתי תופסת לבד לפני שנולד כך שלאבא וירדן אין שינוי ממשי...

מממ... לא חשבתי על זה

אז כבר נקנה מיטה יותר גדולה??? או שירדן כבר ירצה לישון במיטה משלו... לא יודעת....

rnati

New member
גם אנחנו ככה רק במיטה קינג סייז

ואין מקום לאף אחד
(ילדתי חודש לפנייך). כל הכבוד על ההסתדרות במיטה רגילה. דרך אגב, אצלנו אין מיטות בחדר השני ולמי ששואל אנחנו מסבירים ש חדרים בבית לא מתחלקים לפי החדר שלנו והחדר שלהם אלא לחדר השינה וחדר המשחקים

בלינקה

New member
מצעים חדשים מסבתא שלי ריגשו מספיק

בשביל שבגיל שנתיים וחודשיים היא תבקש ללכת לישון במיטה שלה עם המצעים החדשים שלה. זה לא אומר שהיא לא מגיעה אלינו באמצע הלילה ברוב הלילות, אבל זה עדיין נותן כמה שעות טובות של שינה במיטות נפרדות.

Manty

New member
לי דווקא היה חשוב להמשיך לישון

יחד עם התינוק שהפך לבוגר לאחר הלידה, כי "לא רק שבא תינוק חדש וממלא את ידי אימי כל היום, גם בלילה מעיפים אותי???". לפחות בשבועות הראשונים, היה לי חשוב שהקטן שהפך לגדול יקבל אותי גם בלילה. טוב, מה אני מבלבלת? אצלי הרי אף אחד עוד לא עזב את מיטתי ויש לי כבר 4 ילדים..
אבל בהחלט הייתי דוחה את המעבר למיטה בחדר נפרד עד להסתגלות הבכורה. אם הבעיה היא מקום - הייתי מעדיפה להעיף את הבעל לתקופה מסויימת, ואולי בעצם את שניהם, במידה והגדולה קשורה בשנתה לאביה.. (אחרי הלידה האחרונה, אני ושני הקטנים ישנו יחד בחדר נפרד, ובעלי נשאר עם שני הגדולים, עד שהשינה של התינוקת התייצבה ואז חזרנו לישון כולם יחד.)

הלילה אצלכם נשמע מעניין

ואבא שלנו בחיים לא יעזוב את המיטה שלו, ועמר דווקא נדבקת למיטה שלי ולא לשלו ככה שאני יהיה עם שניים והוא לבד...

קודם כל אפשר להתאים את גובה המיטה

של התינוק ע"י הנחת מזרון נוסף מתחת למשל, או משחק עם הגבהים... נסו לשחק עם זה. מעבר לזה, אני תמיד לוקחת בחשבון שהתינוק הרך הוא הראשון בתור. הבנות שלי ישנות איתנו בחדר, אבל כבר לא במיטתנו אלא על הרצפה על מזרונים ממש לצדנו. שינה על הבטן-טוב, כך ישנים אצלנו התינוקות כי אחרת הם לא ישנים כלל
אני לא חוששת מSIDS. הנקה מגנה מפני SIDS, וגם לינה בצמוד לאמא.

הנה תראו איך אנחנו ישנים

<סליחה על המיטות הלא מסודרות - אנחנו בדיעה שאין טעם לסדר משהו שממילא יתבלגן שעות לא רבות לאחר מכן
>

איזה מתוק!

ממש סידור חמוד! העניין שנראה לי שירדן נורא יעלב אם נעביר אותו למיטת יחיד לידנו...

למעלה