לינה משותפת עם הרך הנולד

לא הצלחנו להוריד את החלק שעולה ויור

ויורד... זה נראה כאילו אי אפשר לפרק את זה... איך הצלחתם?

../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמקפיצה לתשובה

מישהי יכולה להסביר לי איך מורידים את הצלע שיורדת ועולה? או שהמיטה שלנו יוצאת דופן?...

debby12

New member
מנהל
צריך מישהו/י עם ידיים טובות

אני לא זוכרת אם גם אצלנו זה יצא בדיוק באותו גובה או ששינינו (גם אנחנו באותו הטריק - של המיטת תינוק צמודה מהצד). אבל אם בעלך או את לא בענייני נגרות וכו' - שיקפוץ אליכם איזה בן משפחה שהוא בעניין עם מקדחה, ותיבת כלי עבודה. זה לא צריך להיות סיפור גדול בכלל לסדר את הקרשים שתומכים במזרון בגובה חדש כך שיתאים בול למיטה שלכם (צריך בעקרון רק לקדוח בארבע הרגליים כדי לסדר את זה בגובה אחר). אחרי זה מישהו צריך לזחול מתחת למיטות כדי לקשור עם חבל-חוט עבה את הרגליים של המיטת תינוק לרגליים של מיטת הגדולים כדי שיישארו צמודים [אלא אם כן יש קיר מהצד השני של מיטת התינוק]

lunchy

New member
קיבלנו את המיטה מפורקת

וכשהרכבנו אותה, לא צירפנו את החלק שעולה ויורד.

mamadan

New member
זה גם מה שאנחנו עשינו

בעלי פשוט הרכיב את המיטה ככה, בלי החלק הזה שעולה ויורד.

אום נטע

New member
אגב לינה משותפת עם עולל קטן -

באיזה גיל כבר הרגשתן בנוח לסובב להם את הגב? אני רוצה להתהפך לפעמים אבל חוששת מלהעיר את ורד שישנה טוב בשביל להעביר אותה איתי (אני כן מעבירה אותה להנקה בצד השני). אבל אני חוששת להפנות לה את הגב.

אנחנו קנינו co sleeper

שלנו עוד לא נולדה אבל קנינו מן פטנט אמריקאי (יש להם פטנט לכל דבר) שזה כמו מזרון עם צד קשיח וזה נמצא בתוך המיטה של ההורים. אין לנו עןד ילדים אבל יש לנו שני כלבים שישנים גם במיטה ואני יודעת שהם לא ממש ישימו לב אם הם מוחצים את הקנטונת או לא. אז ליתר ביטחון קנינו את זה ועד עכשיו חברים שלנו מלווים את זה כי יש להם 2 ילדים ועכשיו ביביי חדש והם מאוד מרוצים. הנה האתר שאנחנו קנינו ממנו אם בא לכן להציץhttp://www.mommysthinkin.com/snuggle_nest.htm הזוג האמריקאי בתמונה לא כלול למזלנו....

swann

New member
אני לא מסובבת לה את הגב

עד היום. אולי בגלל שאנחנו על הגובה (וכן, זה כבר לא לגמרי בטוח, למרות שה-cosleeper מחובר בצד שלי), וגם כי זה הצד שנוח לי... אבל עוברת לגב כשהיא לידי. והיד שלי תמיד מעליה.

mise

New member
אני מסובבת לשניהם את הגב.

אין לי ברירה. הגדולה לא ראתה את גבי עד שהקטן נולד, מאז שהוא נולד, היא העיקרית מבין שניהם שזוכה לגב שלי. היא ישנה צמוד-צמוד אלי, שמה עלי רגל, אני עושה לה רפלקסולוגיה עם היד השניה (תוך כדי שאני מניקה אותו והיא מאחורי) וכשהוא מסיים להניק, בזהירות-בזהירות אני מסתובבת לצד שלה, כי גם אותה אני רוצה לחבק וללטף ולעשות חיבוק כפית ובבטן וכל מה שנעים בחיבוק כזה. לפעמים הוא ער אבל היא רוצה תשומת לב, אז אני מסתובבת אליה והוא ממתין בסבלנות שהגב הזה יהפוך לאמא.

mise

New member
כשהוא מסיים לינוק כמובן

לא להניק. אח. הלואי ומישהו היה מניק אותי קצת

צימעס

New member
פחותויותר מהרגע הראשון

אני כ"כ חסרת מנוחה, שכל זמן שעוד לא נרדמתי, אני עוברת מצד לצד. כל הזמן הילדים רבים אתי על זה, כשאני מרדימה אותם בלקרוא ספר לידם, ולא מסוגלת להשאר עם הפנים אליהם. הפתרון: להרדים שניים בו"ז.

טלימה

New member
ברגע שזה הפסיק להפריע לה

לא יודעת, באיזהשהוא שלב היא הפסיקה להתעורר מזה ואני הפסקתי לחשוש שהיא תתקע לי איזו יד קטנה מתחת לגב אני חושבת שכל פעם ניסיתי קצת ובסוף זה עבד עכשו זה בסדר, אבל איכשהו רוב הזמן אני עדיין ישנה עם הפנים אליה.

mise

New member
אגב הפניית גב -

הכיף הגדול שבהפניית הגב הוא העיסוי שאני מקבלת ממנה. ידיים קטנטנות ומתוקות שעושות לי טוב בגב או בזרוע האחורית. אני עושה לה, היא עושה לי. זה מדהים איך מה שאתה נותן זה מה שתקבל עם ילדים (ואולי בעצם עם כולם, בילדים זה ניכר יותר).

גם אני לרוב לא מסובבת

אבל לפעמים אני קמה ומוצאת את עצמי עם הגב אליה. מה שמעניין זה שכשאני עם הגב אליה, אז בד"כ אבאשלה אינסטינקטיבית הסתובב אליה אם היא באמצע בינינו
כנראה שאנחנו מסונכרנים.

אף פעם לא קרה שהתעוררתי עם הגב אליו

אני לא ישנה ממש כשהתנוק'לה לידי. אני יכולה להתעורר מהנשימות שלו, חוץ מזה שאצלי הם יונקים כל דקה וחצי, בערך, אז כשאני חושבת על זה עכשיו, לילות רבים אני מעבירה בישיבה (במטה), כשהתנוק'לה עלי..... לא הוא לא נופל, אני תומכת את עצמי היטב מכל הכוונים.... ואין סיכוי שאשים אותו ביננו, באמצע. האיש שלי עלול למחוץ אותו בלי לשים
בכלל....
הוא ישן
שינה עמוקה ביותר......

למעלה