לינקין פארק טובים!

NiKi†a

New member
פופי....חההההה

וואי הייתי חייבת להגיב!!!!!!
עלק פופי...אתה בכלל שמעת את לינקין? הוא לא נוגעים בזרת של הפופ!!!! הנה משהו חדש- הוא מטאל-ניו מטאל. יותר קרוב לרוק הייתי אומרת...אבל פופי..את הדבר הזה בחיים שלי לא שמעתי על לינקין..חוש הומור מצויין מותק!

olly v

New member
עלק...

סוף סוך מישו הצליח להצחיק אותי היום!!! לינקין פארק ופופ במשפט אחד...מי השרוט שאמר את זה?

NiKi†a

New member
חחחחחחח....אני מתתי פהההההה

אלרן סתום תפה.
פופ ולינקין-מי לא צחק?

alonbb

New member
לדעתי הם יהיו

הבקסטריט בויז הבאים! בהצלחה לבחורים

קודם כל....

אל תגידי את זה אפילו בצחוק!!!! בקסטריט בויז?? איפה את רואה דימיון?? אויש האנשים של היום... *משפט סנובי טיפוסי*

NiKi†a

New member
שיעדיפו לפרוש מאשר להפוך

לבקסטריט בויז הבאים. פיכסס

iRoNBaLLz

New member
חחחחחחחחח

חחחחחחחחחח אלעק בקסטריט בויז חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה ילד מפגר..... או סתם חסר חיים שאנחנו נותנים לו תשומת לב יותר ממה שהוא שווה בכלל........ מה אתן חושבות בננות?

alonbb

New member
למה מתיחסים אלי בצורה רעה?

נתחיל בזה שאני מאוד אוהב את לינקין פארק השיר האהוב עלי זה crawling ו somewhere i belong והדבר השני הוא שאין לי משהו נגד להקות בנים ולינקין פארק עושה עבודה טובה!

NiKi†a

New member
אנחנו לא מתייחסים אליך בצורה לא יפה

פשוט לינקין הם לא פופ וזה מצחיק שככה אתה חושב

אממ... נכון!!../images/Emo127.gif

איך הגעת לזה שלינקין זה פופ?? איפה יש דימיון בכלל?? ואנחנו לא מתחייסים בצורה רעה. זה פשוט קורע!
אנחנו עדיין אוהבים אותך
ד"א - שירן אני לא חושבת שתצליחי לעזוב את הפורום הזה...

alonbb

New member
להקת בנים מאוד רוקרית

אבל להקת בנים בעוד איך אם חשבתם לרגע שלינקין לא משתמשים באף טכנולוגית פופ אז טעיתם ב100% כל קטעי הראפ שלהם מלווים במוזיקת פופ הקטע "i put my trust in you push as far as i can go far as this there is only one thing you should know" הוא פופ תקראו לזה מטאל או ניו מטאל או ראפ-מטאל אבל לא חסר פופ במוזיקה שלהם

NiKi†a

New member
מה באמת? הם להקת בנים?

לא ידענו...רותם את ידעת?
חחחחחחחח....חי חי
אבל קוראים להם מטאל, אז הם לא פופ.

למעלה