לינקין פארק טובים!

olly v

New member
או.קיי

אין ויכוח - בנאדם מוזר שמבלבל בין פופ למטאל... ונכון יכול להיות שיש בשירים של לינקין אלמנטים של פופ , אבל תחשוב רגע פופ זה מה שפופולרי עכשיו ( לדעת אנשים מסויימים) ועם זה מעשיר את המוזיקה של לינקין למה לא לשלב את זה גם? ותיאורטית - מי אמר שהאלמנטים האלו הם של פופ? זה אלמנטים שכל אחד יכול להשתמש בהם? אבל לבוא ככה ולהעליב את לינקין פארק ולהגיד שהם להקת בנים - זה לא בסדר!

Mooa-Numi

New member
שטויות

פופ זה מוזיקה פופולרית, בלי קשר לסגנון מוזיקה עצמה. לד זפלין בשעתם הגדולה היו פופ.

ArSiT

New member
../images/Emo11.gif

מה לעזאזל הקשר??? את בעצמך משגעת לי את השכל שיש קטע בin the end שהם ממש נשמעים פופ... פתאום את אומרת שפופ זה מוזיקה פופולרית? אולי תסבירי את עצמך?

ArSiT

New member
אמממ... אולי?

אני הבנתי שפופ זה מוזיקה פופולרית בלה בלה בלה... ושגם פופ זה לא רוק או מטאל או טרנסים... דוגמא לזמרת פופ - אבריל אבל מה הקטע בשיר in the end?? מה הבעיה בו? אז צ'סטר לא צורח בקטע הזה? זה אומר שהחלק הזה "פופי"? מה בריאן אדמס לא נשמע לך פתאום כמו זמרת אופרה?? אויש נו באמת...

ArSiT

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אהבתי

Mooa-Numi

New member
בריאן אדאמס קנדי.

אלעד מכוער ופופ זה מוזיקה פופלרית. בימינו הסוויצ'ו את זה לסגנון מוזיקה מתקתק ו-ורדרד (כמו המכנסיים שלי), ששמים בMTV וחסר משמעות עמוקה. חלק מייחסים פופ למוזיקה ממוסחרת (וכן, לינקין פארק ממוסחרים, בדיוק כמו KorN), וחלק סתם מסוממים. וכן-הקטע של I Put My... בקסטריט בטירוף-ואל תגידי שלא אמרתי. כי אמרתי. וחוץ מזה-בריאן אדאמס היה רק לסופשבוע, ועבר לי לפני חודש. אחרי שמגלים את רדיוהד, שום דבר כבר לא אותו דבר...
ושירן- מי סטר צמה?!

אמממ... אלעד לא מכוער!

מה הקשר בקסטריט??? קסט מה שיפה בצ'סטר שהוא לא כל הזמן צורח. הוא גם שר ויש לו קול יפה!! הוא לא צריך לצרוח כל הזמן ולהיות צומי! יש דברים יפים בשירה שלו. לדעתי את סתם מושפעת בקטע הזה כי שמעת את הקומונרית שלך (או מי שזה לא יהיה שאמר את זה...) עובדה שעד שלא שמעת את זה את לא אמרת לי שום דבר על זה... מוזר אה?

iRoNBaLLz

New member
רותם כוסיתתתתתת

קסט רותם לא רוצה שאני ירד עלייך.... אז אני לא מגיב לך.... לינקין פארק ממוסחרים? כולם ממוסחרים כולם רוצים להצליח וכולם רוצים כסף גם רדיודיק שלך ממסוחרים

אממ... נכון

כל להקה ממוסחרת במידה מסוימת. ולא רק להקות. גם את קסט
סתם קסט אני מתה עלייך

Cupid In Hell

New member
.....

אין להקה לא ממוסחרת ......!!!1 ולינקין לא ממש ממוסחרת אולי לפעמים שאלוהים יסלח לי על מה שאמרתי ... אבל רדיוהד פי 79000 יותר ממוסחרת.....

iRoNBaLLz

New member
קסט גם ממוסחרת

כל המוזיקה בעולם ממוסחרת חוץ מהערסים שמנגנים על דרבוקות

ArSiT

New member
גם זה ממוסחר

זה כאילו מזרחית. אויש אני שונאת מזרחית!

Mooa-Numi

New member
וזה דבר טוב?

מסחור זה אחד מרעות העולם. אז נכון-הוא לא גורם למלחמות כמו כסף או משגע אנשים למוות כמו תדמית-אבל הוא הורס בשיטתיות את עצמנו, הנפש שלנו והרגשות- האומנות. האומנות, על כל סוגיה, נועדה בשביל לפרוק את הרגשות שלנו אל העולם-אם זה דרך נייר, כלי נגינה, פילם או אפילו תנועות גוף. ברגע שבנאדם יוצר לא מעצמו, איך שהוא רוצה-אלא בשביל שאנשים אחרים יאהבו אותו-האומנות נהרסה. וזה קורה לכולם, וזה יקרה לכולם- כי אין בנאדם אחד בעולם שלא אוהב להרגיש נאהב. הבעיה שברגע שמנסים לרצות אנשים אחרים, הניסיון לבטות את הנפש נפגם כי המוח פועל, ולא הלב. וזה למה להקות, זמרים אומנים ודברים בכלל התדרדרו בזמן האחרון (מתי פעם אחרונה ראיתם סרט באמת טוב של דיסני?) אז אתם אולי מאושרים על המסחור הנעים הזה, כי ככה אתם מכירים כל כך הרבה דברים על לינקין פארק, וזה אל באמת משנה לכם-כי אתם כברככה מזדהים. מי אמר לכם שבאמת מייק/צ'סטר/הסונגרייטר מרגיש באמת איך שהוא כותב? אויל הוא כותב את זה כי הוא יודע שרוב העולם מרגיש ככה ויש מצב להתחברות? שיווק פשוט במיטבו. וכן-רדיוהד ממוחזרים+התדרדרו וסובלים מבעיה קשה של פוזאיות. אבל מה? אי אפשר לשמוע את השיר Creep ופשוט לא להזדהות מהלב. חג שמח

Mooa-Numi

New member
וזה דבר טוב?

מסחור זה אחד מרעות העולם. אז נכון-הוא לא גורם למלחמות כמו כסף או משגע אנשים למוות כמו תדמית-אבל הוא הורס בשיטתיות את עצמנו, הנפש שלנו והרגשות- האומנות. האומנות, על כל סוגיה, נועדה בשביל לפרוק את הרגשות שלנו אל העולם-אם זה דרך נייר, כלי נגינה, פילם או אפילו תנועות גוף. ברגע שבנאדם יוצר לא מעצמו, איך שהוא רוצה-אלא בשביל שאנשים אחרים יאהבו אותו-האומנות נהרסה. וזה קורה לכולם, וזה יקרה לכולם- כי אין בנאדם אחד בעולם שלא אוהב להרגיש נאהב. הבעיה שברגע שמנסים לרצות אנשים אחרים, הניסיון לבטות את הנפש נפגם כי המוח פועל, ולא הלב. וזה למה להקות, זמרים אומנים ודברים בכלל התדרדרו בזמן האחרון (מתי פעם אחרונה ראיתם סרט באמת טוב של דיסני?) אז אתם אולי מאושרים על המסחור הנעים הזה, כי ככה אתם מכירים כל כך הרבה דברים על לינקין פארק, וזה אל באמת משנה לכם-כי אתם כברככה מזדהים. מי אמר לכם שבאמת מייק/צ'סטר/הסונגרייטר מרגיש באמת איך שהוא כותב? אויל הוא כותב את זה כי הוא יודע שרוב העולם מרגיש ככה ויש מצב להתחברות? שיווק פשוט במיטבו. וכן-רדיוהד ממוחזרים+התדרדרו וסובלים מבעיה קשה של פוזאיות. אבל מה? אי אפשר לשמוע את השיר Creep ופשוט לא להזדהות מהלב. חג שמח

למעלה