ליקוי למידה והקורס של מדא

amazone

New member
כל אחד והחבילה שלו

מסתבר שבקטע הזה אני צריכה ללכת ראש בראש וכמו שאמרתי אני לא מכירה אותו מהיום ואם היה לי חשד שהוא לא מדריך טוב ושתהיה לי בעיה בקורס לא הייתי הולכת ללמוד אצלו לא הייתה לי שום מריבה איתו ואין לי שום דבר אישי נגדו - ההפך.. יש לי כאן בעיה עקרונית והגישה הזו שלו מגבילה אותי ופוגעת לי בציונים אז אם הכל אמור להיות גן עדן למה אני נכשלת במבחנים למרות שאני יודעת את החומר?

השאלה שלי.

לדעתך הוא מחפש אותך באיזה שהיא דרך? חיפשת העברה מכיתה שלך לאחרת?

amazone

New member
מה פתאום

היה לנו יחסים טובים עד לאותו הרגע ואני מאמינה שהם עדיין יימשכו פשוט יש בינינו אי הסכמה בנושא ההקלות - הוא ציין בתחילת הקורס שבמבחנים הוא לא יתפוס אותנו על הדקה ומי שצריך עוד קצת זמן הוא יתן לו ובאופן מורחב יותר הוא ביקש ממי שיש לו אבחון שיביא (התוספת זמן לנורמלים היא תת סעיף לאבחון)

amitp

New member
לא, הן לא

אכן מדובר על נושא בסיסי למדי ולצערי מוסדות רבים בארץ עדיין מצויים איפושהו בתקופת האבן בנושא. לצערי אני מניח שחלק גדול מהיחס שאותו את חווה מקורו בעובדה שהקורס אינו קורס מתנדבים שכן במצב הזה המדריך אינו קשור אליך מעבר להדרכה עצמה ואין לו אינטרס מיוחד להתגמש על מנת לסייע לך. עם זאת אין כל סיבה שתשלימי עם המצב ואני מציע לך לפנות ישירות למחלקת ההדרכה לקבלת תגובה רשמית וסיוע. כל זאת במידה והליקויים לא יפגעו בעבודתך בשטח. בהצלחה.

כמו שאמרתי כבר

ואחרים אמרו לך כבר לפנות אליהם שוב גם אל המדריך ובמידת הצורך למחלקה להראות את הרצינות שלך ולדרוש את ההקלות

amazone

New member
את שמה לב שאת חוזרת על עצמך

ואת מודעת לעובדה שכבר ניסיתי את זה שוב ושוב לדעתך אם תכתבי את זה שוב זה יעזור?

אני מנחשת שהמבחן היה לקראת הסופש

מכאן שלא היה לך יותר מידי זמן לנסות כן? ואם אגב את חושבת שפתרון אחר את תקבלי בפורום את טועה מעבר לעובדה שזה לא המקום לדון בנושא הזה אין פתרון אחר!

Unreachable

New member
מה את רוצה שהיא תגיד לך?

כי אם לא שמת לב היא מנסה לעזור לך מה לעשות שאין יותר מדי פתרונות למצב הזה ובטח שלא דרך פורום

amazone

New member
אין לי בעיה עם זה

היא הציעה את הפתרונות שלה אני אמרתי שחשבצי כבר על זה ביצעתי אותם כבר כמה פעמים למה היא חוזרת על עצמה? לא נעים....

amazone

New member
למדריך הזה אמור להיות אינטרס

מכיוון שברור שלפחות 90% מהמסיימים ימשיכו להתנדב במדא ההבדל הוא שאנחנו תורמים למדא סכום נכבד של כסף ולא מחוייבים אליה אח"כ והמדריך אכן מחוייב אליי כיוון שמבחינתו הוא מעדיף אחוז מסיימים גבוה וראבק - אנחנו לא בחינוך הממלכתי זה לא חינוך חינם ואף אחד לא אמור לזלזל במערכת ובחניך הדיסלקט ושוב - ניסיתי עם מחלקת ההדרכה מבחינתם אני יכולה ללכת רק להשאיר אצלם את הכסף

EMT D

New member
אז ככה

קודם כל רוב האנשים שעושים את הקורס הזה בתשלום לא ממשיכים להיתנדב אלא צריכים את זה לעבודה. אם את באמת צריכה עזרה ואת רוצה להתנדב את יכולה לפנות לתחנות עצמן ולבקש שידאגו לך למבחן חוזר דרך מחלקת המתנדבים. ד"א לא יודע עם יש לך מושג אבל בתור נציג המדריכים כל שנה אני מקבל אלי לכיתה של קורס מדריכים לא פחות מ 15 חברה עם הפרעות קשב דיסלקציה והיפר אקטיביות וזאת בהתאם למדריך ולעוזר שלו כי גם לי יש הפרעת קשב ואיתה עשיתי כמעט כל קורס אפשרי במערכת כולל תואר ראשון . אז לפעמים יש לנו מושג איך להתנהג בנושא השאלה היא אם פנית בגישה הנכונה ולא באנטי שאני מקבל ממך עד עכשיו

amazone

New member
תודה...

וגם אם יש כאן אנטיות - תקרא את השרשור - זה כמו לדפוק את הראש בקיר עד שמישהו משתחרר ומנסה לפתור בדרך אחרת ואת הגישה הבטונדית הזו ספגתי במהלך השבוע - מהנה נכון? חבל שזה רק לפעמים וחבל שאני לא נפלתי על מדריכים כאלה

kerendre

New member
תשמעי תראי תקשיבי

המדריך אולי לא בסדר אבל להעלות את זה פה - זה לא הפתרון- את לא בקשת עצה ולא כלום - רק סיפרת איזה חרא המדריך- בטח לא יעזור - במיוחד אם הוא קורא כאן תשבי תדברי איתו- אל תצפי לניסים - או ליחס מעל ומעבר תזכירי לפני כל מבחן למדריך שאת צריכה הקראה - ותפטרי את הבעיות האלא לפני המבחנים- אני לא מאמינה שלמישהוא זה משנה אם תכתבי בשגיאות כתיב אבל כיתה נפרדת הקראה והכתבה - זה כבר יותר בעייתי - הייתי מציעה לך לעזור לעצמך (אטמי אוזניים ,הפינה הכי שקטה בכיתה ריטלין (לפי מה שכתבת בטח יש לך גם מרשם- אם לא - מאוד קל להשיג מרשם (וגם ללא מרשם- לא יותר מדי קשה להשיג ריטלין - אפילו שזה בפקודת הסמים המסוכנים ) בטח שמת לב לכמה שגיאות כתיב בתגובה שלי- גם אני דיסלקטית- וגם אני לא קיבלתי שום הקלות במבחנים (והם לא כ''כ נוראים (חוץ מנהלים) טיפ: הנימה של ההודעה שלך יצרה בי מין הרגשה של "אנטי", תשתדלי שהמדריך לא יקבל את אותה ההרגשה - כי הוא לא חייב לך כלום- ואם או ירצה או לא לעזור לך תלוי ביחס שלו עליך.. זהו - מקווה שעזרתי- קרן

amazone

New member
קודם כל

המדריך חייב להיות בנאדם ואם הוא התייחס אליי כרגיל וכיבד אותי לפני שהוא ידע על ההקלות אז הוא לא היה צריך להתייחס אליי כמו מפגרת אחרי זה ועוד לפני כולםדבר נוסף - יש לי 50 יח"ל בבגרות תואר בשנתיים ובערך 700 בפסיכומטרי. את כולם עשיתי בלי הקלות. אבל למה שאני אקשה על עצמי? זה לא בית זונות ואם הם לא היו מעוניינים לספק הקלות אז :א. שלא ישאלו מלכתחילה ויבקשו אותםב. שיפרסמו הזהרה שהדבר אינו מיועד למוגבלים ונכים ג. אלא אם כן המטרה של השניים הקודמים היא כדי לרדת על המוגבלים והנכים באופן ציבורי כמו שאכן קרהובנוסף - כל אחד והשיטה שלו והרמת חומרה שלו - אין מה לעשות אני לא מוכנה להסתכן עם תופעות הלוואי של הרטלין ויש דרכים אחרות להצמודד עם ה-ADHD כמו לשבת בחדר נפרד ושיהיה לי מקריא כי פאק - אני לא יודעת לקרוא!!!אז המטרה שלי היא לא להקל על המדריך אלא להקל על עצמי ולגרום לעצמי לעבור את המבחןואם כל זה לא יעזור - יש דבר כזה שנקרא חוק הנכים והמוגבלים ובתור מחלקת הדרכה עליהם להיות מוכנים לקלוט נכים ומוגבלים וכל השאר ממש לא מעניין אותי - אלא רק לסיים את הקורס כי אני בכלל לא ביקשתי טובות!!! אני משלמת עבור הקורס ולא לחינם

למעלה