ליקוי למידה והקורס של מדא

ריטלין../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לא ידעתי שממליצים בפורום על טיפול תרופתי...

kerendre

New member
אם זה מה שעוזר - אז ריטלין

אני לא רופאה - אבל לפי מה שהיא כתבה פה- סביר להניח שכבר המליצו לה על ריטלין- אנשים עם ידע "קצת" רחב יותר בנושא... לא ממליצהה על התרופה כדרך קבע - אבל לאדם מבוגר - פעם ב... אז כן

Lydo

New member
אני חושב שאת צודקת

עד כמה שאולי זה לא יעזור לך אולי זה יעמוד מול כל אלה שמתקיפים אותך ללא שום סיבה או הבנה זו זכותך החוקית לקבל הקלות ומחלקת הדרכה של מדא מתוקף תפקידה צריכה להכיר בזה וזה לא תקין שאת מקופחת כתוצאת מזה אני לא מכיר את המדריך שמדריך אותך ואולי אני שומע רק את הצד שלך אבל אם זה כפי שאמרת אז לא מדובר במצב תקין אני מבין שהסיבה שכתבת בפרום זה לשמוע אמפטיה ואולי עצה מבעלי ניסיון איזה פתרונות עוד לא ניסית אני יכול להגיד גם לכל המצדיקים את המדריך שהמדריך הוא גם בנאדם והוא גם עושה טעויות והיא אינה מתקיפה אותו אלא מציגה מצב נתון שמפריע לה לכן אני לא רואה שום סיבה לפתוח נגדה איזשהו מסע צלב העיצה היחידה שאני יכול להביא לך זה לפנות גבוה יותר בשרשרת המזון אם מחלקת הדרכה של מדא לא עזרה לך יש לך עוד מקומות לפנות מעליהם אי שם למעלה אני בטוח שמישהו יקשיב לך בכל מקרה יהיה מה שיהיה אני מאחל לך התנדבות עתידית פוריה

אף אחד לא הצדיק את המדריך

גם אף אחד לא תקף אותה. יש לה זכות לקבל הקלות אבל כיוון שמד"א אינו מסגרת אקדמאית זה אינו חוק! לבחורה הוצעו מספר פתרונות שהעיקריים בינהם אומרים לפנות למדריך או לערכאה גבוה יותר, אך כל תשובה שכזו נתקלה בסירוב. הבחורה ניסתה להוציא כאן קיטור ולא יותר היא אינה מחפשת לשמוע מה יש לאחרים להציע, כל עוד אין בכך הבטחה למלחמת חורמה במדריכים שלה או במערכת. אני לא יודעת מי הבחורה ואיני מכירה אותה אבל מהכתיבה שלה הבנתי שהיא מעוניינת אך ורק ללכת ראש בראש, גישה שלא תוביל אותה לשום מקום. גם אני, קרן ועוד מספיק מתנדבים אחרים סובלים מלקויות למידה לא פחות קשות ואני יכולה להבטיח לך שחלקנו אף עברנו איבחוני איי קיו (שאין להם אגב שום קשר ולו הקלוש ביותר לאבחון לקויות למידה) וגם אותם אלו שאובחנו הוגדרו כיוצאים מן הכלל וגאונים - אתה רואה אותם קופצים ומצהירים על כך בכל עת? שבאמת יהיה לה בהצלחה בכל דרך אשר תבחר בה, אף כי אני מאמינה בלב שלם כי ראש בראש אינה הדרך והתנצחות לא תוביל אותה לשום מקום כי אם תפגע בה בסופו של דבר.

amazone

New member
מדא היא מסגרת לימודית

התיכון הוא מסגרת אקדמאית? אז מה - לא יתנו שם הקלות? לדעתך כל אחד פתאום יכול להדריך לקראת "טכנאי רפואת חרום"? את אומרת שאת לא אוהבת את הגישה שלי זה בסדר את לא מכירה אותי וזו הבעיה שלך זה לא שהתשובות שלך נתקלו בסרוב אני כבר חשבתי עליהם קודם ובם לא עבדו - אז מה בדיוק הבעיה כאן? את הופכת להיות קטנונית מהודעה להודעה בת כמה את?

אני עוד הופכת להיות לקטנונית?

כאן באמת הגזמת אני מנסה לעזור לך בכל דרך אפשרית אבל עם גישה כמו שאת מציגה עכשיו בטוח שהמדריך שלך לא ירצה לעזור לך!!! הגישת אנטי הזו כל כך לא נעימה לעין ובטח לא נעימה לשמוע, כנראה לא ניסית מספיק כי גישת ראש בקיר לעולם לא תעזור לך במערכת וזה מאחת שקצת, לא הרבה מכירה אותה ונמצאת במערכת קצת עמוק... נכון אני לא מכירה אותך אבל הגישה הזו היא בטח לא גישה שתעזור לך בשום מקום במקום ללכת כל הזמן ראש בקיר לאורך כל הסוף שבוע את צריכה ללכת ולסגור את זה מול המדריכים ומול המחלקה ולא לטחון את זה שוב ושוב כי שום פתרון אחר לא ינתן לך בפורום!

amazone

New member
וואו

אני מנסה שלא להפוך את הקטע הזה לאישי אז מבחינתי אפשר לנעול את השרשור ולסיום סיומת - הפתרון נמצא וללא עזרתך ועצות אחיתופל שונות למיניהם אז שיהיו לך חיים נעימים

המדיך לא מילא את חובתו!

אני בכל המבחנים קיבלתי חדר נפרד הקראת שאלות בחינה בעל פה ותוספת זמן! אזור ירושלים...

EMT D

New member
עמיתתתתתתתתתתתת בשם DDD

דיסלקטים דיסגרפים ודיסאסוסיאטיבים תמחוק את השירשור הזה הוא מיצה את עצמו

למעלה