לי זה חשוב

אש אש

New member
לי זה חשוב../images/Emo53.gif

חייבת לשמוע את דעתכם את עצתכם. חיזר אחריי פרופסור,מדען ממכון וויצמן הסברתי לו שזה לא מתאים, "ציפורים שנוצותייהן דומות מלהקות בצוותא" ניסיתי לראשונה בחיי,להיות ריאלית. מעמד שונה, חברה שונה (למרות שיש לי גם חברים רופאים) שני עולמות ניפרדים. הוא התעקש שיצא עם פרופסורה ועם זבנית בחנות בגדים שתי מערכות כושלות,אין לזה חוקים ולא זה לא מפריע. חשוב לציין שיש לי תעודות מקצועיות בלבד מתעסקת בעבודה מכובדת עם אנשים מיוחדים וצוות חברי נפלא. ובכל זאת,"כלומניקית" גדולה,לא אקדמאית. השבוע סיפרתי לחברה שפעם ראשונה בחיי,זה מפריע לי שלא קיבלתי קבלות על מי שאני באמת. אבל את התארים קיבלתי מהחיים,ואני לא מרגישה קטנה. הוא רץ הרבה מרחובות לצפון,(שעוד לא היה סקס חברים,מה שהחמיא לי מאוד)שאני הרבה מעבר ל....עד שהודה שקשה לו (אצלי אין שינה,ונאלץ לעשות את הדרך הלוך חזור,נסיעה של שעתיים וחצי כל כיוון)ופוחד לא לעמוד בזה אני שוב לראשונה בחיי,החלטתי לא להיסחף עם מה שאני מרגישה,לא הקפאתי את חיי,מה שנתן לי להשאיר את הקשר פתוח מבחנתי,לזרום עד הסוף לכמה זמן שיהיה....בזמן העבודה שלו כשלא דיברנו בפון שלחנו אימיילים האחד לשנייה. בעקבות שיחת טלפון שהייתה היום איתו,שלחתי אימייל,"שאין לי עיניין בו כגבר,ואשמח להישאר חברה"-תגובתו הייתה שלבטח לא התכוונתי אבל זה מעליב נורא. עוד הוסיף,שהוא אכן מלא התפעלות ממי שאני,אבל מפריע לו מה שאני לא
לא זוכרת מתי משהו הכאיב לי כך. א.הרצון לדרוך לו על היבלות הוא אטומי מבחינתי,פשוט להגיב ולשלוח לו תשובה כואבת....ש י כ א ב ! ב.אולי אם אענה לו מחר,ארגע ואסיים יפה,תמיד חשבתי שזו גדולה,אבל אוףףף כמה שזה קשה לי. ג.התעלמות זה צעד כואב גם כן לא? ואולי אז אצא גדולה. הרי הוא ממתין לתגובה,ואולי שתיקתי תכאיב? פייר דרך על היבלת חופשי עדיין מוחה את דימעותיי על שאין שום סיבה בעולם שיכאיב לי כך. אשמח לתגובות.

אש אש

New member
טעות קטנה

קוראת עכשיו ורואה שזה כלל לא במקום שציינתי את מקום עבודתו,לא רלוונטי כלל סתם הסחפות אמיתית מתוכי.

אש אש

דבר ראשון קחי כוס מים תרגעי העלת כאן ים נושאים ובודאי עוד אתייחס אליהם אבל דבר ראשון בואי נראה- את פגעת בו הוא החזיר לך ועכשיו מה? תחזירי לו? די אש לא שווה לבזבז אנרגיות על נקמות תרגעי וסיימי יפה זה מה שאני הייתי עושה...

רות 2

New member
הוא צודק...הפרופסור..

גם בעני אין רלבנטיות למקצוע..הוא לא מיצג את האדם..באשר לאיזה חבר ואו בן זוג הוא יכול להיות... אחד שיצא עם נשים מכל המעמדות הסוציואקונומיות..זבנית..ופרופסורית... לא מחפש מושלמת... אלה משלימה... מרחק גיאוגרפי-- אכן מעיב על מערכת זוגית במבחן המציאות הרגשית האחד כלפי השני... זה בא לידי ביטוי "האם יש לי הרצון ואו הרגש מספיק חזקים ומחוזקים לעשות את הדרך הזו אחרי יום עבודה ".. כשי מראש הוא יודע לא ישנים אצלך.. וכו'.. הוא נעלב . והגיב לך באותו מטבע... למרות שזו לא היתה כונתך... ואם היתי עומדת בכזו סיטואציה... לא היתי מגיבה... התעלמות לעיתים היא התגובה הכי טובה.. אינך צריכה להרגיש נחותה כי אין בעדך תעודות למינהם... האוניברסיטה של החיים מלמדת כי לא כל אותן תעודות עושות אותך לאדם יותר טוב מאחר ולעיתים הצלחה בעסקים ובלעשות כסף... זה לא בזכות התעודות אלה אלה הכריזמה הפילפל טיפת מזל והרבה רצון ועוד.... כן זה עוזר כל התעודות האלה ... אבל בטח לא בכל הנוגע לזוגיות....

ניצת שושן ורות 2 כפרה עליכן....

אהבתי את התגובות המלומדות שלכן. אוי איזו התמוגגות....

מה רצית ? ככה זה כמשחקים פינג פונג

הנחתת ... והוא חבט בחזרה. למה ציפית שיגיב לך אחרת מאיך שהגבת את ? כדאי היה שתחליטי מה באמת את רוצה. אם לגמור איתו - הרי שגמרת. ואם גמרת, מה אכפת לך מה היתה תגובתו שאחרי שגמרת איתו ? ומכאן המסקנה היא שלא רצית באמת לגמור איתו. אז אם כך, נשאלת השאלה מה כן רצית. כי הרי גם את התנסחת באופן פוגע ובדיוק במקום הכי מכאיב לדגבר, בגבריות שלו. בעטת לו ישר בביצים והוא הרי לא טיפש ולכן החזיר לך במקום הכי מכאיב לך - העדר הכשרתך ה אקדמאית לצורך העניין. אז מה באמת רצית ? לזעזע אותו ? למה היית צריכה לכתוב לו "שאין לך עיניין בו כגבר,ושמחי להישאר חברה" ? יכלת הרי לומר שזה לא זה עקב כל מיני גורמים ושאת מעונינת להפרד כידידים. מי שהולך לישון עם תינוקות אש אש - קם עם ריח של קקה.

מעניין

זו הפעם השניה שאני שומעת שהדבר הכי פוגע בגבר הוא לומר לו שאיני חושקת בו... למה???? האם כולם צרכים לחשוק בכולם? הרי זה ענין של טעם אישי...

מה חשוב למה אדם נפיגע ?

אם הוא נפגע - הוא נפגע. זה משנה אם זה "מוצדק" או לא ?

אם השאלה הזו מענינת אותך

אני ממליץ לך בחום וברצינות לקרוא את הספר "מוצא המינים" של צ'ארלס דארווין, אבי תורת האבולוציה. אין סיכוי שאחרי קריאתו לא תביני את התשובה. מספר רמזים: רביה, המשכיות, גנים ... קריאה נעימה

אש אש

New member
פיייי שוב פעם הריח הזה פיטר.../images/Emo8.gif

לא לא רציתי שהחברות או ידידות או הקשר הזה ייגמר לכן הסברתי שאין לי עיניין בו כגבר אבל... הדגשתי שלא הייתי רוצה לאבד אותו על כן אשאר לו חברה. אם הייתי נעלבת לו זה היה נאמר לי מגבר?? וואלה,רק עכשיו אני עוצרת לחשוב ש...כן. אבל לא הייתי מעולם מגיבה כך,ופוגעת.

אלמרה

New member
את Wינרית נכון?

אז דפדפי.. אל תעלבי... הכאב העמום נשכח מהר... והאהבה הבאה במקומו - תהיה שווה יותר!

אלמרה

New member
בשל חריגה מכללי "תפוז אנשים" נמחקה

הודעה שכללה פרטים מזהים לא מקובלת כאן ובידיעת הכותבת נאלצתי למחוק.

אם אתץ מתכוונת לכך אז הנה לך מבחן

אמרת במו מיקלדתך ש: "אם הייתי נעלבת לו זה היה נאמר לי מגבר?? וואלה,רק עכשיו אני עוצרת לחשוב ש...כן. אבל לא הייתי מעולם מגיבה כך,ופוגעת." אז הנה, רק לפני דקות לא רבות אמרת שדווקא כן ניםגעת ואפילו מחית דימעה. השבת אן כן במו פיך על שאלתך שלך ! האם כפי שזה עתה העדת על עצמך לעולם לא תגיבי כך ותפגעי או שמא תחליטי להכאיב כפי שכתבת שכ"כ בא לך ? את רואה ? כשמביטים באומץ במראה כמו שעשית עכשיו התשובות די ברורות מאליהן ...

למעלה