לי זה חשוב

אלמרה

New member
לא אנא לא - אל תכאיבי - בבקשה!

והסיפור של החברה האחרונה שלי יסביר לך... (היא מאזינה לפורום כדבריה - והנה לה מקום להתחיל להגיב אם היא רוצה...) הכרנו הכרות "אודיגו" רגילה, התחברנו והיו עליות ומורדות. שנה שלמה נמשך הקשר. היום הוא לא קשר רומנטי אבל הוא חברי מכובד. אני מעדכן אותה אודותי ולי היא מספרת את העובר עליה. ואני מה זה גאה - תיכף תביני. תחילה עלי לומר לך שאני מאוהב בביטוי שציטטת פה: "ציפורים שנוצותייהן דומות מלהקות בצוותא" הוא פשוט מזכיר לי שיעור אנגלית בכתה ז' ואין לי מושג מדוע את ה0IDIOM הזה אני זוכר ומזכיר לעיתים תכופות לאחרונה... Birds of feather Flock together" כמה יפה כמה חכם.. אני כל הזמן חשבתי על נדידת ציפורים... עד ש... אז אני לא פרופסור אבל בכל מהלך הקשר שלנו מה שהטריד את מנוחתה של (נקראה לה ע') היה שהיא חסרת תואר אקדמאי. כשעלה הנושא בזמן בו היינו באמת בשיא הקשר ובפסגת ההנאה - התברר לי כי לא רק זאת - אפילו תעודת בגרות נמנעה ממנה כי היא נישאה באמצע הלימודים בתיכון. בכיתי! ממש בכיתי כשהיא ספרה לי זאת והתרגשתי ואני מתרגש גם כעת כשאני נזכר בזה. כמובן שהיא לא חסרה דבר - מעמדה בעיני לא היה פחות בשל תעודה זו או אחרת ואף יותר מכך עלה ערכה שכן היא נושאת במשרה רמה ובכירה בארגון ציבורי גדול. אז כאן קודם כל: " כפיים לך ע'" שאפו! וכל הכבוד!! ההקדמה הזו היא רק כדי לספר לכם כי היא מאושרת היום בחברת איש מקסים אותו פגשה - כן, באודיגו! ושניהם זוג משמיים. לבחור תארים ראשון ושני ולא אסגיר פרטים נוספים וגם לו אין בעיה עם ע' וחוסר בתעודה. מה גדולה היתה ההתרגשות שלי לפני ימים מספר כשע' סיפרה לי בהתרגשות רבה כי היא היתה עם בן זוגה בקונצרט (פסטיבל ישראל) ובפעם הראשונה בחייה היא רואה על הבמה תזמורת סימפונית (שתיים למען הדיוק) באולם ובהופעה חיה. הכבוד שנפל בחלקי הוא כפול ומכופל. ע' לעולם תזכור לי בהכרת תודה את הקרדיט שנתתי לה מבלי לבחון בציציות תאריה. הדבר היותר משמעותי בעיני הוא שהיא עוד היום בדרך לעבודה צלצלה לספר לי שוב כמה היא גאה בעצמה. ולי יש סיפוק מכך שהיא אמרה לי שיש לי מעט תרומה בהכנסתה לעולם המוסיקה הקלסית. מי צריך יותר כבוד מי תצריך יותר פרגון מי צריך בכלל משהו יותר מרגש אנושי, מאמפטיה וסימפטיה. אז אל תכאיבי לו אש אש... עיזבי את הצורך בתעודות למי שהן חשובות. תתקדמי ודפדפי...

זו בדיוק הנקודה השניה

אותה רציתי להעלות תארים ותעודות מודה ומתוודה על כי ברשותי לא מעט תעודות אך אף אחת מהן אינה תואר אקדמאי אז מה??? מעולם לא חשבתי שזה מה שחסר לי (למרות שברגע שאזכה בלוטו אכבוש את ספסלי האוניברסיטה במליון ואחת חוגים שמעניינים אותי ולא בעבור התעודה), מעולם לא חשבתי שאני פחותת ערך ממי שלמד באופן מסודר להפך הרבה פעמים חוכמת החיים שלי עלתה על הידע שלו... ולמה בעצם כל זה? כדי לומר לך אש שאם יש שם הכל ורק חסרה לך התעודה את טועה

ניצת מתוקה שלי, כמעט ונגמר לי מלאי

הנשיקות מהמחסן שלי,הצלחתי לגרד את האחרונה להערב....

s h o o s h a

New member
תעודות

נזכרתי שגם לי יש כמה מכיתה א תלמידה מצטיינת כיתה ב בעייתית-הולכת מכון עם משה כהן צריך להפריד כיתות כיתה ג בכיתה-מעופפת בכיתה ד עם מורה ששנאתי ובגללה התחלתי לברוח מלימודים וכך עד כתה ח' (עוד לא היו חטיבות) ואנחנו מחזור אחרון של ט - יב לומדים... נכון... באים לביה"ס הננו ומבריזים לים מה רע בהשכלה ים תיכונית??? והיינו תלמידים טובים ומוכשרים באמת חלקנו רכשנו מקצועות לא אקדמאיים חלקנו רכשנו מקצועות החיים - להיות הורים ורכישות אלו לא מנעו מאיתנו לגדול ולצמוח ואפילו להצליח ואם היה מזל ביש, זה לא כי לא השכלנו, אלא כי לא דאגנו מראש להתאים |אני מסטולה כרגע ויכולות לצאת שורות של סוטול כבד, נא לקחת בפרופורציה. לא לתפובס אותי במילה ולא לנסות ולשבות אותי במחסן (אלא אם הורחבו מידותיו פי שניים לפחות) התעודות --- איפה התעודות שלי? יש לי אחת מאוניברסיטת קיימברידג', מהדיקן, תעודה בה אני מוכרזת רשמית וחגיגית 'מכשפה על מטאטא'. אפילו קיבלתי את המטאטא. מישו ראה אותו? שיחזיר לי... בלי המטאטא אני עלולה לנסוק ואח"כ לדאות ולהתרסק מר מינהל - לא רוצה להתרסק

אלמרה

New member
לא לא - את לא מתרסקת לנו שושה!

אהבתי את המטאטא... את בטוחה שלא שיחקת שם עם אחד הארי... רגע הארי פו.. פוטטט - פוטר?
להיפך דוקא את ממריאה!

שיר 11

New member
אש אש.... את בחרת לכאוב...

כי כנראה כואב לך שלא "רכשת" במהלך חייך "תעודות" ולא משנה מה הסיבות לכך. את אישה אינטליגנטית, מתנסחת יפה ובבהירות, יש לך את היתרונות שלך, את מודעת להם ובכל זאת מפריע לך בינך לבינך העניין הזה שאין לך תעודה. את צריכה לשחרר את החלק הזה בך, שמפריע לך ולהרגיש שלמה עם מי ומה שאת ובודאי שיש לך מה להציע חוץ מהתעודות הללו. זה הכל עניין של בחירה. את בחרת לכאוב כי בינך לבינך זה כואב לך והנה פתאום מישהו אמר לך את זה. את יכולה לבחור אחרת. לבחור לא לכאוב לא מזה שאין לך תעודות ולא מדבריו ולהמשיך הלאה. אין צורך בנקמה. אין צורך להכאיב בחזרה. זה לא יתרום כלום לאף אחד מכם. שניכם כואבים כבר ממילא. את יכולה לבחור להגיב או לבחור להתעלם. תהא בחירתך אשר תהא, אל תעשי אותה כדי להכאיב או כדי לצאת גדולה, תעשי את הבחירה מהמקום הכי נקי שבך. ממקום שאין בו רגשות נקם או גאווה, אלא ממקום של אהבה לעצמך ולזולתך.

קודם כל כאב לקרוא את שכתבת

ומקווה שאחרי ששפכת קצת החוצה,התנקה לו הביפנוכו... ולתוכן...פייר,קראתי את תגובתו מספר פעמים ולא ממש הבנתי איך הוא פגע בך????????????? הבן אדם אמר שנעלב. במילים אחרות-כואב לו!!!! זה לא מספיק??? לדעתי היה מה שנקרא "גבר-גבר"!!!אמר את האמת.לא שיחק אותה כמו שאולי את רומזת בהודעתייך האחרות שאת אוהבת גברים קשוחים,אלא העיז להגיד שנעלב...מה רע בכך??? אל תקחי ממנו את הכאב. אם כואב לך זה בגללך.לא בגללו. אם את רוצה לשלוח לו מייל,דעתי שכל מה שרצוי שיהיה כתוב שם זה את מצטערת שפגעת אבל זו לא היתה הכוונה. אבל זו רק דעתי. מקווה שתתאוששי מהר.

אש אש

New member
אוהבת גברים קשוחים????

לא יודעת מאיפה הבאת את זה אבל יש קשוח,מחוספס בחוץ שאני אוהבת רך ורגיש מבפנים,מה שאני הכי אוהבת. אמיתי? בוודאי הוא ציין שמעולם לא היה אמיתי עם נשים "הם רוצות אמת,לא אוהבות אמת,את נותנת אמת אי אפשר שלא להחזיר לך אותה והוכחת עצמך כמתמודדת נפלא איתה" אני בהחלט לוקחת קרדיט על האמת של אנשים תודות גם למי שאני. במה הוא פגע בי? שאמר שאם כל ההתפעלות שלו במי שאני מפריעה לו מי שאני לא. (דובר על השכלה) אני אלופה בהתנצלויות לא הפעם.

עם כל מה שאת כותבת...המסקנה

היא באמת שתדפדפי הלאה...למה להיתקע???הבן אדם לא מעריך אותך כמות שאת.למה להיפגע? הוא פשוט לא מגיע לקרסוליים שלך....זה שווה עלבון?בטוחה שזו לא הפעם הראשונה שפגשת אנשים שחשבת שיש לך איזה שהוא ענין בהם והם היו בכלל במקום אחר.הם שווים את האנרגיות האלו שאת משקיעה בהם???לא נראה לי. קחי כוס יין,סיגריה,והמשיכי הלאה.

אש אש

New member
כבר רגועה יותר איתכם והבריזר שלי

חברים מיליון תודה לך על תגובתכם בחיי,הרגעתם אותי וואי איזה מזל שהייתם פה.
ממני איימי.

חחחחחחח

מזכיר לי לפני כמה שנים פגשתי גבר כל הפגישה דיבר על כסף ותארים בסופה שאל אם יוכל לפגוש אותי בערב (זו היתה שעת צהריים) אמרתי לו כמובן "לא תודה, מצטערת אבל אין לי מה להציע לך לא תארים ולא ממון" לא עזר לו כשאמר שיש לי להציע את עצמי וזה המון סר חינו בעיני

אש אש

New member
שיר שיר../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

לא כנראה ציינתי שמפריע לי שאני לא עם תארים ציינתי שאני לא מרגישה קטנה אפילו לא ליד פרופסור ובכל זאת שנייה רגע רצה להגיב,לו מייד אשתף אותך,אותכם. מאז שהבנתי שהכול זה בחירות שלנו בחיים כך גם חיי ניראים,טובים בהרבה אבל פה חחח לא הספקתי לבחור פשוט,בפעם אחת,חזק חזק מתחת לחגורת העור שלי. תודה לך

אש אש מתוקה...לא אהבתי את .....

הביטוי כלומניקית,גם אם הוא נכתב במרכאות. את גדולה,פשוט גדולה!

אש אש

New member
תיראו תיראו תיראו../images/Emo12.gif מי פה? חחחחח

התכוונתי לשלוח לך מסר אישי ממש לפני ששימך התנוסס פה ובכל זאת אעשה את זה פה מתנצלת שלא אהבתי את כל נושא השיחה שהיה ממש אבל ממש מריח.... אבל אבל אבל לא רוצה לרגע שתלך.

למעלה