לי זה חשוב

אש אש

New member
תגובתי אליו נשלחה.

וואלה אלמרה שיחקת אותה בגדול!!!! ראית מחקתי את השם למעלה לא ראיתי שהיה גם בתוך ההודעה עצמה תודה. אז זהו סיפור נוסף בחיי אימייל אחרון נשלח אליו,ובאמת בתקווה שלא יחזור אליי לעולם. ---------------------------------------------------------------- אל: פרופסור..... הנדון: ........ אשה כמוני טובה ואף טובה ממך במכות מתחת לחגורה. אבל אני בתהליך ההתבגרות שלי,למדתי לא לשלוף את הנשק הזה מבלי לחשוב פעמיים. יש דברים שהאקדמיה לא מבזבזת זמנה עליהם,וברור שיש לך עדין מה ללמוד. אחד אפס -הצלחת לפגוע בי,ואני כולי מאופקת לא לשחרר דרור ולהחזיר לך. איימי.

אלמרה

New member
איימי היקרה... ../images/Emo25.gif בשם כולנו

בטוח שתדעי להזהר מחברייך... אבל אויבו הגדול של אדם - הוא עצמו... מי כמוני יודע.. וכעת כשאני רושם
על יד משימה חשובה שלי כמנהל פורום - מניעת OUTING וחשיפת פרטים אישיים של אדם בניגוד לכללי האתיקה של "תפוז" - אני יכול לישון בשקט... לא לפני!!! שאני שולח לך נשיקה ולא סתם
ותודה עמוק לחברה טובה מנהלת פורום בעצמה ולא אסגיר... איתה התייעצתי ופעלתי על פי עצותיה כל הערב הזה. (את יודעת מי את - ומקבלת ממני גם אם אני מנוע - חיבוק ולא סתם
) לילה טוב פורום יקר שלנו.

אסקורט

New member
מניסיוני...

הי אש אש מצטערת שלא הייתי כאן איתך ברגע קצת קשה ושמחה שהיו מספיק אחרים חכמים וטובים להרגיע ולחבק. רוצה בכל זאת ולמרות האיחור, לחלוק מניסיוני דברים שאולי יהיו רלוונטיים ואולי לא, זה רק עוד אופציה להסתכל על הדברים שאולי כדאי לך לנסות: בכל מקרה קרה בחיי שהתאהבתי בגבר שמהבחינה האקדמאית/אינטלקטואלית היה גדול עלי בכמה מידות וגם הוא התייחס אלי לפעמים באופן מתנשא ומעליב (לא בגלל השכלה אבל הסיבה המיידית לא ממש חשובה) וכך עמדתי בפני שתי אפשרויות: א. להפסיק לאהוב אותו: כי הוא פוגע בי. ב. להשתנות באופן שיקהה מאוד את הדרכים שבהן הוא פוגע בי. בחרתי באפשרות ב' והשכר עבורי היה אדיר. הקשר איתו כבר לא קיים (ביוזמתי) ומעולם לא היה רומנטי (ביוזמתו) אבל הרווח האדיר שלי נשאר. למדתי לא לכעוס ולהיות סלחנית לאנושיותם של אחרים ולא רק לשלו. הבנתי שהיו סיבות שהוא פגע בי והם לא היו נעוצות בי אלא במקום שלו בחיים, בצלקות שהוא נושא (שאין להם קשר אלי) ועוד. למדתי לסלוח לו וכך למדתי גם לסלוח לעצמי. קראת הרי את הסיפור שלי שמתחיל במילים: "חלמתי שאין לי השתקפות"... מה את יודעת על הפרופסור שלך? האם ייתכן שגם הוא למד להראות רק בזכות התבלטות אינטלקטואלית? אולי את היא המרד שלו בערך המוגזם של השכלה אבל עדיין קיים בו אותו חלק שמותנה לאהבה בזכות אינטלקט? אולי המשיכה בינכם ניזונה גם מהחיפוש שלך אחרי מה שחסר בך (תחושת החמצה מסויימת על העדר השכלה פורמלית, אחרי הכל נדמה לי שציינת שזה הפריע לך בעצמך לפחות בעבר אם לא כיום?) אם תוכלי לסלוח לו על מעידה אנושית בסופו של דבר (הרי הוא כן רוצה בך למרות שאינך משכילה, ומה שהוא עושה לא ממש קוהרנטי עם דבריו הנלוזים) האם תלמדי גם לסלוח לעצמך על מעידות אנושיות דומות??? אולי אתם שונים בפרמטרים חיצוניים אבל מבחינות אחרות אתם בעצם שייכים לאותו זן מוזר של עופות שקורא תיגר על מה שמקובל??? לי כמובן יש רק שאלות. זה הדבר שאני באופן טבעי טובה בו: שואלת שאלות... (במאמר מוסגר ולא קשור אליך, אומר שלצערי אנשים לא מעריכים שאלות באותה מידה כמו תשובות וזו טעות לדעתי. שאלה נכונה וטובה היא צעד חשוב לא פחות בדרך למטרה. יש המון אנשים שיש להם תשובות מעולות אבל לשאלות הלא נכונות ובגלל זה הם לא מגיעים רחוק בחיים) בכל אופן תשובות יכולות להיות רק לך וגם רק דעתך היא קובעת האם יש ערך לשאלות שלי. ואם לשאלות שלי אין ערך אני מציעה ככלל אצבע מניסיון חיי להתחיל בשאלה "מהי השאלה?" לפני שמחפשים תשובה... האם השאלה החשובה היא איך להגיב לו? האם השאלה החשובה למה את נמצאת בקשר עם עוף שלטענתך הוא מזן אחר? האם הוא אכן מזן אחר??? לאש אש פתרונים... בהצלחה לך.... חיבוק חם, אסקורט

אש אש

New member
היי ../images/Emo24.gifניסיונית

הפר' לא מזן אחר ממני זה מה שהלהיב אותי מאתמול שולח לי אימליים לא מאמין שאני לא מגיבה לו. וואוו לבטח יתקשר היום ואני כבר חושבת,איך לתקן את העלבון לשלוח אותו לשלום ללא כאב. אני את עלבוני כבר פתרתי אם לא אגיב לו כלל יודעת שישאר "כואב" משחקי האגו-לא יותר הוא לא מאוהב בי רק אהב את מי שאני כך לפחות אני חושבת "כתב לי שהוא שבוי בקסמי לחלוטין כואב לו שהתקלקל" נו שויין.

אסקורט

New member
אולי תפני אותו לאימרה של הפורום..

"שציפיות זה טוב רק לכריות" אולי אם הוא לא היה מצפה לא היה מתאכזב. לדעתי כשמישהו אוהב הוא לא אוהב רק את צד שמאל או רק את צד ימין או רק את התכונות הטובות או רק את הימים היותר יפים שלך. כשמישהו אוהב אני רוצה לקוות שהוא לוקח הכול: הטוב, הרע והלא נורא... ואז אין מקום לאכזבות או קילקולים: לא מהעדר תארים, לא מבחירות של הזולת שלא מסתדרות יפה עם העדפות שלנו ובוודאי לא מאי הבנות (דהיינו צד אחד נפגע ממשהו שנאמר מבלי כוונה לפגוע) אישית אני עדיין חושבת שלא כדי לדפדף מהר מיד הלאה, כדי לא לפספס אפשרות ללמוד משהו חשוב, אסקורט

תודה לך אש אש כפרה שלי ../images/Emo140.gif

אין לך מושג איך שרעדו לי הברכיים מהמתח בו הייתי שרוי בצפייה לתודה שלך... לפעמים אני נוטה להתעלף כשאני במתח, ותעיד על כך הכרס הגדולה שלי שלא הפסיקה לרטוט מבכי.... ובקשר לפלצנות וכאלה,זה לא אני שהתחלתי בכך כפרה שלי. אני בסך הכל כמו אמסטף,מתנהג כרגיל,עד לרגע שדורכים לו על הזנב....

זה מנהל פורום זה...?

כל השבוע כותב על הלימונצ'לו שלו,והקמצן הזה לא מביא לפה אפילו כוסית שנריח.... ממש כמו הפרסים של העידן הגברי הישן שהיו לוקחים את אישתם להריח את דוכן הפלאפל...טפו!

אלמרה

New member
וואללה אתה רק תכנס פעם לזולה שלנו.

תראה כמה לימונצ'לו תקבל. ואצלנו קוד הלבוש: קפטאן ותרבוש. חברים להזכירם: יש לנו גם בלוג וגם זולה. אתם מוזמנים לכתוב תגובות גם שם. על חלומי הרטוב כמנהל הפורום, שתתחיל פעילות "צ'אט" ערה, הבנתי שאני צריך להמשיך ולקוות ולא ל"דחוף את מזלי" יותר מידי... (הקומונה שלנו מוגדרת כ"סגורה" ואליה מתקבלים אחרי בקשה המופנית אלי באי מייל).

spectacular

New member
יש אנשים

שאוספים תעודות, בעזרת תעודה מרשימה אפשר לכסות ולהסתיר את כל השריטות המכוערות, "להשלים" את כל הפגמים והמוגבלויות, וכך הם מסתובבים כטוס, מכוסים בתעודותיהם הנפלאות, שמוסד זה או אחר חתם ונתן אישור מוסמך, ואף אחד לא יודע שצריך רק לעשות עליהם פפפוווו כל הנירות יעופו,ואז אפשר יהיה לראות בבירור, את כל מה שהם לא, ואת שהולכת חשופה וגלויה, עשית פווו קטן בלי להרגיש, אפילו בלי כונה, פינה קטנה של ניר התרוממה וראית את הכיעור, ולכן היה צורך להכאיב לך מיד כדי שלא תיראי עוד, כי מה שראית זה כנראה רק קצה קצהו של כל מה ש ה ו א ל א. וזאת מבחינתו בהחלט סיבה טובה להכאיב לך, נו, מה את חושבת, האם את צריכה לכאוב בגלל פגמים אצל מישהו אחר ? כי זה מקור כאבך, את לא כואבת את החוסר שבך אלא את החוסר שבו, ראש מורם ועניים קדימה,בלי דמעות, יש המון אנשים יפים בעולם,אנשים לא תעודות, מאחלת לך שתמשיכי להיות נהדרת כמו שאת, לא כלומניקית, ג ד ו ל ה !

אש אש

New member
וווווווווווווווווווואוווווווווווווו

את ענקית אהבתי בטירוף יו.פשוט אין לי מילים. זוזי זוזי רצה לקרוא שוב בפעם ה-10 :)

טל ספקטקולר....וואו...וואו ראבק....

איזה יופי! דוז פואה! באמת התורה שאני לא עושה לאף אחד חשבון ויקפיץ ויפיץ את ההודעה הזו שלך למעלה למעלה למען יראו וייראו. ושניהם יודעים למי אני מתכוון.... כל חברי הפורום! נא לתלוש מהמסך ולהדביק על המקרר! אש אש מתוקה,נא לתת חבוק אחד ארוך לגברת הנפלאה הזו! וואי וואי וואי....תעלפ'תי...!

למעלה