לך הביתה, תסגור ת'דלת ואל תחזור לעולם.

Thierry Henry

New member
לך הביתה, תסגור ת'דלת ואל תחזור לעולם.

צביקה שרף, אתה הלוזר הכי גדול של הכדורסל הישראלי. נקודה. תתבייש לך, חתיכת אפס. לא להאמין, פשוט לא להאמין! אין מילים כדי להסביר מה שקרה היום, אין מילים כדי להסביר כמה לצביקה שרף לא מגיע לאמן אף קבוצה מקצועית. תתפטר ושלא נראה אותך במגרשים לעולם. אפס!!

TheRasmus

New member
מילא להפסיד, אבל 3 גמרים?

זה הישג אולי להפועל ירושלים, לא למכבי תל אביב.

איזה אפס שרף יאללה, ואיזה איבודי כדור

ברבע האחרון, מכבי אף פעם לא לומדים לא לאבד כדורים ברבע הזה... כל הפסד שלהם מתחיל מאיבודי כדור בדקות האחרונות... זה הסיבה היחידה שמכבי בירידה כל הזמן... ואגב אמרתי לכל החברים שלי שלדעתי חולון תיקח וגם מגיע לה לקחות ובצדק!!! כל פעם בא המאבד כדור התורן במכבי והורס את כל המשחק... ושבעתיים שמדובר על קבוצה כמו חולון...

dark happy shadow

Member
מנהל
אל תשכח חוץ מהלוזר הזה את החוק הרוסי הדפוק... כאשר יותם יצא ואז שארפ זאת הייתה רק דוגמה לחוק הרוסי הדפוק...

נמשל

New member
החוק הרוסי לא קשור

גם חולון משחקת עם החוק הזה. זה שיותם עשה 2 עבירות טיפשיות, זה כבר בעיה של מכבי. זה שצביקה עולה עם ביינום לבד ולא עושה שינוי בקו האחורי, זה החוק הרוסי?

dark happy shadow

Member
מנהל
זה מראה שלא הבנת את החוק הרוסי... חייב שני ישראלים, כאשר יותם ושארפ יצאו עם חמש עבירות. היה חייב להכניס ישראלי ולא זר! מה שכן היה צריך בפועל זה עוד מוביל כדור וזה אומר לוותר על וויציץ,מוריס או זר שלישי... לו לא היה חוק רוסי לפחות היה ניתן להכניס את קאמינגס כמוביל כדור נוסף. אפילו עופר שלח שהוא אנטי מכבי אמר זאת...

נמשל

New member
אני מבין מעולה את החוק הרוסי

ומה כתבתי? שיותם יזהר, הוא יודע שדרק בבעיית עבירות, אז תזהר, אין עוד ישראלי בקו האחורי, אז שמור על עצמך. חוק רוסי הוא לא בעיה, מכבי החליטה על הישראלים שלה, מראש , מתחילת העונה זה נראה בעייתי, רמת הישראלים. למה איזה ישראלים יש לחולון? אף אחד מהישראלים שלה לא היה בכלל מועמד עשירי להגיע למכבי העונה, ובכל זאת הם אלופים. אם היינו מאבדים אליפות במשחק אחד אחרי שליטה ברורה בליגה,היינו מתלוננים על הפיינר פול . הפעם אין למי להתלונן מלבד הקבוצה כולה.

בלי החוק הרוסי לא היה אקשן בכדורסל כאן...

מכבי היתה לוקחת את כל התארים ולא היתה שום תחרות ושום עניין... הכדורסל הישראלי פורה ותוסס בזכות החוק הזה... אי אפשר להיות חד צדדי בגלל זה, שיחנו פשוט גרוע בדקות האחרונות(כהרגלנו...) זה הכל

dark happy shadow

Member
מנהל
עוד אין לנו תקציב של 40 מיליון... כך שאתה חיי בחלומות, החוק הרוסי זה חוק אנטי מכבי נקודה! תוסיף על זה שהדולר על הפנים והיורו יקר יחסית לדולר ועל זה יש למכבי קשיים נוספים להחתים שחקנים כי רוצים כיום יורו... ועל זה צריך לשלם לישראלים יותר... בין אם מגיע להם או לא...

bendelac

New member
החוק הרוסי?

המאמן? אשמים יש מפה עד להודעה חדשה. רק שמכבי הפסידו בגלל שהשופטים לא עזרו לה הפעם. זה קורה במשפחות הכי טובות...

נמשל

New member
בואו נהיה ריאליים: לא הגיעה לנו הצלחת הזו!

אם היינו מנצחים, זו הייתה אחת הגניבות הכי גדולות. יש לנו העונה כל כך כל כך מוגבלת אינטיליגנטית. מאמן גרוע ולא מתאים. אין תרגילים מסודרים, לא מזהים מיס מאצ'ים, קוברים שחקנים על הספסל, ניהול משחקים מזעזע, חוסר בטחון, והכי חשוב: היעדר המכביזם, אין מרקם חברתי. על הנייר יש שחקנים טובים. בפועל, כלום. לא הגיע לנו הזכיה, ברכות לחולון

סאמוואן

New member
omg!!!! סוף סוף מצאתי...

תודה לאל, חיפשתי פורום של מכבי וסוף סוף מצאתי....כאן אני יכולה להוציא את הרגשות שלי ואנשים אשכרה יבינו אותי ולא יגידו לי,זה רק ספורט!!!!!!!!!!!!!!!111 זה לא קורה לי זה לא קורה..הם לא הפסידו את האליפות...אני מסרבת להאמין...ועוד המשפחה שלי צוחקת עליי כשהם רואים אותי בוכה בכי היסטרי בגלל ההפסד...למה למה למה????...זה הדבר שהכי פחדתי ממנו השנה!! ועוד אחרי מה שקרה לנו השנה,לפחות האליפות היינו לוקחים.. ועוד דבר ששובר אותי..זה לראות את השחקנים בוכים..לא יכולה.. איך שיותם בכה..נשברתי!!!! אלוהים תעזרו לי..אני חולה!!!!!

מכבי בוכים על הטיפשות של עצמם

6 שניות לסיום, דיקסון מקבל כדור ורץ לסל ומכבי האדישים עושים טובה שנתנו איזה גג קטן, טיפשים מטופשים, תעשו עליו עבירה ותוציאו הארכה או אפילו ניצחון.. זה עדיף מאשר לסלול לו את הדרך לסל הבזיוני הזה.. נראה כאילו בכוונה מכבי לא התאמצה..

bendelac

New member
בכוונה?

מספיק לגמד את היריבים שלכם! הם נצחו כי היו יותר טובים לא רק אתמול אלא מתחילת העונה.

למעלה