אבי נימני8
New member
כמה שכאב לי בתוך הלב..כמה היה לי רע..
מכבי לא טובים, בואו נודה בזה. לא אוהבים להפסיד גם במשחק אימון וגם נגד ילדים. הפסד לא מתקבל בשום צורה שהיא. בואו נודה באמת, קטש צדק, צביקה שרף לא יודע לאמן. הוא כן יודע להחדיר מוטיבציה. אבל לאמן? זה רחוק מהמציאות. מאמן גרוע, תרגיל 1 נורמלי עבור וויצ'יץ' (המסור הטוב באירופה) אני לא ראיתי. לא ראיתי תרגילים לפינוי בלותנתאל ל3. לא רואה תרגילי פינק אנד רול שהיו עושים תמיד עם וויצ'יץ..אין כלוםם!!! דוגמה לכך שאין תרגילים ראינו אתמול במשחק כמה שניות לסיום. צביקה לקח פסק זמן. ומי העביר את התדרוך לתרגיל? ניקולה!!! סימן להם על הלוח את התרגיל והסביר ובאמת ניקולה קלע 2 נק' מתחת לסל בזכות התרגיל שהוא עצממו העביר בפסק הזמ ונשארו 6 שניות לסיוםן!! (מענין אותי אם המאמן היה קטש וניקולה היה מתדרך, היו קוטלים את עודד והיו אומרים שהוא לא יודע לקחת פיקוד ברגעים מכריעים..אבל על צביקה אף אחד לא יקטול ואף אחד לא ירמוס). הוא הרס את ניקולה וגמר אותו, עד כדי שההנלה לצערי שוקלת את עתידו במכבי
הוא גם עושה לדרק שארפ עוול בכך שתמיד מכניס את השחקן המצוין הזה בשניות סיום. חבל שחקן הכי אהוב שיודע להעלות את המוטיבציה בכל שחקן, ויודע לקלוע ברגעים הכי קריטים, לא משחק.. הוא גמר את אליהו לקרשים. יש לי קירבה למשפחת אליהו, ואני יודע שאם צביקה ממשיך הוא לא ימשיך. רמת התסכול והיכולת שצביקה הביא את ליאור גומרת אותו. הוא לא מסוגל להמשיך בצורה כזאת בכלל. שחקן שהיה מועמד לNBA, נהרס ע"י צביקה שרף ולא רואה פרקט לשניה. גם עם טל בורשטין הוא הסתכסך (בלי קשר לפציעה של טל). טל יכל לתת מעצמו גם במשחק הזה וחבל שהוא לא שיתף אותו. אני לא אוהב להפסיד, אבל אולי זה מה שיעורר את ראשי מכבי להתחיל להשקיע במאמן ברמות הגבוהות כמו מסינה, אוברדוביץ' וכו'. למרות שגם מאמנים כמו בלאט, פיני יכולים להיות מצוינים. לא יודע מה איתכם, אבל יהיה לי מאוד מאוד עצוב אם ניקולה או שארפ יעזובו. שרף הרס אותם כמו שהוא הרס את קטש כשחקן וכמאמן. וכמו שגמר את אליהו, ואת בורשטין. חובה להביא מאמן ברמה גבוהה כבר שיתחיל לבנות קבוצה על הבסיס הקיים של ניקולה, דרק, הלפרין, אליהו, מוריס ובטסיטה. כל שאר הלוזרים להעיף ומהר - בינום, קאמינגס, בלותנטאל, גארסיה.
מכבי לא טובים, בואו נודה בזה. לא אוהבים להפסיד גם במשחק אימון וגם נגד ילדים. הפסד לא מתקבל בשום צורה שהיא. בואו נודה באמת, קטש צדק, צביקה שרף לא יודע לאמן. הוא כן יודע להחדיר מוטיבציה. אבל לאמן? זה רחוק מהמציאות. מאמן גרוע, תרגיל 1 נורמלי עבור וויצ'יץ' (המסור הטוב באירופה) אני לא ראיתי. לא ראיתי תרגילים לפינוי בלותנתאל ל3. לא רואה תרגילי פינק אנד רול שהיו עושים תמיד עם וויצ'יץ..אין כלוםם!!! דוגמה לכך שאין תרגילים ראינו אתמול במשחק כמה שניות לסיום. צביקה לקח פסק זמן. ומי העביר את התדרוך לתרגיל? ניקולה!!! סימן להם על הלוח את התרגיל והסביר ובאמת ניקולה קלע 2 נק' מתחת לסל בזכות התרגיל שהוא עצממו העביר בפסק הזמ ונשארו 6 שניות לסיוםן!! (מענין אותי אם המאמן היה קטש וניקולה היה מתדרך, היו קוטלים את עודד והיו אומרים שהוא לא יודע לקחת פיקוד ברגעים מכריעים..אבל על צביקה אף אחד לא יקטול ואף אחד לא ירמוס). הוא הרס את ניקולה וגמר אותו, עד כדי שההנלה לצערי שוקלת את עתידו במכבי