לך הביתה, תסגור ת'דלת ואל תחזור לעולם.

mordillogirl

New member
ראית את באטיסטה?

אני רואה אותו בוכה ואני כמעט בוכה בעצמי

נמשל

New member
שמעתם אותו? את הגאון משרפיה?

לעזאזל איתך, למה ניקולה שהוא צהוב ענקי, למה טל, שהוא צהוב אמיתי, למה שארפ, שהוא צהוב אמיתי, יכולים לא להתרכז בעצמם ולענות בכנות ולברך את חולון, לא להתלהם. ורק מר שרף, כששואלים אותו איזה דברים היו באאשמתו, החצוףף מתחכם ועונה: "כשמאבדים כדור אני אשם, כשמחטיאים עונשין אני אשם" למה אתה מתחכם?? זכותך להגיד שאתה שבור כרגע מלענות על הטעויות שלך, ולהתחמק מלענות, אבל למה להפיל הכל על אחרים? למה לנסות לצאת חלק ? זכית להיות האיש שמצטרף לגאונים אדלר/קנטי שהפסידו אליפות. אין לך זכות להתחכם.

צודק, אבל יש משהו בדבריו...

האיבודי כדור, וזה שלא שמרו וחסמו את דיקסון בסל המכריע זה לא אשמתו של שרף! מכבי במו ידיה חפרה את הקבר לעצמה!! שרף רק הושיט יד.. למה מכבי לא עשתה עבירה מוקדמת על טאקר? הינו מוציאים מקסימום ניצחון, מינימום הארכה

נמשל

New member
אבל זה בדיוק העניין!

אנחנו מכבי תל אביב! אנחנו הקבוצה שצריכה להיות הכי טובה במדינה עם ההנהלה הכי טובה והמאמן הכי טוב. וכמעט כל העונה תחת הנהגתו ובמיוחד לקראת הסוף, מכבי פשוט לא באה לשחק כדורסל מתוכנן, שמת לב כמה שלשות מכבי זרקה? הפכנו לקבוצות היוגוסלביות שאנחנו כל כך שונאים, שבאות להיכל רק כדי להפגיז מ-3 כי שום דבר אחר אין להם. כל משחק כמעט איבדנו יתרון שפתחתנו, הקבוצה משחקת בונקר כשזה קורה, אין לה קילר אינסטינקט ואין למאמן הזה תכונה כזו. יחסי האנוש שלו מזוויעים, ההתנפלות על התקשורת, הברוטליות, היחס לליאור אליהו (בהנחה שכל מה שאבא של ליאור אמר היה נכון) , אין להם מקום. הרי ברור שאם היינו מנצחים הוא היה ישר חותך את כל מי שפתח עליו פה, במקום להתעלם מהכל ולשמוח מהאליפות. הוא סוג של אחרון האוהדים, כאלה שאני אישית כל כך סולד מהם , שמתעסקים באיך דפקו אותי מאשר איך ניצחתי אף אחד לא ביקש אדם תרבותי כמו ספאחיה, אבל מגיע לנו מאמן עם קצת יותר תרבות.

bendelac

New member
זה בדיוק העניין

"אנחנו מכבי תל אביב! אנחנו הקבוצה שצריכה להיות הכי טובה במדינה עם ההנהלה הכי טובה והמאמן הכי טוב." - המשפט פשוט מופרך מיסודו! למה צריכה? מי החליט על זה? אתם אולי מצפים או מקווים שזה מה שיהיה אבל זה לא מה שצריך להיות!

נמשל

New member
מה רע בלשאוף להיות מקום ראשון?

זו הווינריות המכבית שאני מכיר מהכדורסל, שבמשך 30 שנה הפסד נחשב אסון . זה מה שהניע את המערכת, זה מה שהפך את הקבוצה למותג שכזה

CapitanSparrow

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מכבי הייתם ענקיים!
שרף מטומטם!!
אוף זה כ"כ כואב.

TheWhiteTigris

New member
חתיכת זבל, עוף ממכבי.

3 פעמים מקום שני! ועוד איבדת לנו את הגביע ואת האליפות! המאמן זה שאחראי ל 9 הפסדים בליגה, המאמן אחראי לזה שביינום משחק לבד (במקום לזרוק אותו מהקבוצה או לפחות למצוא תרגילים משותפים נורמלים) והמאמן אחראי לצמצם את הטווח של המקריות. נמאס מהבכי. עוף! וחולון זונות, לא הגיעה להם אליפות. נקודה. אמן שתתפרק הקבוצה הזאת (כמו הפועל ת"א).

TheWhiteTigris

New member
שכחתי את ה"מצד שני"...

מצד שני, כשיש לך הנהלה לוזרית, כמו לדוגמה פדרמן שאומר: "לא נורא אם נאבד את האליפות שנה אחת" (רמז: זה כן נורא!! זה אסון!!) אז זה מחלחל לשחקנים. הגיע הזמן ששמעון יטול שוב את המשכות. ההנהגה בראשות פדרמן וכץ רק תזיק לנו.

לב ענק 22

New member
דחוף לזרוק את ביינום ומהר.

אפס מאופס עם חורים בידיים עד מתי נסבול את השמוק הזה עד מתי.צביקה אתה הלוזר הגדול ביותר בהיסטוריה,אי אפשר לספור כמה גמרים הפסדת בכל המסגרות,למה לא נתת הוראה לעשות עבירה מהירה על דיקסון יא אידיוט.,ייבשת את אליהו וטל ייאללה עוף ושלא נראה אותך יותר דורך בנוקיה.

האקדמיה

New member
למה לא הגיע להם?

הם סיימו את העונה הרגילה במקום ה-1 וגברו על המעצמה בנוקיה במשחק מכריע ועוד שנה אחרי שהם רק עלו ליגה אלופה ראויה בהחלט

נמשל

New member
תסבירו לי איך במסיבת עיתונאים הוא יודע

בדיוק מה כל כתב וכתב אינטרנט/עיתונות/אחר כתב עליו? הוא פנה לאחד הכתבים בשמו ואמר שהמציאו תקרית בינו לאליהו. אין יש לך זמן להתעסק בזב, איך? הייתם במחנה אימון, כמו שאתה מצפה מהשחקנים לננקות ראש ולהתעסק במשחק, אני מצפה גם ממך

Thierry Henry

New member
ד"א..עכשיו האמירות של קטש מקבלות קצת

פרופורציות... זה באמת מדהים כמה צביקה לא מבין כדורסל. מופע האימים שלו אתמול במסיבות העיתונאים ועם בקי גריפין... כאילו לא השתנה הבנאדם במילימטר. רק היה חסר שבקי אומרת לו "אתה מתפטר?" "תתפטרי את..."

Rated RKO

New member
אני לא אוהד מכבי וגם לא חולון, אבל צביקה לא

מבין כלום בכדורסל. למה וויציץ' זרק 11 שניות לסוף ולא 2? זה בטוח הוראת מאמן. למה הוא לא לקח טיים אאוט כדי שיהיה כדור מהחצי? למה הם לא זרקו כדור ארוך?(זה כבר לא קשור לצביקה)

נמשל

New member
בנקודות שהזכרת צביקה לא אשם

הזריקה של ניקולה 6 שניות לסוף הייתה בסדר גמור. כשאתה בפיגור נקודה, ויש לך זריקה טובה, לא חשוב מתי היא, קח אותה, כי אין לך מושג אם תשיג זריקה שוב, מה גם שאתה מאפשר לעצמך עוד הזדמנות לריבאונד התקפה ותיקונים. במצב של שיוויון אכן חשוב לשמור את הזריקה ממש ממש לסוף כדי לא לאפשר ליריבה לקלוע אחריך. הוא לא לקח טיים אאוט כי לא היו לו. יכול להיות שהיה צריך לשמור עוד אחד כזה לסוף, אבל העדיף לקחת אותו 22 שניות לסוף בשביל תכנון ההתקפה של ניקולה, וזה לגיטימי אני בדעה שחייבים להוסיף חוק שמאפשר פסק זמן נוסף של 30 שניות נניח 10 שניות ומטה, כדי לאפשר להוציא כדור מהחצי, כדי שיהיה אקשן ונראה דרמות מדהימות כמו בNBA כדור ארוך זה רק בהנחה שיש מישהו פנוי, כי הסיכון בלאבד הכל הוא הרבה יותר גדול, מה עוד שקח בחשבון, אחרי סל כזה 2 שניות לסוף, שחקנים די בהלם, חושבים על בטוח. לא היה זמן לתכנן. ביינום היה חייב להוציא מסירה קרובה לבלותנטל או כספי שהיה לידו כדי שיזרקו זריקה מחצי מגרש, אבל הוא לא עשה זאת

Rated RKO

New member
ביינום לדעתי הוא החודר הטוב באירו'.

לא משנה מתי תביא לו כדור, 6 שניות, 11 או 2, הוא יכול לשים את הכדור בצד, לכן היה צריך לשים את הכדור בידיים של ביינום.

צביקה לא צביקה, זאת הקבוצה הכי טיפשה בהיסטורי

שהייתה למכבי. אוסף של שחקנים עם אייקיו בגובה הרצפה. למה אפשר לצפות? הלפרין עם אוסף של עבירות שצריך לחקור אותם בשב"כ. ביינום הוא אולי השחקן הכי טיפש שדרך על פרקט יד אליהו. קאמינגס הוא פשוט אפס אחד גדול. בלוטנתאל- חוץ מלזרוק מהשלוש אין לו כדורסל בשיט. גארסיה-עם החלטות פשוט מפגרות בסוף. באטיסטה- איפה הוא למד כדורסל במגרש כדורגל?< הוא עושה צעדים יותר משהוא קולע סלים כמה אפשר לסמוך על שארפ הקשיש - יש גבול. ניקולה למרות עונה גרועה היחיד שהופיע אתמול. כספי עוד צעיר -אי אפשר להפיל כלום עליו וראיתי שבוכים פה על החוק הרוסי- אז אם לא ההתחשבנות המגעילה של צביקה שרף, אולי לא היינו נשארים עם מוביל כדור אחד (ולפעמים אפס) 2 דקות לסוף. א]פה בורשטיין? איפה אליהו? חוק רוסי ? שטויות. צביקה אתמול העלים 2 ישראלים חשובים ברוטציה. מה אפשר לעשות נגד זה?

אז שילך לאמן את צ'לסי וגרנט את מכבי...

לדעתי הוא דווקא התחיל מצויין את העונה אבל הפסיד רק במשחקים המכריעים..., נראה שלהפסיד אליפות עם מכבי בכדורסל זה כבר גזר דין מוות למאמן..... לדעתי הוא צריך להישאר למרות שאף אחד לא יסכים איתי..

למעלה