לכבוד אדון רועי
חחחח :

hottyboi

New member
נצלש עצמי:נלי מדברת על מאריה שוב../images/Emo3.gif

נלי דיברה עם אמטיוי בראיון על מאריה...עד שמישו ישים את זה להורדה..תלכו ל: WWW.MTV.COM וסתכלו קצת למטה ב FETURES יש כתבה כזאת NELLY FURTADO OUR NEW FIRST LADY .. ואז יפתח הוידאו
. יענ אחרי שתלחצו על זה(דא!)

mc lyte

New member
כן היא גם דיברה עליה ב ערוץ E

היא סיפרה שהאלבום הראשון שהיא קנתה היה mariah carey והשיר שהיא הכי אוהבת זה vision of love היא סיפרה שהיא הייתה שומעת את השיר הזה אלף פעם ביום ושהיא כל הזמן שרה שירים של מאריה היא מעריצה אותה מאוד

yuDa398

New member
נליייי../images/Emo99.gif

האלבום החדש שלה הולך להיות קיק-אסס מטורף... promiscuous הוא הסינגל הכי מצליח שלה בארה"ב ומהמרים רבים "שמים עליו ת'כסף". אני בטוח שגם האלבום יהיה המצליח ביותר שלה (בארה"ב לפחות). שמתם לב למספר האמנים שהולכים להוציא אלבום?! ביונסה כריסטינה ג'נט ג'קסון נלי ואל תשכחו גם את פריס הילטון
(האמת, הסינגל הראשון שלה דווקא מפתיע לטובה, לא טוב אבל גם לא מזיק...)

איך האלבום מקום 1?

האלבום של בסטה ריימס, במקום הראשון עם כ-200,000 עותקים. האלבום של נלי שהיה אמור לצאת משום מה לא מופיע במצעד...

hottyboi

New member
איזה לא מבינים אתם פה ...

גם דניאל שלח לי מסר. האלבום של נלי רק יצא מלפני יומיים. ולפי הימורים של היום הראשון של המכירות הוא יסיים שבוע הבא עם 200 אלף (ההימורים תמיד צודקים..לרוב). אבל בכלל,יש לה עוד הופעה בטיאראל ועוד כמה.. היא תסיים עם מעל 200 אלף בטווחח

צודק

בויקיפדיה היה כתוב שהאלבומים של שניהם ייצאו ב-20.6 וזו טעות ולכן זה לא הסתדר לי באמת. אז אתה צודק.

hottyboi

New member
קנייתיי תאלבוםםםםם=>נולדתי מחדש!!

אני בטוח שאין מישו בעולם שלא יצליח לחבב פה את האלבום ..לפחות.. האלבום כ"כ מעולה כ"כ עשוי טובבב כזה מושלםםם.. כזה נלייי
. רחוק מליהיות ממוסחר . הוא פשוט האלבום הכי טוב הכי חדיש הכי הכי שלה, ובכלל אחד האלבומים היותר טובים ששמעתי בחיים.

yuDa398

New member
תאר אותו קצת...

איך ההפקות? טימבלנד הפיק לה את כל הדיסק? אני מת לקנות אותו כבר. מאיפה השגת אותו? לא נראה לי שהוא הגיע עדיין לארץ. ומה עם הפורום שאמרת שתיפתח? (תזהר, אני לא יעזוב אותך עד שלא תפתח אותו
)

hottyboi

New member
הגשתי אתמול בקשה לתפוז,הינה פרוט :

קודם כל ,הדיסק הגיע לארץ.קניתי אותו מהתו השמיני ( חנות בירושלים) . כל האלבום, חוץ משיר אחד, מממשש ממממשש ממששש מממששששש טווווווב. הרבה יותר טוב ממה שיכלתי לצפות בצעמי. נלי נשמעת יותר טוב מתמיד,יותר מגניבה מתמיד והפעם היא גם יותר עם הסטייל של עצמה מתמיד. היא חזרה לסגנון המגניב שלה מואוו נלי,ושיפרה אותו בכמה צעדים. ההפקות ממש לא מה שציפיתי. אין באלבום עוד משו שמזכיר את פרומישס, או את מאן-איטר .וחשושבים על זה אין אף שיר באלבום שמזכיר את הקודם. אין פה יותר מידי ארנדבי. יש פה פופ מקפיץ משנות ה-80 (DO IT) ,יש פה את פרוזן של מדונה בגרסא יותר עדנית ( SAY IT RIGHT) ויש פה שיר שהוא כמו הסיגנון של אאליה ז"ל, שגם לה טימבאלנד הפיק את כל השירים (WAIT 4 U) השיר הכי טוב באלבום הוא ALL GOOD THINGS COME TO AN END .. לאדע איך להגדיר אותו..אבל הוא ממש טוב. והגרסא של ישראל שונה משאר העולם.בריטניה ויפן קבלו שיר בונוס , אנחנו קבלנו אותו בתור שיר באלבום,במקום שיר אחר ( במקום הגרסא הספרדית של TE BUSQUE שמו אותו ,זה יותר טוב.כי כבר יש את השיר באנגלית ) . אחרי שאני שמעתי תאלבום אני יכול להגיד שנלי לא התמסחרה,היא עדיין עושה את הסטייל והסגנון שלה.. ועכשיו אפילו אנשים קונים את זה ונותנים לה להכתיב מה הולך היום :)

המשטרההההההההההה

מצאנו את מוניטו שברח לפני חודש מגן הקופיםם חח סתם סתם בצחוק

hottyboi

New member
סתם יצאתי פה נמוך :\

174 .? משו כזה. לא גבוהה אבל לא גמד. ואני רק בן 16... אל תעשה לי עין.

חייב לתקן משהו מקומם..

הזכרת את אאליה ז"ל ולא קוראים לשיר שלה I WAIT 4 U אלא I CARE 4 U שזה יצירת אומנות IN A MEMORY OF AALIYAH

למעלה